Til innholdet

Presterødåsen; Moderne og delikat enebolig | oppusset 2016 | vakker utsikt mot byen | sol fra morgen til den går ned!

Lyngveien 30
Prisantydning 6 990 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 227
BRA: 232 m²
Soverom: 4
Byggeår: 1973
Tomtareal: 1308 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Jørgen Nyhus

Jørgen Nyhus

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - PRESTERØDÅSEN

Adresse

Lyngveien 30 3118 Tønsberg

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Unik mulighet for de som er opptatt av sentrumsnær beliggenhet, utsikt og kveldssol. Eiendommen ligger i et etablert og attraktivt boligområde i Presterødåsen, ca. 3,5 km fra Tønsberg sentrum.

Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Fra Presterød er det gangavstand til Kilden Kino hvor det også er bowlinghall.

Rett i nærheten finner du også Kilen Handelspark med et stort utvalg av butikker, samt Olsrød Park med blant annet Level treningssenter som tilbyr blant annet bading, spa og trening.

Eiendommen har umiddelbar nærhet til flotte tur- og friluftsområder som Presterødkilen naturreservat. På varme sommerdager legger de fleste turen til Ringshaugstranda - en stor, nydelig sandstrand med steinmolo, badetrapp og stor gresslette som innbyr til soling. Skallevoldstranda og Karlsvika er andre populære strender i samme område, ca. 3-4 km fra Presterød. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, lysløype, skiløyper, idrettshall, treningssenter, svømmehall og golfbane, m.m. I nærområdet finner du både Slagenhallen og Flints idrettsanlegg med flere fotballbaner. Ved Søndre Slagen kirke er det flotte turområder og spennende kulturminner.

I Tønsberg sentrum finner du Haugar kunstmuseum med norsk samtidskunst. Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder, eller et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer.

Nærområdet

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Rema 1000 og Meny. Det er butikker på Olsrød, og Tolvsrøds har også et stort utvalg. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det gode shoppingmuligheter i Tønsberg sentrum, i tillegg til en rekke kaféer, restauranter og puber. Her finner du både Kilen Handelspark og innholdsrike Farmandstredet.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Presterødåsen øvre som ligger ca. 150 meter fra boligen. Med bil fra Presterød tar det ca. 5 min. til Tønsberg sentrum. Det er ca. 20 min. til Horten, ca. 20 min. til Tjøme, ca. 20 min til Sandefjord, ca. 45 min til Drammen og ca.1 time til Oslo.

Eiendommen har gangavstand til Sandeåsen barneskole, Presterød barneskole og Presterød ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Greveskogen videregående skole, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1973, modernisert i 2016

Bygninger og byggemåte

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 4, Bad: 2, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 227 kvm, Bruksareal: 232 kvm, Bruttoareal: 251 kvm

Standard

Innholdsrik og lekker bolig som er totalrenovert innvendig. Boligen går over to plan og inneholder følgende:

Hovedplan:
Vindfang: Flis med varme i gulv. Malte plater på vegger. Integrert garderobeløsning og trapp til sokkelen.

Kjøkken: Enstavs eikeparkett på gulv. Malte plater på vegger. Ledspotter i tak. Innholdsrikt kjøkken i mørt utførsen. Inneholder integrerte hvitevarer med en utsøkt avtrakksvifte og vinskap. Barløsning mot spisestuen og åpen løsning mot stuen.

Stue m/spisestue: Enstavs eikeparkett på gulv. Malte plater på vegger. Ledspotter i tak. Himlingen i stuen er åpnet og sperrene er hvitmalt og lyssatt med spottskinner. Fra spisestuen er det utgang til stor vestvendt terrasse med svært gode solforhold. Store vindusflater slipper inn mye naturlig lys og gir deg en fantastisk utsikt mot byen og Slottsfjell.

Soveromsgang: Enstavs eikeparkett på gulv. Malte plater på vegger. Spottskinne i tak og integrert garderobeskap.

Soverom 1: Enstavs eikeparkett med varmekabler på gulv. Malte plater på vegger. Ledspotter i tak. Store vindusflater med flott utsikt mot byen og Slottsfjell. Integrerte garderobeskap.

Soverom 2: Enstavs eikeparkett med varmekabler på gulv. Malte plater på vegger. Ledspotter i tak. Store vindusflater med flott utsikt mot byen og Slottsfjell. Integrerte garderobeskap og skuffer. Inngang via walk-in closet til badet.

