Til innholdet

Tønsberg/Eik - Attraktiv og moderne prosjektert enebolig under bygging ZOLGT

Alveveien 7B
Prisantydning 6 295 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 126
BRA: 129 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2021
Tomtareal: 1775 m²

Ansvarlig megler
Arnfinn H. Sørhaug

Arnfinn H. Sørhaug

Adresse

Alveveien 7B 3122 Tønsberg

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum tar man Eikveien til høyre i rundkjøring ved Tønsberg Gressbane. Følg Eikveien frem til Alveveien på høyre et godt stykke før Syrbekkrysset. Ta inn Alveveien, og eiendommen ligger deretter på høyre hånd i enden av gata.
Eiendommen er skiltet med salgs skilt fra Z-eiendom.
For øvrig se vedlagte nabolagsprofil i salgsoppgaven eller vedlagte kartskisse i FINN-annonsen.

Beliggenhet

2 attraktive og moderne eneboliger under oppføring som er beliggende i et populært og barnevennlig boligområde på Eik.

Eik byr på kort vei til det aller meste for alle aldersgrupper, så dette er et svært sentralt sted for barnefamilier. Barnehager, skoler, dagligvareforretninger (Meny og Rema 1000) og Eiktoppen med ulike sentrumsfunksjoner og flere spisesteder finner du i nærmiljøet. Det er kort og trygg gangvei til barne- og ungdomsskole, og du har faktisk kort gangavstand også til Greveskogen videregående skole. På Eik ligger også Wang idrettsgymnas og Wang Ung - idrettsskole på ungdomsskoletrinnet. Gangavstand også til idrettsanleggene på Eik, herunder bl.a. Eikhallen og utendørs gressbaner.
I nærmiljøet har du også fantastiske turløyper og rekreasjonsområder såvel i sommerhalvåret som i vinterhalvåret. På Eik er det blant annet to lysløyper og videre løypenett til områder med oppkjørte skiløyper vinterstid. Ved Gressbanen (stadioen), finnes bl.a. treningsstudio og fotballbaner. "Messeområdet" ligger en kort gåtur fra eiendommen hvor man finner blant annet ishall. utvendig skøytebane og innvendig tennisbane. Messeområdet er også et flott utgangspunkt for fine turer i Frodeåsen.

Eik er et etablert område ca. 3 km fra Tønsberg sentrum, så her kommer til Tønsberg by raskt på sykkel i de tilfellene man velger å la bilen stå hjemme. Det er også gode bussforbindelser til og fra Tønsberg sentrum.
Tønsberg kan sommerstid skilte med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer.

Fra Eik er det ca. 10 minutters kjøretur til populære familiestrender - blant annet til Ringshaugområdet med en stor nydelig sandstrand, Skallevold og Karlsvika. I dette området finner man også kilomenterlange kyststier.

Det er også enkel adkomst til E-18 som på en drøy time tar deg nordover til Oslo eller sydover mot Sørlandet. Til Torp Sandefjord Lufthavn er det kun ca. 20 minutter med bil.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil i prospektet.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Eierseksjon, oppført i 2021

Bygninger og byggemåte

Tre på mur i henhold til illustrasjon.
Tak tekkes med dobbeltkrum takstein.

Se utfyllende opplysninger i egen leveransebeskrivelse som er vedlagt i prospekt.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 126 kvm, Bruksareal: 129 kvm

1. etasje
Vindfang, gang, 3 soverom, stue (alt. soverom), bod/teknisk rom og bad/vaskerom.

2. etasje
Gang, bad, kjøkken/spisestue og stue.

Arealer er nærmeste hele kvadratmeter og er hentet fra tegning mottatt fra selger.
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Se for øvrig vedlagte løs prisliste eller finnannonse med finnkode 222985057 for ajour prisliste med solgte boliger.

Standard

Velkommen til Alveveien og solrikt beliggend enebolig under oppføring/under bygging.
Boligen er over 2 plan med 3 soverom (mulighet til 4) og er beliggende i et barnevennlig område i et etablert og trygt nabolag.
Boligen leveres med god standard, trendy farger og rene linjer hele veien.
Gjennomtenkt planløsning med funksjonelle fungerende kombinasjoner i samspill med rene linjer og sorte detaljer.
Interiørmessig fremstår boligen som stilrene og moderne.
 
