Til innholdet

Svært romslig familiebolig sentralt på Eik. Solrik, skjermet sydvestvendt hjørnetomt. 3 stuer, 3 bad og 5 soverom.

Jonas Lies vei 6
Prisantydning 5 250 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 209
BRA: 264 m²
Soverom: 5
Byggeår: 1985
Tomtareal: 527 m²

Visninger

lørdag 18. mai Kl 14.30 - 15.30
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jesper Snekkestad

Jesper Snekkestad

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - EIK - SUPERSENTRALT!

Adresse

Jonas Lies vei 6 3122 Tønsberg

Velkommen til Jonas Lies vei 6 sentralt og bynært på Eik

I en svært sentral, rolig og koselig boliggate på populære Eik finner du denne velholdte, påkostede og ikke minst innholdsrike familieboligen med massevis av plass. Eiendommen ligger på en skjermet, sydvestorientert hjørnetomt med koselig og solrik hage.

Her presenteres en pent modernisert og romslig enebolig som er innvendig og utvendig omfattende modernisert og oppusset i perioden 1999 til 2012. Boligen passer ypperlig for både store og små familier uavhengig av alder. Man finner hjemmets hovedoppholdsrom i 1. etasjen med blant annet nytt kjøkken fra 2012, to stuer og stor, flott sydvestvendt terrasse hvor solen kan nytes til god ut på kvelden. I 2. etasje finner man hele fire soverom, et av disse kan evt. benyttes som TV-stue m/egen balkong hvis ønskelig. Det er flislagte baderom i alle husets tre etasjer, i tillegg praktisk vaskerom i 1. etasjen. Husets underetasje m/vannbåren gulvvarme har både innvendig og utvendig inngang. Etasjen byr på mange muligheter - lyst og pent oppgradert med blant annet kjellerstue, stort soverom, opplegg for hybelkjøkken og masse god lagringsplass.

Husets tilbyggede garasje på ca. 41 kvadrat  fra 2003, er innredet, isolert og byr på flotte fasiliteter. Utenfor denne er det bygget en stor carport som også gir flott overdekning til boligens inngangsparti.

På vegne av eier og Z-eiendom AS v/eiendomsmegler Jesper Snekkestad ønskes du hjertelig velkommen til visning.

Fremtredende egenskaper ved eiendommen

- Meget velholdt såvel innvendig som utvendig
- Betydelig påkostet og modernisert de senere år
- Svært sentral og barnevennlig beliggenhet med kort vei til Tønsberg by
- Rolig boligområde preget av villabebyggelse med luftige hagetomter
- Lettstelt, skjermet og svært solrik sydvestvendt hage
- Dyp, påkostet og isolert garasje med god plass til bil og god arbeids-/lagerplass
- Carport i front av garasje m/dobbeltparkering i bredde
- Garasje og carport er begge tilbygg fra 2003
- Flott og meget solrik terrasse med flislagt gulvdekke og terrassemarkise
- 3 stuer i tillegg til mulighet for en mindre TV-stue i 2. etasje
- Nytt og lekkert kjøkken i 2012
- Baderom i alle husets tre etasjer
- 4 soverom i husets øverste etasje
- Stort soverom og kjelleretasjen i underetasjen med mange muligheter
- Lys og delikat underetasje med store oppholdsrom og mulighet for hybelkjøkken
- Underetasjen har inngang både fra utvendig trapp og innvendig fra 1. etasje
- Vannbåren gulvvarme i alle oppholdsrom i underetasjen
- Nilan balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner sørger for god luft i huset
- Eikeparkett på gulv i alle oppholdsrom som ikke har fliser
- Utstrakt bruk av innfelte downlights i himlinger i underetasjen
- Takstein og tak er lagt om i 2010/11.
- Utvendig nymalt i 2018
- Flott, steinlagt gårdsplass med ny stein fra 2003
- Kort gangavstand til en rekke skoler med godt renomè
- Gangavstand til ulike barnehager
- Godt med busstilbud  - hvert kvarter til/fra sentrum og jernbanen
- En ypperilg, innholdsrik og romslig familiebolig som anbefales besiktiget

Nærområdet og beliggenhet

Jonas Lies vei 6 ligger i et svært barnevennlig, populært og etablert boligområde på Eik i Tønsberg kommune. Det er kun 2-3 km til Tønsberg sentrum, så dette er absolutt beliggenheten for deg som ønsker å bo tett på Norges eldste by.

