Til innholdet

TØNSBERG - SEM. SMAKFULL OG LEKKER NYOPPFØRT SELVEIERLEILIGHET FRA JM I 2. ETG. SENTRALT BELIGGENDE. 2 SOVEROM. HEIS. GARASJE. LAV DOKUMENT AVGIFT.

Døvleveien 7b
Prisantydning 3 915 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 80
BRA: 86 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2018
Tomtareal: 0 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Jens Erik Wesenberg

Jens Erik Wesenberg

Adresse

Døvleveien 7b 3170 Sem

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man Semslinna og tar til venstre i rundkjøringen mot Sem. Ta så inn til venstre på gamle E-18. Ta inn til venstre etter Cirkel K stasjonen til forretningssentret i Semsbyen. Inngangen til leilighetskomplekset ligger innerst i veien på venstre side. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger

Beliggenhet

Boligen har en supersentral beliggenhet midt i Semsbyen med gangavstand til matbutikker, lege, fysioterapeut, apotek, frisør, kafè, blomsterbutikk, skobutikk, klesbutikker, bakeri, bensinstasjon, post, skole m.m. I nærområdet ligger Sem bo og servicesenter som har kafeteria, frisør, fotklinikk, bibliotek, trimrom og aktivitetslokaler. Her har du mye av det du trenger i hverdagen rett rundt hjørnet. Ca 5 min. til Tønsberg sentrum. Kort vei til E-18 som tar deg lettvint mot Oslo og Kristiansand og Torp lufthavn. I tillegg er det kort vei til bussholdeplass med blant annet hyppige avganger til Tønsberg by i tillegg til Sandefjord.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Selveier, oppført i 2018

Bygninger og byggemåte

2. etasje inneholder:
Entre med garderobeplass. 2 soverom hvorav 1 med skyvedørsgarderobe og 1 med vanlig skap. Bad/wc med dusj og opplegg til vaskemaskin. Bod. Åpen kjøkkenløsning fra Marbodal med hvitevarer. Stue med utgang til vestvendt balkong.

5 kvm. sportsbod og biloppstillingsplass i parkeringskjeller.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 80 kvm, Bruksareal: 86 kvm

Standard

Meget smakfull og delikat selveierleilighet som holder gjennomgående høy standard, håndverksmessig særdeles ordentlig og solid.  På gulv er det lagt parkett og veggene er malte gipsplater. Bad/wc har fliser på gulv og fliser på vegger. Det er lagt inn kabel-tv som er inkludert i fellesutgiftene. Det er dørtelefon med døråpner. Fordelen ved å bo i et nyoppført leilighet er de lave bokostnaden samt at her trenger man ikke å gjøre vedlikehold på mange år. Lekkert, gjennomført, tidsriktig og delikat - her er virkelig kvalitet hele veien.......!

Oppvarming

Nilan-Compact P kombinert ventilasjons- og varmeanlegg. Anlegget inneholder balansert ventilasjon med varmegjenvinning og varmepumpe. Filtrert og forvarmet luft tilføres i oppholdsrom. Avtrekk skjer fra våtrom og kjøkken. Avtrekk fra kjøkkenhette er integrert i ventilasjonsanlegget. Varmekabler i bad/wc.

Parkering

Parkering i felles parkeringskjeller. Det er heis i bygget.

Areal og eierform

Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Fellesarealene blir etter hvert meget pent opparbeidet og beplantet med prydbusker, plen og trær. Aslfaltert gårdsplass.

Eier

JM Norge as Anniken v. Anniken Rasch

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i regulert område og er i kommuneplanen avsatt til boligformål.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest.

Diverse opplysninger

Døvleveien 7
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 1G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

3 915 000,- / Fellesutgifter: 2 573,- Følgende er inkludert i fellesutgifter: Kabel-tv/bredbånd. Bygningsforsikring. Strøm i fellesarealer. Vedlikehold drift. Renhold. Avseting til vedlikehold. Drift/vedlikehold heis. Smømåking. Plenklipping. Forretningsførsel m.m.

Beregnet totalkostnad

3 915 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 6 250,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 250 000,-)) 2 500,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) -------------------------------------------------------- 9 972,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 924 972,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Kommunale avgifter

Kr. 10 000

Oppgjør

10% av kjøpesummen innbetales ved kontraktssignering som et depositum.
Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995)
Meglerprovisjon (1,25 % av salgssum)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?