Til innholdet

Tjøme/Hvasser - Meget attraktivt beliggende hytte med utsikt utover sjøen. Stor tomt på over 1,3mål! ZOLGT

Tjønnebergveien 33
Prisantydning 2 990 000 , -
Boligtype: Fritidseiendom
P-ROM: 53
BRA: 58 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2001
Tomtareal: 1316 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Simon Mellingen

Simon Mellingen

Adresse

Tjønnebergveien 33 3148 Hvasser

Adkomst

Etter Tjøme sentrum tar man til venstre ved Linhøyskole mot Hvasser. Følg veien over til Brøtsø og deretter videre på Hvasser. Tjønnebergveien kommer på Høyre hånd. Eiendommen ligger så på venstre hånd.

PS: På grunn av stor interesse for denne eiendommen ber vi om at det ikke kjøres bil inn til eiendommen, men går til fots det siste stykket.

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Eiendommen vil bli merket med "Til Salgs" skilt, og på visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom.

Velkommen til visning!

Beliggenhet

Hytten ligger i et naturskjønt og idyllisk område på øya Hvasser i Færder kommune, med umiddelbar nærhet til vakker skjærgård!
Sandøsund med sitt yrende liv på sommerstid er vel verdt et besøk, med et utvalg butikker, kaféer, gallerier, fiskebutikk og bakeri samt det anerkjente spisestedet Blå brygge. I nærheten finnes også anerkjente Engø Gård.
Kort kjøretur til Tjøme sentrum med skoler, butikker og servicetilbud.
Eiendommen har kort vei til flotte tur- og friluftsområder, kyststi og er omkranset av fine bademuligheter ved Sydstranda/Krøkle. Her finner du tre deilige sandstrender og varme svaberg. Dette er også et meget populært sted for vindsurfere og kitere. Det er kort vei til andre kjente områder som Røssøsund, Fynsletta og Lilleskagen.
Fra eiendommen er det kort vei til Tjøme Golfklubbs idylliske anlegg, en meget velholdt bane av høy kvalitet, samt Stall Verdens Ende med rideskole. Videre har Tjøme en tennisklubb med to flotte Hard Court baner, fotballbaner og Tjømehallen.

Type, eierform og byggeår

Fritidseiendom Selveier, oppført i 2001

Bygninger og byggemåte

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 2, Antall rom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 53 kvm, Bruksareal: 58 kvm, Bruttoareal: 62 kvm

1.Etasje: Stue/spisestue, kjøkkenrom, 2 soverom, toalettrom og sportsbod.

Møblering / utstyr

Hytten selges møblert og med tilhørende utstyr. Selger tar med seg personlige ting og gjenstander av affeksjonsverdi. Hytta blir ikke ytterligere vasket ut før overtagelse.

Standard

Velkommen til Tjønnebergveien 33!
En hytte i flotte omgivelser, utsikt og nydelige turmuligheter. Hytten er av enkel standard med innlagt strøm og snurredo. Råte/lekasje i taket mot nord, som også noen steder har trengt inn i hytta. (vedlegges tilbud på utbedring fra taktekker, dette er kun et estimat fra fagmann). 2 soverom. toalettrom, stue, spisestue, kjøkkenrom og utvendig sportsbod.

Stue og spisestue:
Stuen og spisestuen er i åpen planløsning. Her er det god plass til å dekke til langbord i spisestueavdelingen.
Plass til stor sittegruppe i stuen.
Inngangspartiet går via den solrike sørvestvendte terrassen, med videre trapp ned til tomten.

Kjøkken:
Innredningmodul med koketopp, kjøleskap og vask.
Kjøkkenrommet er i eget adskilt rom fra stuen, men i praktisk nærhet.

Soverom:
Soverommene vender mot øst, noe som gjør at man har et svalt rom på sommeren.
Disse rommene har også garderobeskaper, og begge med inngang fra stuen.

Baderom/toalettrom:
Snurredo tilknyttet lukket nedgravd tank. Servant i hjørnet.

Terrasse:
Terrassen er på 20kvm, er overbygget og vender mot sørvest som gir godt med sol hele dagen, og utover kveldingen.
Fra terrassen er det godt med utsyn og ingen gjenboere.

Velkommen til en hyggelig visning!

Oppvarming

Hytten varmes opp av elektrisitet. Det er også pipeløp i stuen.

Parkering

Godt med parkeringsmuligheter på egen tomt.

Areal og eierform

Areal: 1 316 kvm, Eierform: Eiet tomt

Eier

Anne Brit Opstad

Vei, vann og avløp

Privat vei.
Snurredo tilknyttet lukket nedgravd tank.
Selger opplyser om at det ligger vann og avløpsledninger i veien, og at det kan være muligheter for å koble seg på disse, men vet desverre ikke mer rundt dette.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et regulert område med Plannavn (vedtaksdato): Tjønneberget (8.12.1999) og med Reguleringsformål: Fritidsbebyggelse.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

2004/6265-1/91  Jordskifte 06.05.2004 
Sak nr. 4/1999
Gjelder denne registerenheten med flere

Ferdigattest

Kommunen har ikke ferdigattest i sine arkiver.
Melding fra Færder kommune - Bygg/eiendom, 10.05.2021. "Dessverre ingen tegninger tilgjengelig i vårt arkiv. Vi finner ikke mappen, men ut fra matrikkelførte opplysninger ser alt greit ut."

Prisantydning

2 990 000,-

Beregnet totalkostnad

2 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 132 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 145 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 135 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik Takstdato : 11.05.2021

Forsikring

If Skadeforsikring Polisenummer: 8475870

Kommunale avgifter

Kr. 3 200 Årlig gebyr for renovasjon.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Markedspakke (Kr.16 500) Visninger (Kr.1 875) Eierskifteforsikring (Kr.27 030) Dronebilder (Kr.3 300) Tilstandsrapport, takstmann (Kr.7 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Provisjon (Kr.84 800) Tilrettelegging (Kr.14 950) Totalt kr. (Kr.164 805)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Simon Mellingen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Simon Mellingen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?