Like ved ligger Greveskogen med flotte tur- og friluftsområder. Her finner man også to lysløyper og videre løypenett til områder med oppkjørte skiløyper vinterstid. "Messeområdet" med ishall og utvendig skøytebane ligger også innen kort gangavstand. Dette området er også et godt utgangspunkt for fine turer i Frodeåsen. Ved Gressbanen finnes bl.a. treningsstudio og fotballbaner.

Kort gangavstand til Eik barneskole, Kongseik ungdomsskole og Greveskogen videregående skole. Området byr også på alternative skoler som Wang Ung Tønsberg og private Granly barne-/ungdomsskole. Wang toppidrettskile ligger i kort avstand fra eiendommen. Ved Eik skole finner man også Eikhallen og fotballbaner.

Godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Fra Jonas Lies vei 6 er det også kort vei til dagligvareforretninger (Meny og Rema 1000), Eiktoppen med ulike sentrumsfunksjoner og flere spisesteder langs Eikveien. Eiktoppen har også tilbud som post, bank, frisør, apotek og legesenter m.m. Den korte avtanden til Tønsberg sentrum gjør også at det ikke er lang vei til sentrum med bymessige servicetilbud, Kilen handelspark og Farmandstredet med over 100 innendørsbutikker.

Tønsberg by kan på sommerstid også skilte med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. Disse er åpne året rundt.

Fra Eik er det ca. 10 minutters kjøretur til populære familiestrender - blant annet til Ringshaugområdet med en stor nydelig sandstrand, Skallevold og Karlsvika. I dette området finner man også kilomenterlange kyststier.

Fra Eik er det enkel adkomst til E-18 som på en drøy time tar deg nordover til Oslo eller sydover mot Sørlandet. Til Sandefjord lufthavn (Torp) er det kun ca. 20 minutter med bil. Det er også svært gode bussforbindelser fra Eik med blant annet adgang til/fra Tønsberg sentrum og jernbanestasjonen hvert kvarter dagtid på hverdager (rutetilbud på www.vkt.no). Apropo Tønsberg jernbanestasjon - man bruker faktisk ikke mer en 20 minutter å gå til stasjonen fra huset.

Se for øvrig nabolagsprofil som viser områdets fasiliteter og avstander til ulike interessepunkt.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1985

Innhold

Boligen er oppført over tre innholdsrike etasjeplan med hjemmets hovedoppholdsrom på grunnplanet. Huset byr på en arealeffektiv, fleksibel og flott planløsning for både barnefamilier og ungdomsfamilier med inndeling som følger:

1. ETASJE:
Entrè/gang, stort og deilig vaskerom, baderom m/dusj og WC, flott spisestue, kjøkken med spiseplass og hovedstue med utgang til sydvestvendt terrasse.

2. ETASJE:
Sove-/baderomsgang med villetrapp til delvis gulvet kryploft, TV-/loftsstue (alternativt soverom) med utgang til vestvendt balkong, 3 soverom, garderoberom/bod og stort baderom med blant annet hjørnebadekar, WC, bidè og baderomsmøbel med dobbel vask. Etasjen byr også på en rekke gulvede kneloft/kott.

UNDERETASJE:
Denne etasjen har inngang både innvendig fra 1. etasje i tillegg til utvendig inngang. Inneholder trappegang m/liten bod/tekniske rom under trappen, stor kjellerstue med peisovn, romslig soverom m/skjult opplegg for evt. hybelkjøkken, mellomgang m/blant annet arbeidsbenk m/nedfelt kum og garderobe, baderom med WC, servant, dobbeltdusj og inngang til rom klargjort for evt. badstue.