Med delvis åpen løsning mellom stue og kjøkken skapes en herlig romfølelse og kan ansees som et allrom.
Kjøkkenet har godt med skap- og skuffeinnredning på en vegg med en smart barløsning og mye bekeplass. I tilknytning til kjøkkenet er det plass til spisebord man kan duke opp til familie og venner. Virkelig et hyggelig sted å tilberede mat mens kokken har selskap av gjestene sine. Vindusflater fra gulv slipper inn rikelig med dagslys samtidig som det gir godt utsyn.
Store høyreiste vindusflater i stuen gir mye lys samt det skapes god kontakt med uterommet på den store verandaen over carporten.
Ved carporten er en praktisk sportsbod.
Den store verandan over carporten strekker seg over inngangspartiet og sportsboden, og da blir ankomsten inn til boligen uten begymring for vær og vind. Det er videre gjennomgang fra inngangspartiet og videre til solrik hage på baksiden av huset. Hagen er sør-vestvendt og egner seg til familiehygge med ballspill og uteaktivitet - ett sted man "lander" etter en hektisk hverdag.
I 1. etasje, uten for stue/alt. soverom, vil skyvedøren gi enkel tilgang til uteplass for sittegruppe og opphold i nærkontakt med barne som leker. 
Trappeadkomsten mellom etasjene er en fin Norskprodusert Stryntrappa i hvitmalt type med gråtonet trinn.
Dette er innbydend bolig som vil tiltale de fleste!

Gulv
Flislagte gulv i vindfang/entrè, bod/teknisk rom, bad/vaskerom og bad 2. etasje.
I alle øvrige rom er det 1stavs eikeparkett Opus 181 hvit matt NOBB 53568881. Eikeparkett er holdbart og 1-stavs er i dag et populært gulv i familiehjem.
Gulvvarme legges i entré, gang/trapperom, stue/alt. soverom og bad i 1. og 2. etasje.
Gulv i entréen får et tøft uttrykk med Grespor Minof 30x60 Vulcanic fliser på gulv. Gulvvarmen bidrar til et lunt og imøtekommende uttrykk.
Pent og tiltalende flislagt bad/vaskerom med Grespor Glade 30x30 Branco på gulv med passende Grespor Glade 5x5 Branco på gulv i dusjsonen. Et innbydende rom i behagelig farge med gulvvarme som gir jevn varme.
Delikat flislagt bad 2. etasje hvor det vil bli lagt Grespor Glade 45x45 Branco på gulv med matchende Grespor Glade 5x5 Branco på gulv i dusjsonen. Med gulvvarme og smakfull fargenyanse på fliser er dette virkelig et rom for velvære.
Bod/teknisk rom leveres med Vitra Kinetic M20x20 grå fliser.

Vegger
Innvendige vegger leveres gipset, sparklet og ferdig malt foruten bad/vaskerom og bad 2. etasje hvor det er flislagte vegger.
Vegger fargsettes med nøytral og trendy fargepalett i Tidløs 1020 og Antikkgrå 1973 som skaper et tidløst preg i hele boligen.

Himlinger
Innvendige himlinger leveres gipset, sparklet og ferdig malt.
Listefri utførelse mellom tak og vegger.
Himlinger males i lyse fargevalg med Tidløs 1024 og Hvit.

Belysning
Led downlights i bad/vaskerom, bad hovedetasje, kjøkken/spisestue og stue.
Lyssettingen med downlights som belysning gir et spennende og stilig uttrykk.

Innredning
Kjøkkeninnredning i hvit utførelse fra Aubo med integrerte hvitevarer fra Wirlpool som oppvaskmaskin, kombinert kjøl/frys, koketopp/komfyr.
Baderomsinnredning og dusjinnredninger i mørk finish.

Boligen bygges i henhold til gjeldende forskrift av 19. juni 2017, nr. 840, om tekniske krav til byggverk (TEK17) med tilhørende veiledning (VTEK17), med siste endringer 11. juni 2018, nr. 854.
Se for øvrig prospekt for utfyllende informasjon og opplysninger med leveransebeskrivelse og andre vedlegg i prospektet.

Diverse
Tønsberg kommune opplyser det er byggemeldt på eiendommen 2020 og at det er registrert bygningsstatus igangsettingstillatelse.
Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse vil bli utstedt når boliger er ferdigstilt.
Kommunale avgifter og formuesverdi blir fastsatt når boliger er ferdigstilt.
Bygg og eiendom vil være forsikret av utbygger frem til overtagelse, deretter tegnes fullverdiforsikring av sameiet. Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring.
Tilleggsvederlag for kjøpers tilvalg.
NB! Bilder i prospektet og annonse er kun en illustrasjoner og avvik hva gjelder utsikt, innredninger og lignende, kan forekomme.

