Til innholdet

TJØME/HAVNA - Lekker og lettstelt hyttedrøm på Havna Hotell

Havnaveien 50
Prisantydning 3 800 000 , -
Boligtype: Hytte
P-ROM: 82
BRA: 82 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2009
Tomtareal: 0 m²

Adresse

Havnaveien 50 3145 Tjøme

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man over Kanalbrua og følger RV303 mot Tjøme. Kjør over Vrengenbrua og videre gjennom Tjøme sentrum. Følg veien, og ta til venstre ved skilting til Havna Hotel. Kjør av her og hold til høyre mot Scandic Havna Hotel. Det er adkomst til leiligheten via heis fra hotellets resepsjon. Leiligheten er merket 508.

Beliggenhet

Leiligheten er en del av Havna Skjærgårdspark som ligger idyllisk og lunt til ved Scandic Havna Hotell i det populære Røssesundet. Man har praktfull utsikt over skjærgården både inne fra leiligheten og fra den store terrassen. Rett nedenfor ligger det flotte svaberg og barnevennlige sandstrender med gode bade- og turmuligheter for alle aldre. På Havna Hotell kan man kan nyte en god lunsj på uterestauranten, eller en bedre middag på hotellet. I spa-avdelingen kan man skjemme seg bort med behandling eller svømme i bassenget. Det er også kort sykkeltur til Verdens Ende, og koselig båttur til Ormelet og Sandøsund.

Tjøme i seg selv kan by på et mangfold av aktiviteter. Turstiene ligger på rekke og rad for deg som ønsker å bevege deg ute. Tjømes vakre skjærgård er verdt å oppdage med båt, og i Tjøme sentrum er det golfbane med ni hull. For kunstinteresserte er Tjøme Kunst og Kultursenter verdt et besøk .

Type, eierform og byggeår

Hytte Eierseksjon, oppført i 2009

Bygninger og byggemåte

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 2, Antall rom: 4

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 82 kvm, Bruksareal: 82 kvm

Leiligheten som ligger i 4. etasje går over 2 plan og inneholder:

4. etasje: Entré, stue og kjøkken i åpen løsning og med utgang til terrasse, bad, soverom og kott.

Loftsetasje: 2 soverom og bad.

Egen bod ligger i kompleksets 3. etasje.

Standard

Dette er en lekker leilighet som virkelig må oppleves! Mer lettvint kan man neppe bo når man er på ferie eller helgetur. Via hotellets resepsjon går du tørrskodd til egen leilighet via heis og overbygget svalgang i 4. etasje. Det første som slår deg i det du kommer inn i leiligheten er den fantastiske, lyse og åpne romfølelsen. Stuen og kjøkkenet som er i åpen løsning har mange meters takhøyde, der vinduer går fra gulv til tak. Den nydelige utsikten over skjærgården treffer deg med det samme! På den store terrassen utenfor er det optimale forhold for å nyte sol og utsikt. Med gelendre i glass har du fortsatt utsikt selv når du sitter godt tilbakelent i stolen.

Det spesielle med leiligheten er hvordan man har greid å skape sjøhyttefølelsen til tross for at det er en moderne leilighet. Det er gjennomgående parkett på alle gulv, unntatt vårom, og på vegger er det rustikk, malt panel. Material- og fargevalg gjør leiligheten maritim og hyggelig.

Kjøkkenet har hvit profilert innredning med integrerte hvitevarer som stekeovn, koketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap/fryser. Skapene er fylt opp med det meste av hva man trenger til å lage mat og dekke bord. Begge bad er flislagte på gulv og vegger, og har varmekabler. Det minste badet som ligger i hovedetasjen har en dusjnisje, vegghengt wc og servant i innredning. I 2. etasje er et stort bad med innebygd badekar, servant, vegghengt wc og hyller. Soverommene har alle garderobeskap. Det ene i 2. etasje har en vegg av glass. Her kan man faktisk våkne til den fantastiske utsikten!

I tillegg til at alt av møbler, håndklær, sengetøy og dekketøy følger med leiligheten, blir den også levert med to flatskjermer samt musikkanlegg, bredbånd og trådløst nettverk.

Oppvarming

Elektrisk med bl.a. varmekabler på begge bad.

Parkering

Én parkeringsplass medfølger hver leilighet, i tilknytning til hotellet. Det er også gjesteparkeringsplasser.
Det vil også være mulig å leie båtplass i umiddelbar nærhet.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Eierform: Fellestomt

Eier

Stig Kjønstad Aud-Karin Bruland

Ferdigattest

Boligen har/har ikke ferdigattest datert XX.XX.XXXX Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Sameie: Havna 1, Orgnr.: 994564439
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 1G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

3 800 000,- / Fellesutgifter: 1 328,-

Beregnet totalkostnad

3 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 95 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 800 000,-)) -------------------------------------------------------- 107 322,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 907 322,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Felleskostnadene dekker bl.a. vedlikehold, strøm, forretningsførsel, kommunale avgifter, felles forsikring og generell drift av sameiet.

Strøm dekkes av Scandic Havna.

Det gjøres spesielt oppmerksom på vedtekts- og avtalefestede bestemmelser vedrørende felleskostnader, der det i det vesentlige fremkommer at seksjonseierne skal dekke 3/12 av driftskostnadene og 100% av administrasjonskostnadene for sameiet.

Seksjonseier betaler felleskostnader kvartalsvis. Innbetalingene er a-konto, og gjøres opp i forbindelse med avregning sendt fra Scandic. I forbindelse med avregning faktureres den som er eier av seksjonen på utfaktureringstidspunktet.

Det avsettes 5% av losjiinntektene på egen vedlikeholdskonto, jfr. leieavtalens bestemmelser. Vedlikeholdsfondet skal være med å dekke fremtidige vedlikeholdsforpliktelser for sameiet. Dersom vedlikeholdskontoens innestående ikke dekker sameiets andel, må eierne betale inn sin andel ihht eierbrøk.

Eier kan bruke enheten sin fra 20. juni til 20. august, i høstferien (normalt uke 39 eller 40) samt påsken.
Det vil bli etablert avtale om utleie til Scandic Havna AS. Leieavtalen vil være uoppsigelig fra kjøpers side.
35% av alle leieinntektene vil tilbakeføres til hver enkelt eier, i tillegg avsettes 5% til vedlikeholdsfond, totalt 40%. Egenbruk utover dette er også mulig. Scandic Havna åpner for at eier skal kunne ringe onsdag etter 16 for å sjekke om  enheten er ledig den påfølgende helg. Dersom den er det, kan man bruke enheten uten ekstra betaling, annet enn for rengjøring og sengetøy.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Meglers vederlag (betales av selger):

Annonsering (Kr.4 500) Faktura Havna (Kr.1 006,23) Omkostning selger - betales i sluttoppgjøret, faktura Havna (Kr.1 006,23) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Internett annonsering (Kr.15 995) Kommunale opplysninger (Kr.3 100) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 3 800 000,-) (Kr.117 800) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 100) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Totalt kr. (Kr.166 877,46)

Boligkjøperforsikring

Det er mulig for kjøper å tegne boligkjøperforsikring gjennom HELP-forsikring AS. Denne forsikringen må tegnes senest på kontraktsmøtedato. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om dette på help.no. Meglerforetaket mottar et administrasjonshonorar fra Help forsikring vedrørende formidling av kjøperforsikring.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er henter fra takstmannens rapport.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Simon Mellingen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Simon Mellingen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?