Garasje-/carportanlegg:
Huset har flotte parkeringsfasiliteter med både integrert garasje og overbygget carport, begge oppført som tilbygg i 2003. Garasjen er isolert, svært romslig og lys med massevis av plass. Ytterligere beskrivelse av garasjen og carporten finner du under punktet "parkering".

Planskisser over boligens inndeling:
Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av boligens tre etasjer. Skissene er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen og er ikke å anse som noen eksakt plantegning. Carport er ikke vist i illustrasjonene.

Tomt, hage og eiendommens svært solrike uteplasser

Pent opparbeidet, velstelt og selveiet hjørnetomt med flotte solforhold. Tomten er barnevennlig og på en fin måte innhegnet av tett hekk som som gir flott skjerming.

Husets plassering, tilbaketrukket nordøst på eiendomme, gir et åpent, solrikt sør- og vestvendt "uterom"  som oppleves svært lys og solrik. Hagen og terrassen innbyr til alt fra alt til lek og moro for barn til store familie-/venneselskap hvor det kan nytes lange soldager og ikke minst sen kveldssol i sommerhalvåret.

Mot syd-vest er det oppført en stor, flott og delvis overbygget terrasse hevet over hageterrenget i 1. etasje på ca. 26 m². Denne uteplassen ligger ut for stuen i 1.etasje og har inn-/utgang fra bred 2-fløyet terrassdør. Bygget med støpt plate som er flislagt for enkelt vedlikehold, og det er trapp og avsats ned til hagen. Terrassen er lun og skjermet. Stor terrassemarkise og delvis overbygg gir god overdekning ved behov.
Mot vest er det inn-/overbygget balkong i 2. etasje på ca. 11 m² med adkomst fra soverommet/TV-stuen mot vest. Denne er bygget i forlengelsen av huset. Også her kan man nyte solen til langt ut på kvelden. Balkongen er inntrukket under hovedtaket, har gulvdekke av impregnerte terrassebord og designet med tett rekkverk. Takoverbygg over både terrasse i 1. etasje og balkongen i 2. etasje er tilbygg fra 2003.

Tomten er videre lettstelt og opparbeidet med bl.a. gressplen og en stor, steinlagt gårdsplass fra 2003 hvor det er godt med biloppstillingsplasser. Det går to biler i bredden foran garasjen. På østsiden, bak huset, er det flettverksgjerde.

For beskrivelse av tomtens grenselinjer, se situasjonskart og utdrag fra eiendommens matrikkelbrev som følger av vedlegg til salgsoppgave.

Standard

Med sin gode størrelse, mange flotte hovedoppholdsrom og ikke minst arealeffektiv løsning, kan man nyte villalivets fordeler med planløsning og soner som gir tilbaketrukket privatliv i flotte omgivelser. En suveren familiebolig som innbyr til sosialt samvær, men likevel av slik størrelse at man har godt med "alenesoner". Bebyggelsen er godt vedlikehold og påkostet de seneste år såvel innvendig som utvendig. Huset fremstår med god, moderne standard med gjennomtenkte løsninger som beskrives blant annet som følger:

Gulv - himlinger - vegger:
I 1. etasje og i 2. etasje er det lagt solid eikeparkett i alle rom med unntak av rom som er flislagt samt vaskerom i 1. etasje og bod/garderoberom i 2. etasje hvor det er gulvbelegg. Eikeparketten gir et solid uttrykk og en flott helhetsfølelse i disse to etasjene. Parketten er nyslipt i 2019 i stue, spisestue og på kjøkken. Samtlige rom i underetasjen har flislagte gulv.

Himlingene i 1. og 2. etasje har hvitmalte takplater med unntak av soverom/TV-stue mot vest som har malt trepanel i taket med innfelte downlights øverst i mønet på skråtaket. I underetasjen er det i det vesentlige malt trepanel i himlinger. Legg merke til gipsede "rammekasser" med innfelte downlights i kjellerstuen og på soverommet. I bodene er det malte takplater, og baderom samt rom avsatt til fremtidig badstue har hvitmalte gipstak.

Veggflater består i all vesentlighet av innervegger med malt tapet i 1. og 2. etasje, mens det for det meste er en kombinasjon av malt tapet/malte murvegger i underetasjen.

