Til innholdet

Tiltalende hjørneleilighet i 3. etasje med stor syd-/vestvendt balkong, heis og biloppstillingsplass i garasjeanlegg.

Ørsnes Brygge 8E
Prisantydning 4 250 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 63
BRA: 66 m²
Soverom: 1
Byggeår: 2015
Tomtareal: 2070 m²
Få salgsoppgave

Visninger

søndag 26. mai Kl 17.00 - 17.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Arnfinn H. Sørhaug

Arnfinn H. Sørhaug

Finn.no: Lokalområde

Nøtterøy/Ørsnes.

Adresse

Ørsnes Brygge 8E 3120 Nøtterøy 3. etasje

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man over Kanalbroen og ta Kanalveien til venstre i rundkjøringen. Følg Kanalveien (i ca. 400 meter) over i Ørsnesalléen og ta så stikkvei til venstre. Følg stikkveien rett frem og leiligheten er beliggende i byggingen som er beliggende på venstre hånd - Ørsnes Brygge 8.
Eiendommen er skiltet med salgs skilt fra Z-eiendom.

Beliggenhet

Her kan du leve tett på sjøen og samtidig ha nærhet til alt av sentrumsfunksjoner!
En meget gunstig beliggenhet for den som ønsker å benytte fasiliteter og servicetilbud i nærområdet eller oppleve fine naturopplevelser på turstier langs kysten. I dette nyere og rolige bomiljøet, med kort gangavstand til Tønsberg sentrum, vil kunne bidra til at du vil ta i bruk byen på en helt ny måte. Leiligheten er beliggende i sentrale omgivelser, noe som er perfekt for den som ønsker å bo nær servicetilbud.
Rett utenfor døren er det opparbeidet et hyggelig bryggemiljø hvor man kan nyte båtlivet på tett hold samt at det er mulighet for soling og bading. Kyststien går lags eiendommen for den som liker å gå tur langs Nøtterøy sin vakre kyststripe. Nøtterøy er kjent for sin idylliske skjærgård, og med båt har du direkte tilgang til en rekke øyperler.
Det er gangavstand til Teie torv hvor det finnes et godt utvalg av shoppingmuligheter, Vinmonopol, bank, dagligvareforretning, post i butikk, flere hyggelige kafeèr og spisesteder samt gode bussforbindelser. Like nedenfor Teie torv er Rosahaugparken som byr på rekreasjonsmuligheter og flotte oppholdsarealer for store og små med badestrand, parkanlegg med lekeplass og småbåthavn. Flere tur- og rekreasjonsområder er å finne i Teieskogen hele året med lysløype, klartepark, utendørs treningsapparater og idrettsanlegg.
Via den etablerte gang-/og sykkelstien til Teie torv og Tønsberg kan bidra til at man spaserer eller sykler neste gang man gjør innkjøp.
Ikke langt unna finner du blant annet Tønsberg sentrum med sitt allsidige tilbud med shopppingmuligheter, kulturtilbud, kafeer, treningssenter, svømmehallen, togstasjon samt Brygga med et stort utvalg av restauranter og sitt yrende folkeliv. 
Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil i salgsoppgaven.

Velkommen til visning!

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2015

Bygninger og byggemåte

Boligblokk over 5 etasjer og parkeringsanlegg i kjeller/underetasje.
Bygningen er oppført med alle bærende konstruksjoner i vegger, etasjeskillere og tak av betong.
Enkelte veggfasader med isolert bindingsverk og kledning av trevirke.

Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann i salgsoppgaven.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 1, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

3. etasje
Primærrom: 63 kvm, Bruksareal: 66 kvm, Bruttoareal: 76 kvm

P-rom med ca. 63 kvm.: Bad, entré, stue/kjøkken og soverom.
S-rom med ca. 3 kvm.: Garderobe/bod.
Bod på ca. 1 kvm på balkong kommer i tillegg til romfordeling og målte arealer.
Garasjeplass i felles garasjeanlegg samt kjellerbod på 5 kvm kommer i tillegg til romfordeling og målte arealer.

Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann i salgsoppgaven.

Standard

Denne lettstelte hjørneleiligheten er beliggende i 3. etasje med adkomst via heis eller trapp fra garasjeanlegg eller felles inngang.
Den tidløse fargebruken i eierleiligheten bidrar til et stilrent inntrykk samt at downlights i enkelte rom er med på å skape en trivelig atmosfære. Gulver er tekket med en-stavs eikeparkett foruten baderommet hvor det er fliser.
Her er en leilighet som gir et godt innrykk og det er bare å flytte rett inn uten å måtte gjøre noe.

En praktisk porttelefon er montert i entré som gjør det enkelt å lukke opp for venner og bekjente som kommer på besøk. Entre har parkett på gulv, malte vegger og malt slett tak samt en egen nisje for yttertøy.
Stuen er med åpen løsning mot kjøkken. Romløsningen er med på å danne et godt allrom som gir gode muligheter for møblering. Parkett på gulv, malte vegger og malt slett tak med downlights. Det er et hyggelig utsyn over innseilingen til Tønsberg fra "hjørnevindu". Rommet får rikelig med naturlig lys fra to retninger og foldedøren til syd-/vestvendt stor balkong (ca. 18 kvm.) kan åpnes i sin helthet. Med rekkverk av rustfritt stål med glasspaneler, gir følelsen av å sitte ute selv inne fra stuen. På balkongen er det en funksjonell putebod til oppbevaring av tradisjonelt utstyr til utemøbler. Alt ligger til rette for å skape sin egen uteoase. Et fint utsyn fra balkongen utover fellesområde som er parkmessig utført. Det er stipulert for soverom nr. to i stuen på den opprinnelige tegningen. Konferer megler for ytterligere informasjon om denne muligheten.
Kjøkkenet er med velutstyrt hvit moderne kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer som koketopp med innebygd ventilator, oppvaskmaskin, stekeovn og kjøl/frys.
Soverommet har parkett på gulv, malte vegger og malt slett tak. Garderobeskap og dør inn til bod/teknisk rom. Soverommet har utgang til samme balkong som stuen.
Bod/teknisk rom med parkett på gulv, amle vegger og malt slett tak.
Lyst og pent flislagt bad med varmekabel i gulv. Malt slett tak med downlights. Lyssettingen og gulvvramen skaper en varm og koselig stemning i baderommet. Rommet inneholder vegghengt WC, heldsekkende servant med innredning, dusj på vegg med dusjvegger av glass samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann i salgsoppgaven.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i alle rom foruten bad. Elektrisk varmekabel i gulv på bad.
Leiligheten ventileres via balansert ventilasjonsanlegg.