Sameie/seksjonering 
Eiendommen skal seksjoneres og eierforholdet reguleres av "Lov om eierseksjoner".
Eiendommen er planlagt seksjonert for 3-tre-boliger (den eksisterende boligen og de to nye boligene).
En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.
Det kan ikke erverves mer enn to boligseksjoner i et sameie av en og samme juridiske person/selskap, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.
Seksjonsnummer, eierbrøk og antall sameiere bestemmes i forbindelse med seksjonering.
Enhetene/seksjonene har en eksklusiv bruksrett til deler av hagen som naturlig tilligger. Øvrig areal defineres som fellesareal.
Tomten disponeres i henhold til seksjonsbegjæringen/sameievedtektene.

Budsjett/felleskostnader
Det er pt. ikke avklart hva felleskostnader pr. måned pr. bolig/seksjon inkluderer, men slik som felles brøyting og vedlikehold hagestell fellesareal, evnt. strøm/vedlikehold fellesarealer, honorar forretningsfører med mer kan inngå. Det er sameiet i fellesskap som fastsetter felleskostnader.
Endelige felleskostnader vil bli satt opp av forretningsfører/sameiets styre ved første årsmøte.
Felleskostnader fordeles normalt etter den eierbrøk hver enhet/seksjon får ved tinglysning av seksjonsbegjæringen.
Sameiet vil bli stiftet før overtagelse og sameiet kan selv justere størrelsene på felleskostnadene og innhold/tjenester/produkter.
Kjøper er forpliktet til å betale sin andel av eierseksjonssameiets felleskostnader. Selger forplikter seg til å betale løpende fastsatte felleskostnader på usolgte boliger.

Forbehold fra selger Kontrast Bolig AS
Arealavvik kan forekomme.
Illustrasjonstegninger/-bilder kan avvike fra virkeligheten.
Selger forbeholder seg retten til å leie ut, endre priser og kjøpsbetingelser på usolgte boliger.
Selger har rett til å foreta endringer i materialvalg og konstruksjonsløsninger, samt foreta nødvendige tilpasninger etter hvert som tiltaket detaljprosjekteres, uten forhåndsvarsel til kjøpere (endring skal ikke forringe kvaliteten eller vesentlig endre innholdet i prosjektet).

Oppvarming

Ventilasjon via balansert ventilasjonsanlegg.
Peisovn med stålpipe i stue, gulvvarme og ellers elektrisk oppvarming.
Dersom rom/beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette ikke med i handelen.

Se utfyllende opplysninger i egen leveransebeskrivelse som er vedlagt i prospekt.

Parkering

1 carport og 1 gjesteparkering til hver bolig.

Areal og eierform

Areal: 1 775 kvm, Eierform: Fellestomt.

Oppgitt tomteareal er et beregnet areal som er innhentet hos/oppgitt av kommunen og må kunne anses som er ca./antatt areal.
Arealet er hentet fra elektronisk matrikkelutskrift som er mottatt fra kommunen.
Det tas forbehold om at arealet kan avvike noe.

Tomt og hage

Felles eiet tomt og vil disponeres i henhold til seksjonering.
Tomten er planlagt opparbeidet med gruset innkjørsel frem til/og i carport.
Øvrig areal i forkant og på siden av boligene er planlagt sådd for gress.

Ved overtagelse vil det normalt kunne gjenstå utvendige arbeider på eiendommens fellesarealer.

Eier

Kontrast bolig as

Vei, vann og avløp

Vei
Eiendommen har adkomst via privat vei.
Veirett via privat vei er tinglyst med dagboknr. 2064424 og dagboknr. 2064455 og følger vedlagt i salgsoppgaven.
Adkomst fra privat vei med felles vedlikeholdsplikt for brukerne. Alveveien 7 ligger innerst i gaten, forlengelsen av veien forbi eiendommen er gang-/sykkelsti som fører ned til Dvergveien. Det er organisert felles brøyteavtale og selger oppgir andel av kostnad for dette til ca. kr. 500 årlig i en normal vintersesong. Kostnaden vi variere etter vedlikeholds-/brøytebehov.

Vann
Offentlig tilknyttet vann.

Avløp
Offentlig tilknyttet avløp.

Alle arbeider og kostnader for vei, vann og avløp er inkludert i kjøpesummen

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen, vedtatt 22.05.2019, er avsatt til boligbebyggelse nåværende.