Kjøkkeninnredningen og utstyr:
Kjøkkenet ligger flott plassert mellom hjemmets spisestue og hovedstue. De to store vinduene ved rommets koselige spiseplass slipper inn morgenlyset til rommet! Huset er innredet med ny kjøkkeninnredning fra 2014, pent tilpasset rommet og boligens lune interiørfarger. Innredningen fra Ikea har godt med overskap ført helt opp til himlingen. Dette gir ekstra god skapplass og enklere renhold. Underskapene består i stor utstrekning av praktiske kolonialskuffer, mens de mørke benkeplatene matcher kjøkkenfrontene på en harmonisk måte. Legg også merke rekken av grunnere underskap m/praktisk topplate på motsatt side av rommet - disse gir godt med ekstra plass og rikelig med stikkontakter gir mulighet for plassering av elektrisk utstyr.
Alt av hvitevarer medfølger. Oppvaskmaskin fra Bosch, separat induksjon steketopp fra Electrolux innfelt i benkeplate, stekeovn med pyrolyse fra Electrolux i høyskap, mikrobølgeovn i høyskap fra Whirlpool og innfelt side-by-side kjøle- og fryseskap med vanndispenser og isbitmaskin. Praktiske plissègardiner til begge vinduene medfølger.

Hovedstuen i 1. etasje:
Lyst og møbleringsvennlig rom med flott nærhet til den solrike hagen. Rommet har vinduer på tre vegger, mot vest-syd-øst og er dermed svært lyst. Den 2-fløyede verandadøren tar deg ut til hagen og terrassen. Rommet har soner med blant annet plass til stor sofagruppe på den ene siden, og f.eks. "lesekrok"/lenestolmøbler i motsatt ende. Den nyere peisovnen fra Dovre står sentralt plassert og gir deilig varme på mørke vinterkvelder. Varmepumpen fra 2016 er også plassert i dette rommet. En rekke stikkontakter langs gulvet er koblet opp mot veggmonterte dimmere.
Det er godt med veggplass å møblere mot, og med utvendig overbygg får man følelsen av å sitte i ute i friluft mot terrassen og hagen elv om man oppholder seg inne. Alle vinduer mot syd og vest er utstyrt med innvendige lamellgardiner. Over vinduene mot syd er det installert motoriserte markiser, mens terrassmarkisen i vest gir skjerming for balkongdørene hvis ønskelig.

Spisestuen i 1. etasje:
Sosialt og hyggelig med god plass for langbord og tildekking for større venne-/familieselskap. Rommet ligger skjermet fra hovestuen, og rommet kan lukkes mot husets entrè med skyvedør. Rommet ligger for øvrig sentralt og sosialt plassert i etasjen i åpen løsning med trappen til husets øvrige etasjer. Taklampene over spisestuebordet medfølger huset. 

Entrè/gang:
Husets inngangsparti har ypperlig og svært god overdekning av eiendommens carport. Innerst i rommet er det installert takhøy, 3-dørs skyvedørsgarderobe med plass til familiens yttertøy. Varmekablene gir god gulvvarme.

De 3 baderommene  - et i hver etasje samt separat vaskerom i 1. etasje:
Et av husets flere flotte fasiliteter er at det er baderom i hver av de tre etasjene. Samtlige baderom har flislagte vegger og flislagte gulv med gulvvarme.

Hjemmets nyeste baderom ligger i den lyse og innbydende underetasjen, lekkert innredet med høyglansede veggfliser og flotte, grå kontrastfliser på gulv. Dette delikate rommet er innredet med blant annet dusjnisje m/dobbeltdusj i nisje m/inngang fra herdede glassdører, veggmontert toalett og baderomsmøbel med to høyglansede kolonialskuffer og innfliset overspeil. Herfra er det videre inngang via badstuedør av glass til rom beregnet for evt. fremtidig badestue. Dette rommet har flislagt gulv, og trepanel på vegger. Fremlagt kurs for evt. installering av badstueovn.

