Til innholdet

Tønsberg/Sentrum - Moderne selveierleilighet oppusset 2018 | 2 soverom | heis | usjenert balkong | tilbaketrukket

Meierigaten 3
Prisantydning 2 395 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 55
BRA: 55 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1935
Tomtareal: 2563 m²

Boligens innhold og uteplasser

Planløsning hvor du har alt på ett-plan og hvor inndelingen er som følger:
STUE med åpen KJØKKENLØSNING og utgang til balkong.
BADEROM med nyere dusjkabinett, toalett, baderomsinnredning og opplegg for vaskemaskin. 
2 SOVEROM

Balkongen:
Den nordvendte balkongen er overbygget og har et areal på 5 m². Videre er det dekke av betong og rekkverk av betong, fliser og stål. Det er adkomst fra stuen. 

Leilighetens medfølgende bod:
En låsbar bod med areal på ca 3 m² i byggets kjeller medfølger leiligheten.

Adkomst til leiligheten:
Adkomst via felles inngang mot nord med heis og utvendig porttelefonsystem. Det er også adkomst via felles trapperom fra øst og syd. Leiligheten ligger i 3. etasje.

Planskisser:
Vedlagt følger planskisse av leiligheten. Vi gjør oppmerksom på at planskissene kun er av illustrativ karakter og ikke er i målestokk. Det tas forbehold om avvik fra stedlig løsning og innredning. Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

En "flytt rett inn" leilighet for deg som trenger en moderne og arealeffektiv leilighet. Tiltalende leilighet som er oppusset i 2018 med bl.a. ny kjøkkeninnredning, samt nye gulv og overflater i alle rom, bortsett fra baderommet. Det er gjennomgående god materialbruk i de ulike rom som gir et flott helhetsinntrykk. Bruk av tidsriktige og moderne farger gjør leiligheten lun og innbydende og gir et flott helhetsinntrykk.

Beskrivelse av de ulike rom og deler av eiendommens utstyr er som følger:

Stuen med åpen kjøkkenløsning: 
Den åpne løsningen mellom stuen og kjøkkenet gir en god romfølelse og fra rommet er det utgang til overbyget og usjenert balkong. I 2018 er det montert ny og moderne kjøkkeninnredning fra IKEA med slette fronter og laminat-kompositt benkeplater med kitschenboard plater over. Alt av hvitevarer er integrert; platettopp, stekeovn, oppvaskmaskin, samt kjøl- og fryseskap. Ventilator med utlufting over tak.

Bad/wc/vaskerom:
Boligen har et pent bad som er helfliselagt. Varmekabler i gulv gir en fin varme tll rommet året rundt. Innredet med romslig servant/vaskebenk med nedfelt servant, innredning med 2 skuffer, høyskap, samt plass til vaskemaskin og tørketrommel under. Videre er det nytt dusjkabinett i 2018 og sokkeltoalett.
Ifølge takstmann er det fra side dusjkabinett mot døråpning ca. 3 til 4 mm feil fallretning, samt flere sprukne fliser ca. midt på gulvet, høyre side mot skap.

De to soverommene:
Begge soverommene er romslige med plass til dobbeltseng og nattbord.

Innvendige overflater:
Gulv: Parkett i alle rom (nytt 2018).
Vegger: Malte gipsplater og malt glassfibervev, samt en vegg i stue av skifer dekorstein. Nye plater og malt i 2018.
Himling: Malte gipsplater og malt trepanel. Det er innbygd spotbelysning i  stue. Nye gipsplater og malt i 2018.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et sentralt og attraktivt boligområde i sentrum av Tønsberg. Fra eiendommen er det kun få minutter å spasere til Tønsberg stasjon, bussterminalen, Farmandstredet, handelshuset Foyn og Haugar kunstmuseum. Det er kort avstand til bryggene med restauranter, kafeer og barer. Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og yrende folkeliv.

Boligen ligger nær kino, bibliotek, kulturhus og flere idrettsanlegg. Flotte Gunnarsbøparken, med Tønsberg svømmehall like ved, ligger under 5 min gange fra leiligheten. Maier arena ligger også i nærheten, og herfra har du et godt utgangspunkt for fine rekreasjonsmuligheter i Frodeåsen. Greveskogen har to lysløyper og videre løypenett til områder med oppkjørte skiløyper på vinterstid.

Coop Extra er nærmeste dagligvare og ligger et par kvartal unna. Farmandstredet har godt over 100 butikker og er et hyggelig kjøpesenter som dekker de fleste behov. I forlengelse av torget finner du sjarmerende handelshuset Foyn. Kilen handelspark ligger godt innen rekkevidde, og vil du til Oslo bruker toget kun 1 time og 13 min. Ved å benytte bil tar det ca. 19 min til Tjøme, 22 min til Sandefjord, 46 min til Drammen og 1 time til Oslo.

