Til innholdet

Tjøme-Verdens Ende; Enebolig på 2,45 mål tomt. Ca. 300 meter (luftlinje) til sjøen |

Moveien 40
Prisantydning 3 990 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 150
BRA: 154 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1902
Tomtareal: 2450 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Jørgen Nyhus

Jørgen Nyhus

Boligens innhold, drivhus og grillplass

Boligen er oppført over halvannet plan, i tillegg til kjeller under deler av boligen og med et lyst hovedplan i 1. etasje. Boligens inndeling er som følger:

1. etasje
Vindfang
Romslig hall med trapp til 2. etasje
Baderom / wc / vaskerom med toalett, dusjnisje og servant. 
Stort Kjøkken med spiseplass og ilsted
Stue
Lys hagestue meg utgang til hagen

2. etasje:
Trappegang / stue
3 soverom
Bod (evt. framtidig bad)

Drivhuset:
Drivhuset står på støpt fundament. Her kan man dyrke sine egne grønnsaker og urter til middagen.

Grillhytten:
Grillhytten er et lunt og flott sted å oppbeholde seg. Her er det bl.a. spanske heller på gulv og vedovnen i hjørnet gir en god varme og stemning til hytten på sommerkveldene.

Standard

Frittliggende enebolig fra 1902, som er vesentlig fornyet innvendig og utvendig i forbindelse med modernisering i 1997 - 2000. De bygningstekniske konstruksjoner virker solid utført, i henhold til byggeskikken på den tiden eiendommen ble oppført.

Beskrivelse av de ulike rom og deler av eiendommens utstyr er som følger:

Kjøkkenet med spisestue:
Kjøkkenet/spisestuen er et meget hyggelig rom med sin store størrelse og flotte ildsted. Her har man god kontakt med gjester og barna mens maten lages. Innredningen fra Telemark kjøkken er ny i 1999 og har rikelig med benke- og skapplass, samt fronter i heltre bjørk og heltre benkeplater. Videre er det integrerte hvitevarer som induksjonstopp, frys/kjøleskap og oppvaskmaskin (ny 2018). Det er ventilator over platetopp.

En liten avsats ned fra rommet så befinner du deg i hagestuen. Dette er et helt fantastisk rom med gjennomgående lys, den dobble verandadøra kan åpnes og du kan gå rett ut i den idylliske hagen. Ellers er det også en sideutgang til en liten veranda med store trapper ned til hagen.

Stuen:
Videre fra spisestuen har man også tilgang til stuen. Stuen fremstår som lys og trivelig og her er det rikelig med veggplass å møblere mot.

Loftsstuen/kontor/trappegang:
Rommet har flere bruksmuligheter, men er vel nærliggende å tenke seg det benyttet til loftsstue for ungdommen eller kontor for de som jobber fra hjemmet.

Baderommet:
Badet blir i dag brukt som kombinert bad/wc/vaskerom, og har behov for modernisering. Badet har en fin størrelse, og den korte veien ut til hagen, gjør at klesvasken nesten finner veien ut selv .

Soverommene:
Boligens 3 soverom ligger alle i boligens 2. etasje. Alle rommene er romslige.

Fornyelser/oppussing i 1997-2000:
* taket ble lagt om med ny tegltakstein. 
* de fleste vinduer ble skiftet. 
* gammel pipe ble revet og erstattet med ny. 
* elanlegget ble oppgradert.+ nytt sikringsskap med innmat i 2016
* vann og avløpsrør inne i boligen ble fornyet til kjøkkenet + avløp fra badet. 
* gulv i 1. etg ble nybygget eller restaurert 
* ny trapp til 2. etg 
* generell oppussing av de fleste rom. 

I tillegg er eiendommen tilkoblet offentlig vann og avløpsnett i 2017

Beliggenhet og nærområdet

En meget idyllisk beliggenhet nesten i havgapet ytterst på Tjøme. Her kan man nyte roen, sjøen, vær og v ind og alt det naturen har å by på.

Tjøme og omegn har en fantastisk skjærgård og med en liten spasertur ned til båthavna har man tilgang til dette med båt. Havna Hotel ligger en liten sykkeltur unna og her kan man nyte en bedre middag en sensommerdag.

Gangavstand til Mostranda, Moutmarka og Verdens Ende. Det er en liten kjøretur til Tjøme sentrum og ca. 20 min til Tønsberg. Ellers er området rolig og barnevennlig med lite trafikk.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1902, modernisert i 2000

Bygninger og byggemåte

Frittliggende enebolig bygget i halvannen etasje + kjeller med lav takhøyde under deler av bygget. Byggeår 1902. Tilbygget mot nord og øst i perioden 1998 -2000.
Frittliggende enkel garasje. Fundamentert med betongsåler på løsmasser. Yttervegger i bindingsverk, kledd utvendig med stående kledning. Pulttak tekket med bølgeblikkplater. Garasjen har vippeport i i malt utførelse.