Baderommet i 2. etasje er senest oppusset år 2000. Stort, lyst og innbydende rom preget av solide løsninger. Badet er innredet med frittstående hjørneboblekar m/innfelt dusjgarnityr, WC, bidè og svært innholdsrikt baderomsmøbel med dobbel servantbenk og massevis av underskap. Stort, nordvendt vindu slipper inn massevis av lys på dagtid.

Baderommet i 1. etasje er senest oppusset ca. 1999 og ligger vegg-i-vegg med etasjens vaskerom. Smart og arealeffektivt innredet med dusjkabinett med svingdører av herdet glass, WC og veggmontert servant med hvitt underskap og overskap m/speifronter. Vinduet opp på veggen slipper inn dagslys også her.

Vaskerommet ligger funksjonelt plassert rett inn for husets hovedinngang i 1. etasje. Rommet har benkeplate fra vegg-til-vegg i rommets lengeretning, og det er god plass for både tørketrommel og vaskemaskin i tillegg til godt med lagringsplass. I benkeplaten er det for øvrig også nedfelt praktisk utslagsvask. Varmekabler i gulvet.

De fire soverommene og garderoberommet i øverste etasje:
Soverommene er smart plassert i forhold til hverandre, samlet og alle med inngang fra sove-/baderomsgang. Etasjens hovedsoverom er plassert litt for seg selv i hjørnet mot nord-øst, vegg i vegg med baderommet i etasjen. Dette soverommet har vindu mot nord, og det praktiske garderoberommet ligger ved inngangen til dette soverommet.  Det medfølger et frittstående enkeltskap, og det er plass til f.eks. diverse kommodemøbler eller annet.

Mot syd ligger to omtrent identiske soverom vegg-i-vegg med hverandre med hvert sitt vindu i samme himmelretning. Det ene rommet har plassbygget garderobeskap.

Etasjens fjerde soverom, mot vest, benyttes i dag av eier som TV-stue. Koselig rom med utgang til balkongen hvor man kan nyte sol til langt på kvelden. Rommet har plassbygget garderobeskap med videre inngang til kneloft.

Kjellerstue, stort soverom, trapperom og mellomgang i underetasjen:
Disse tre rommene ligger innenfor samme "sone" i den lyse og innbydende underetasjen. Det store soverommet, med dør og 1 vindue ut til hagen i øst, er digert og kan hvis ønskelig inndeles med separat gang. I rommet, ved skillevegg mot bod, er det innkasset mot gulvet opplegg for varmt-/kaldt vann og avløp.
Kjellerstuen er møbleringsvennlig, og har også vinduer mot øst. Dette rommet er stort og deilig, og fungerer ypperlig som både TV-stue, leke-/aktivitetsrom og ikke minst som et rom skjermet fra hovedoppholdsrommene i hovedetasjen. Den nyere peisovnen med glassdør fra Jøtul står sentralt plassert i rommet.

Mellomgangen, som tar deg inn til badet i etasjen, har plass til blant annet kjøle-/fryseskap. Rommet er videre innredet med plassbygget, 2-dørs takhøy skyedørsgarderobe med speildører og benkeplate med nedfelt vask. Trapperommet har inngang til etasjens begge, romslige boder hvor alt av hylleinnredning medfølger. Under trappen er det en liten, praktisk bod med blant annet installasjon for den vannbårne gulvvarmen i etasjen.

Utdrag av øvrig informasjon om tekniske detaljer:
* Sentralstøvsuger fra Beam med uttak i hver etasje
* Utvendig vannkran med både varmt og kaldt vann
* Innebygget varmtvannsbereder.
* Vinduer i PVC fra 2016 på bad og vaskerom 1. etg. og soverom i underetasje
* Elektrisk talveskap med automatsikringer
* Hovedsikring til elektrisk anlegg på 63 ampere.
* Eget elektrisk tavleskap til den isolerte garasjen
* Innlagt fibernett fra Telenor - TeWee

For ytterligere beskrivelse av standard og utstyr, vises til det utarbeidet boligsalgsrapport som følger av salgsoppgave.

Byggemåte

Enebolig oppført i 1985,  tilbygget med garasje, carport og takoverbygg over terrasse samt balkong i 2003.