Parkering

Tilhørende biloppstillingsplass merket 02 samt sportsbod merket 05 i felles garasjeanlegg.
Ellers gjesteparkeringsplasser og utvendig felles sykkelparkeing.

Areal og eierform

Areal: 2 070 kvm, Eierform: Fellestomt
Arealet er hentet fra Eiendomsinformasjon og Matrikkelkart som er mottatt fra kommunen, og er beregnet areal som må kunne anses som et antatt/ca. areal.

Tomt og hage

Opparbeidet fellesområde som er parkmessig utført med asfalterte veier, gressarealer, beplantning, prydbusker og sittegruppe. I tillegg er det tilgang til et privat bryggeanlegg og friluftsområde med sandstrand.
Eiendommen grenser til offentlig friområde/turvei (kyststien) som går langs eiendommen mot sjøen, samt en tursti på eiendommens østside. Småbåthavnen er privat og inngår ikke i sameiets eiendom.
Til leiligheten følger andel av realsameie med 1/15 del av Gnr. 2 Bnr. 278 Snr. 1 som er felles garasjeanlegg.

Eier

Liv Johnsen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen er beliggende i område som i kommuneplan/kommunedelplan, vedtatt 17.06.2015, er avsatt til boligbebyggelse nåværende og byggegrense, utbyggingsvolum og funksjonskrav.

Eiendommen ligger i regulert område med planID 722 330 og plannavn Ørsnes boliger og næring, vedtatt 05.10.2010, hvor reguleringsformål er blokkbebyggelse, felles grøntareal, turvei, felles gårdsplass, annet kombinert formål (felles gårdsplass og grøntareal) og felles parkeringsplass.

Eiendommen eller del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre PBL.
Eiendommen eller del av eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak.
Det er ingen igangsatt planleggingsarbeid/regulering under arbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen.

Opplysninger er innhentet fra Færder kommune.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Tinglyst grunndata
Dagboknr. 418890, tinglyst 11.05.2016 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 1
Formål: Næring
Sameiebrøk: 15/1378.

Rettighetshavere til eiendomsrett
Dagboknr. 459228, tinglyst 25.05.2016 - Endring i realsameie
Knr: 0729 Gnr: 2 Bnr: 278 Snr: 15 Ideell: 1/15.

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Be om kopi ved henvendelse til meglers kontor.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på boligblokk, datert 09.06.2016.
Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.
At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Sameie: Sameiet Verftet, Orgnr.: 917298084 Andel fellesformue: 2645, Total formue: 53979, Oppdatert pr: 31.12.2018 Forkjøpsrett: Nei
Det er ingen fellesgjeld i sameiet.

Leder i sameiet opplyser at det er vedtatt i sameiet å foreta to ekstra innbetalinger til vedlikeholdsfond kr. 1 453,- med forfall 30.06.2019 og 30.09 2019.

Ytterligere informasjon om evnt. felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Det er ingen forkjøpsrett for øvrige seksjonseiere.
Det kreves ikke styregodkjennelse av ny kjøper, men eierskiftemelding ved salg eller bortleie av seksjonen må sendes skriftlig til forretningsfører og styret i sameiet.
Det er tillatt med dyrehold. Eiere av husdyr plikter å rette seg etter de til enhver tid gjeldende offenlige bestemmelser om husdyrhold - herunder reglene om båndtvang.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning . Be om kopi ved henvendelse til meglers kontor.
Det må kunne påregnes dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

4 250 000,- / Fellesutgifter: 3 092,- pr. mnd Fellesutgifter dekker kommunale avgifter, lys/varme fellesareal, felles bygningsforsikring, TV-/bredbånd, vannbåren gulvvarme, utvendig vedlikehold, renhold og brøyting fellesarealer, dift heis, honorar forretningsførsel med mer.

Beregnet totalkostnad

4 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 106 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 250 000,-)) 7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 5 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER, kontonummer 15037815818 og merkes med snr. 15) -------------------------------------------------------- 119 572,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 369 572,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Takst & Byggservice Anders Kjær / Anders Kjær Takstdato : 24.04.2019 Ligningsverdi : 734 839,- Sekundær ligningsverdi : 2 645 420,- Ligningsverdi pr. : 31.12.2017
Ligningsverdi er innhentet og bekreftet hos Skatteetaten.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter A

Forsikring

Codan Polisenummer: 1053509

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Panteattest realsameie (Kr.387) Servitutt (Kr.172) Tønsbergs Blad 090519 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedsføringspakke (Kr.15 995) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 4 250 000,-) (Kr.50 575) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Totalt kr. (Kr.92 524)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Arnfinn H. Sørhaug

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Arnfinn H. Sørhaug

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?