Informasjon er hentet fra vedlagte boligsalgsrapport avholdt iht. NS3940 av for teknisk beskrivelse av eiendommen.

Antall rom

Oppholdsrom: 4, Soverom: 3, Bad: 1, Antall rom: 11

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 150 kvm, Bruksareal: 154 kvm, Bruttoareal: 169 kvm

1.Etasje: BTA/BRA/P-rom: 110/99/99 m².
2.Etasje: BTA/BRA/P-rom: 59/55/51 m².

Alle innvendige rom, bortsett fra bod i 2. etasje, er vurdert som P-rom. Kjeller har takhøyde under 1,9 meter, derfor ikke måleverdig areal. To lagerrom med takhøyde 1,83 m og 1,35 m, begge med gulvareal 10 kvm.

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst - hvordan finner du eiendommen

Fra Tønsberg kjører man over til Nøtterøy og videre til Tjøme. Følg veien nesten til Verdens Ende, men ta av til Mostranda og Moutmarka. Kjør da opp Moveien og nr 40 ligger på høyre side.

Oppvarming / teknisk

Boligen varmes opp via elektrisk oppvarming og ved vedfyring.

Det er elektriske varmekabler på bad og stedvis panelovner.

Innmurt peis på kjøkkenet

Hovedsikringer på 2 x 50 A. 10 kurser for lys og oppvarming. Automatsikringer, jordfeilbryter. Elanlegget ble fornyet i hele boligen i perioden 1998-2000. I tillegg ble nytt sikringsskap med innmat montert ca 2016.

200 liters varmtvannsbereder fra 2016 plassert i kjeller.

Parkering

Oppstillingsplass på egen tomt, samt enkel garasje

Areal og eierform

Areal: 2 450 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Meget koselig, usjenert og solrik hagetomt opparbeidet med plen og beplantning. Epletrær, pæretrær og eiketrær skaper en spennende hage for store og små og er godt egnet for bl.a. barnelek og selskap. Den gammle brønnen brukes til å vanne fra.

Konsesjon

Det er boplikt i Tjøme Kommune og kjøper må undertegne egenerklæring om konsesjonsfrihet. Kommunen opplyser at boplikten overholdes med at eiendommen er bebodd av fastboende, enten om det er eierne selv eller ev t leietaker.

Eier

Otto Larsen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og kloakk.

Eiendommen har adkomst via privat vei.

Iflg. Færder kommune kan det komme pålegg om å fjerne oljetank.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et uregulert område, men omfattes av kommuneplanen, hvor formålet er boligbebyggelse og fritidsbebyggelse.

Iflg. Færder kommune eksisterer det ingen planforslag som berører eiendommen.

Ferdigattest

Det finnes ingen ferdigattest for boligen i kommunens arkiver.

Tilbygget har ferdigattest datert 05.08.1976. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

3 990 000,-

Beregnet totalkostnad

3 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,-)) -------------------------------------------------------- 112 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 102 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Takstkonsulent Helge Semb AS / Helge Semb Ligningsverdi : 795 027,- Sekundær ligningsverdi : 2 862 096,-

Kommunale avgifter

Kr. 8 863

Tinglyste rettigheter og servitutter

Følgende fremkommer av boligens grunnbokblad:

Heftelser i eiendomsrett

1908/900282-1/91  Utskifting   
16.07.1908 
Gjelder denne registerenheten med flere

1931/900655-1/91  Utskifting   
07.07.1931 
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2006/7154-1/91   ** Diverse påtegning  
01.06.2006 
Rettighet til båtplass for gnr. 43, bnr. 8 overdras til gnr
43 bnr 64 i henhold til utskiftningen.

1933/900614-1/91  Utskifting   
21.03.1933 
Overutskifting
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på 0729-243/20
Rettigheter i eiendomsrett  i eiendomsrett

1902/900111-1/91  Erklæring/avtale  
22.05.1902 
rettighetshaver:Knr:0729 Gnr:243 Bnr:25  
Rett til tangtak

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Faste kostnader

Det betales faste kostnader for kommunale avgifter, strøm og forsikring.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Markedspakke (Kr.10 950) Foto (Kr.2 500) Tønsbergs Blad 030719 (Kr.4 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 3 990 000,-) (Kr.37 905) Tilretteleggingshonorar (Kr.10 995) Totalt kr. (Kr.71 725)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det kan i følge selger medfølge båtplass. Det er også mulighet for båtplasser i nærmiljøet, disse kan leies for ca. kroner 30 000. Selger opplyser at det har vært foretatt radonmåling for noen år tilbake uten utslag. Desverre foreligger ikke rapporten.

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jørgen Nyhus

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jørgen Nyhus

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?