Boligen er oppført på støpte armerte såler i betong. Yttervegger i underetasje og under terreng av Leca. Øvrige etasjer konstrusert av tre bindingsverk kledd med ytterkledning av treverk. Etasjeskiller i tre bjelkelag. Takkonstruksjon med sal-/sperretakskonstruksjon tekket med betongtakstein. Takstein og takomlegg fra 2010/2011. Takrenner og nedløp i aluminium og stål.

For mer inngående beskrivelse av husets byggemåte, se Tilstandsrapport utført av takstmann/byggmester Hans Holt som følger av salgsoppgave.

Antall rom

Oppholdsrom: 3, Soverom: 5, Bad: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 209 kvm, Bruksareal: 264 kvm, Bruttoareal: 290 kvm

Underetasje: BTA/BRA/P-ROM: ca. 91/78/67 m²
1. etasje: BTA/BRA/P-ROM: ca. 136/127/86 m²
2. etasje: BTA/BRA/P-ROM: ca. 63/59/56 m²

Følgende rom er medtatt i primærrommene - se også tilstandsrapport:
Samtlige innvendige rom i boligen er medtatt i P-rom (primærrom) unntatt boder i underetasje (ca. 11 m²), garasjerom i 1. etasje (ca. 41 m²) og bod og 2 kott i 2. etasje (ca. 3 m² målbart areal).

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport utført av byggmester/ takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Det bemerkes at rom som i dag benyttes som soverom og kjellerstue i underetasjen etter forskrifter skal ha større vindusflater enn de som er i rommene i for å tilfredsstille krav til rom for varig opphold, se også mer info i tilstandsrapport. Rommene i underetasjen er i opprinnelige bygningstegninger angitt som disponible rom, gang og boder og således ikke slik dagens bruk er.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst - hvoran finner du frem til Jonas Lies vei 6?

Fra Tønsberg sentrum tar man Eikveien til høyre i rundkjøring ved Tønsberg Gressbane. Følg Eikveien frem til Peer Gynts vei hvor en svinger til høyre. Eiendommen ligger deretter inn til venstre på hjørnet av Peer Gynts vei/Jonas Lies vei, tilbaketrukket fra gaten.  

Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse. Det vil bli skiltet med meglers visningsbukker frem til eiendommen ved fellesvisning.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Oppvarming

Boligen varmes opp av elektrisitet, vannbåren gulvvarme (el.kolbeI), vedfyring og luft-til-luft varmepumpe.

Vannbåren varme i alle gulv i underetasjen med unntak av etasjens begge boder og deler av gang. Anlegget varmes opp av elektrokolbe. Varmepumpen i stuen i 1. etasje er ny fra 2016. Vedfyring i stue med ved-/peisovn fra Dovre med glassdør. Vedovn i kjellerstue fra Jøtul, også denne med glassdør. For øvrig elektrisk oppvarming med elektriske varmekabler på baderom i begge etasjer, vaskerom i 1. etasje og entre i 1. etasje. Huset har også installert balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner fra Nilan hvor aggregat er plassert på loft. Anlegget, som sørger for godt og sundt inneklima, styres og overvåkes fra eget kontrollpanel i 1. etasje.

Parkering og beskrivelse av garasje samt carport

Eiendommen har gode parkeringsfasiliteter hvor det er rikelig med biloppstillingsplasser.

Husets hovedinngang ligger i tilknytning til integrert garasje og godt overdekket av stor carport, så her går man  "tørrskodd" til/fra familiens kjøretøy.

Steinlagt gårdsplass og innkjørsel har også biloppstillingsplasser. På gårdsplassen, foran carporten, er det plass til dobbeltparkering i bredden for to biler.