Tinglyste rettigheter og servitutter

På eiendommen, Gårdsnummer 82 Bruksnummer 21, er det tinglyst heftelse
Dagboknr. 14528, tinglyst 19.11.1993 - Bestemmelse om vann/kloakkledning
Rettighetshaver: Knr: 3803 Gnr: 82 Bnr: 544
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet.

På eiendommen, Gårdsnummer 82 Bruksnummer 21, er det tinglyst rettighet på andre eiendommer
Rettighet på 3803-82/5
Rettighet i eiendomsrett
Dagboknr. 2064424, tinglyst 04.02.2020 - Bestemmelse om veg, Bestemmelse om vann/kloakk og bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
Rettighetshaver: Knr: 3803 Bnr: 82 Bnr: 21
Gjelder også for eventuelle fremtidige fradelte eiendommer fra gnr. 82 bnr. 21.

Dagboknr. 2064455, tinglyst 04-02-2020 - Bestemmelse om veg, Bestemmelse om vann/kloakk og bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
Rettighetshaver: Knr: 3803 Bnr: 82 Bnr: 21
Gjelder også for eventuelle fremtidige fradelte eiendommer fra gnr. 82 bnr. 21.

Det er innhentet kopi av servitutter/heftelser som kan være av interesse å lese innen budgivning. Be om kopi ved meglers kontor eller se dagboknr. 14528, dagboknr. 2064455 og dagboknr. 2064424 som følger vedlagt i salgsoppgaven.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.
Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter, erklæringer som er nødvendig eller påkrevd av offentlige myndigheter (for eksempel adkomstrett, naboforhold, drift og vedlikehold av fellesområder, drift og vedlikehold av ledninger etc).
Fra hovedbølet kan det følge tinglyste bestemmelser.

Ferdigattest

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse vil bli utstedt når boliger er ferdigstilt.

Prisantydning

6 295 000,-

Salg etter Bustadoppføringslova - kun 10% av kjøpesum innbetales ved kontraktsinngåelse - de resterende 90 % innbetales innen overtagelse.

Hver bolig har avgiftsgrunnlag kr. 800 000,-.

Beregnet totalkostnad

6 295 000,- (Prisantydning) Omkostninger 20 000,- (Dokumentavgift) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 21 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 316 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Kommunale avgifter

Kr. 11 690 pr. år Kommunale avgifter dekker vann, avløp, renovasjon og feiing. Beløp som er oppgitt i prospektet gjelder for én ferdigstilt boenhet fra 71-300 kvm. i 2021, og vil bli fastsatt når boligen er ferdigstilt. Det tas forbehold om endring av gebyr/avgifter.

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Eiendommen skal seksjoneres og eierforholdet reguleres av "Lov om eierseksjoner".
Eiendommen er under seksjonering og tildeling av endelige seksjonsnummer, sameiebrøk, vedtekter, budsjett/regnskap er under utarbeidelse.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Pantattest selger (Kr.387) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Provisjon (Kr.59 173) Totalt kr. (Kr.68 410)

Solgt ihht. bustadoppføringsloven

Eiendommen selges ihht bustadoppføringsloven og dens bestemmelser om garanti og sikring av innbetalte midler. Kjøpesummen vil ikke overføres før oppgjørsavdelingen har mottatt ferdigattest/midlertidig brukstillatelse eller nødvendige garantier.

Garantier    
Selger er pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering, jfr. Bustadoppføringslova §12. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i henhold til Bustadoppføringslova §47.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Formuesverdi
Fastsettes normalt av Skatteetaten i etterkant av at man har overtatt boligen.
Ta evnt. kontakt med Skatteetaten i forbindelse med innlevering av selvangivelsen/skattemeldingen.
Formuesverdi (ligningsverdi) vil normalt utgjøre 25-30% av markedsverdi for primærbolig. Man kan også beregne ca. verdi på Skatteetatens hjemmeside.

Evnt. tinglyste rettigheter, heftelser og servitutter
Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer/heftelser som er nødvendig eller påkrevd av offentlige myndigheter (for eksempel adkomsrett, seksjonering, naboforhold, bestemmelser som vedrører sameiet, drift og vedlikehold av fellesområder, drift og vedlikehold av ledninger etc.). Fra hovedbølet, kan det følge tinglyste bestemmelser.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Om visning
Hvis ikke tidspunkt for fellesvisning fremkommer i annonsen, ber vi deg kontakte megler for å avtale visningstidpunkt.
Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sør-Øst Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Arnfinn H. Sørhaug

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Arnfinn H. Sørhaug

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?