Walk-in closet: Enstavs eikeparkett på gulv. Malte plater på vegger. Integrerte garderobeskap

Bad: Helfliset bad i svært flotte farger. Badet inneholder stor dusjnisje med troperegn dusjhode, veggmontert toalett, eksklusiv servant på granittplate og skal under. Ledspotter i tak. Store fliser på gulv og vegger og mindre fliser i dusjsonen.

Toalettrom: Helfliset rom med varme i gulv. Rommet er innredet med veggmontert toalett og servant med skap.

Sokkeletasjen tilhørende hoveddelen:
Gang: Enstavs eikeparkett på gulv. Malte plater på vegger.

Vaskerom/fyrrom: Flis på gulv, malte veggflater. Opplegg til vaskemaskin. Praktisk arbeidsbenk. Fyrrommet med oljefyren.

Sokkeletasjen leilighet:
Gang: Enstavs eikeparkett på gulv. Malte plater på vegger. spottskinne i tak.

Soverom 1: Enstavs eikeparkett på gulv. Malte plater på vegger. Integrerte garderobeskap.

Soverom 2: Enstavs eikeparkett på gulv. Malte plater på vegger. Integrerte garderobeskap.

Bad: Helfliset bad med varmekabler i gulv. Lekre farger og inneholder dusjsone, servant med skap, veggmontert toalett og opplegg til vaskemaskin.

Entré: Fliser med varmekabler i gulv. Malte veggflater og garderobeløsning.

Stuen: Enstavs eikeparkett på gulv. Malte plater på vegger. Fra stuen har du utgang til uteplass/hage.

Kjøkken: Enstavs eikeparkett på gulv. Malte plater på vegger. Skottskinne i tak. Innredning i lys utførsen og ser lekkert ut. Integrerte hvitevarer.

Oppvarming

Boligen varmes opp via vannbåren varme i radiatorer. Oljefyr i fyrrom i sokkelen fungerer flott. Eier har skiftet ut alle rediatorene i nyere tid. Det er varmekabler i gulv med fliser, både oppe og nede. Pipe montert, men ikke ildsted.
Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Parkering

Bilen parkerer du i egen garasje, bygget i 1992, eller på oppstillingsplasser i front og øst for garasjen. her vil du ha plass til flere biler. El-bil lader i garasjen.

Areal og eierform

Areal: 1 308 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Fra stuen er det utgang til en ny og svært hyggelig terrasse med skjermende vegg i glass, samt flott utsikt mot byen og Slottsfjellet. Verandaen er overbygget, noe som gir mulighet for utendørs hygge, også på regnfulle dager. Fra kjellerstuen er det utgang til en steinsatt uteplass og hage. Eiendommen er på 1 308 kvm, og har en skjermet beliggenhet med sol fra midt på dagen og til den siste kveldssol. Tomten består av et skrånende fjell- og jordareal, er pent opparbeidet og inngjerdet med hekk. I tillegg er det steinbelagt gårdsplass, forstøtningsmur, prydbusker, diverse beplantning og trær. Skifer på uteområdet i sokkelen. Et plenareal på sørsiden av boligen inviterer de minste til lek og moro. Tomten kan utnyttes mer enn det den er i dag. Fylle ut og lage et platå på nedsiden av boligen, og du får en svært stor hage. Ang fradeling av tomt, så er det absolutt plass til det, men det må søkes om godkjenning i kommunen.

Eier

Marius Farnes Stensland

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og avløp ifølge opplysninger fra Tønsberg kommune.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et uregulert område, avsatt i kommuneplan til boligbebyggelse.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen i kommunens arkiver. Ferdigattest utstedes ikke lenger for tiltak det er søkt om før 01.01.1998, jf. plan- og bygningslovens § 21-10, femte ledd.

Prisantydning

6 990 000,-

Beregnet totalkostnad

6 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 174 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 990 000,-)) -------------------------------------------------------- 187 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 177 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik Takstdato : 11.10.2018 Formuesverdi : 1 351 938,- Sekundær formuesverdi : 4 866 975,-

Kommunale avgifter

Kr. 10 951 pr. år

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995)
Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 6 990 000,-) (Kr.69 900)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen.
Møbler i stuene kan kjøpes til mot et avtalt vederlag.
Eiendommen er registrert med én boenhet. Boligen fremstår med leilighet i kjelleren, som har vært leid ut for kr 13.000,- pr mnd, men denne er ikke registrert for utleie hos kommunen. Hele boligen kan fritt leies ut.
Tv- og internettsignaler fra Get. Fiber ligger i gata. Det er etablert skjultanlegg fra tv til stikk i skjult rør i veggen.
Nye radiatorer i hele boligen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

'Finn.no: Visningstekst'

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale om visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jørgen Nyhus

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jørgen Nyhus

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?