Både carporten og garasjen er tilbygg fra 2003. Den isolerte garasjen har et innvendig areal på ca. 41 m², dybde på ca. 9,65 meter og dermed massevis av plass utover rom for husets kjøretøy.  I tillegg er garasjen svært lys og trivelig med innvendig, hvitmalte vegger og hvitimalt tak. Lysstofflamper på rekke og rad sørger for suveren belysning. Garasjen har også rikelig med både innvendig og utvendige stikkontakter. Garasjeporten av lakkert stål (leddport) er ny fra 2018. Denne er motorisert, og det medfølger to fjernkontroller. Garasjen har også tilkomst fra vanlige slagdører i hver ende som sørger for enkelt tilkomst  fra både gårdsplassen og fra hagen på baksiden av huset. Det malte murgulvet forenkler renholdet i garasjerommet som er ypperlige også som hobbyrom/verksted hvis ønskelig. Det medfølger blant annet langsgående vegghyller samt stor arbeidsbenk.
Utover nevnte, gode lagringsplass inne i garasjen, er det etablert noe lagringsplass over garasjetaket med møneluke på yttervegg mot gårdsplassen. I himling over carport er det innbygget plass mellom hver taksperre for lagring av garasjeutstyr, sportsutstyr, hageredskap og lignende.

Areal og eierform

Areal: 527 kvm, Eierform: Eiet tomt

Eier

Geir Ove Johannessen Anne Røine

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra offentlig vei.

Eiendommen er offentlig tilknyttet vann og avløp.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen for Tønsberg kommune av 3/2-2016 er avsatt til "Boligbebyggelse - nåværende".

Området er ikke regulert. Eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov. Eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak. Det er igansatt planleggingsarbeid som inkluderer/berører eiendommen med plannavn Velleskogen planid 704 20170163. Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Alle opplysninger er innhenet fra Tønsberg kommune.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Følgende er tinglyst og følger eiendommen:
Rettigheter på andre eiendommer - Rettigheter på 0704-82/263. Rettigheter i eiendomsrett
1985/16626-2/91  - Bestemmelse om vannledn. tinglyst 10.10.1985  Rettighetshaver: Knr:0704 Gnr:82 Bnr:482  
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Eneboligen har midlertidig brukstillatelse datert 07.03.1986 og ferdigattest på tilbygg til bolig (garasje, bod, forlengelse av tak av garasje) datert 30.05.2005. Kopi av disse kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

5 250 000,-

Beregnet totalkostnad

5 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 131 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 250 000,-)) -------------------------------------------------------- 143 572,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 393 572,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Som kjøper skal man med andre ord ikke innbetale noen form for forskuddsbetaling.

Formuesverdi

Ligningsverdi: 1 267 677,-
Sekundær ligningsverdi: 4 563 635,-

Ligningsverdi er innhentet fra Skatt sør og er pr 31.12.2017. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til ca. 26125 kWt  ut fra et snitt forbruk siste 3 år. Forbrukstallet er innhentet fra energileverandør og gir kun en indikasjon av forbruk gitt situasjonen over denne perioden. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper.

Forsikring

Gjensidige

Kommunale avgifter og forholdet til eiendomsskatt

Kr. 10 463 pr. år. Dette dekker kommunens leveranse av vann, avløp, renovasjon og feiing. Det er ikke installert vannmåler i huset.

Det er pr. tiden ikke eiendomsskatt i Tønsberg kommune.

Forholdet til konsesjon/boplikt og odel

Det er verken odel eller boplikt på eiendommen.

Utleiemuligheter

Det foreligger bare en bruksenhet i boligen. Selve boligen kan fritt leies ut dersom ønskelig, og selger er ikke kjent med forhold som er til hindrer for at eiendommen kan leies ut dersom ønskelig.

Huset har ingen hybelleilighet og/eller egen bruksenhet i underetasjen selv om det er tilrettelagt for vann/avløp til f.eks. hybelkjøkken samt at etasjen har både innvendig og utvendig tilkomst.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 5 250 000,-) (Kr.47 250) Tønsbergs Blad 150519 (Kr.4 500) Markeds- og informasjonspakke (Kr.10 950) Kommunale opplysninger, grunnbok og servitutter (Kr.3 340) Oppgjørshonnorar (Kr.4 750) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Totalt kr. (Kr.84 310)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra E-verk.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Hvis mulig, vennligst angi ønsket/evt. betinget tidspunkt for overtagelse ved innsendelse av bud. Konferer gjerne megler i forkant.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?