Fra boligen er det ca. 10 min med bil til populære Ringshaugstranda, en nydelig sandstrand med steinmolo, badetrapp og stor gresslette som innbyr til lek og moro. Slottsfjellet ligger også i gangavstand, og byr på flott, vidstrakt utsikt. Den årlige Slottsfjell-festivalen går av stabelen i juli og er et selvskrevent innslag for både innbyggere og tilreisend

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 1935, modernisert i 2018

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 55 kvm, Bruksareal: 55 kvm, Bruttoareal: 59 kvm

3.Etasje: BTA/BRA/P-rom: 59/55/55 m².

Alle innvendige rom er medtatt i primærrommene.

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Felleskostnad og hva den inkluderer

Felleskostnaden er kr. 2.124,- pr. måned og inkluderer følgende:

* kommunale avgifter
* felles utvendig forsikring
* kabel-tv
* utvendig vedlikehold
* vaktmester med bolig
* vedlikehold fellesareal
* felles strøm
* videoovervåkning
* snørydding
* renter på felleslån
* forretningsfører og revisor.

Felleskostnadene betales kvartalsvis.

Adkomst - slik finner du frem

Fra Tønsberg jernbanestasjon kjører en Stoltenbergsgate mot Kanalbroen og tar St. Olavsgate til venstre i lyskrysset. Følg veien i ca 200 meter og ta til venstre inn Meierigaten. Leiligheten ligger på venstre side. Det vil bli skiltet med Z-eiendom visningsskilt ved fellesvisninger

Oppvarming / teknisk

Det er elektrisk oppvarming ved varmekabler på baderom, samt stedvis panelovner.

Felles varmtvann.

El- skap med automatsikringer. 63 ampere hovedsikringer.

Parkering

Man kan søke om leie plass på øverste nivå i garasjeanlegget. Ingen regelmessig brøyting på dette nivået vinterstid. Forøvrig gateparkering med og uten avgift.

Areal og eierform

Areal: 2 563 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Felles eiertomt som i det vesentligste er bebygget.

Eier

Yonas Gebremedihim

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et uregulert område, men omfattes av kommuneplanen/kommunedelplanen, hvor formålet er kombnert bebyggelse og anleggsformål.

Ifølge Tønsberg kommune er det igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen. Denne har plannavn Dobbeltspor Tønsberg-Larvik. Vennligst konferer megler ved spørsmål til dette.

Ferdigattest

Boligen har brukstillatelse.

Diverse opplysninger

Sameie: Sameiet Meierigården Tønsberg, Orgnr.: 986872485 Andel fellesgjeld: 8760, Andel fellesformue: 76366, Total gjeld: 490717, Total formue: 1774469

Selskapets totale fellesgjeld:
Dnb med lånenr. 5010.80.30302
Annuitetslån med restsaldo pr. 15.07.19 kr 490.717,-
Rentesats pr 19.07.19 er 5%

Dyrehold krever styregodkjennelse.

Formann i sameiet: Jon Willy Klausen, telefon 33 33 39 00, mailadresse: post@memo.as

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

2 395 000,- / Fellesutgifter: 2 124,-

Beregnet totalkostnad

2 395 000,- (Prisantydning) 8 760,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 403 760,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 60 070,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 403 760,-)) 4 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) -------------------------------------------------------- 72 812,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 476 572,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann Formuesverdi : 496 383,- Sekundær formuesverdi : 1 786 977,-

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 76918966

Faste kostnader

Det betales faste kostnader til fellesutgifter, strøm og innboforsikring.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av tinglyste heftelser:

Heftelser:
1989/7935-1/91  Best om garasje/parkering  
25.05.1989 
Overført fra: 0704-1007/253
Gjelder denne registerenheten med flere

1992/11495-2/91  Best om garasje/parkering  
17.09.1992 
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata
1990/4841-1/91  Sammenslått med denne matrikkelenhet:  
20.03.1990 
GNR. 1007, BNR. 230
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1990/13795-2/91  Målebrev  
11.09.1990 
Areal 2563,8 m2
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1992/11495-1/91  Seksjonering  
17.09.1992 
opprettet seksjoner:
snr: 2
formål: Bolig
sameiebrøk: 74/6420
 
2002/6641-3/91  Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel  
30.05.2002 
endring av formål/brøk:
snr: 2
formål: Bolig
sameiebrøk: 74/6878
 
2006/19364-2/91  Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel  
20.12.2006 
endring av formål/brøk:
snr: 2
formål: Bolig
sameiebrøk: 74/6984

Rettigheter på andre eiendommer

Rettigheter på 0704-1007/268
Rettigheter i eiendomsrett

1990/14174-3/91  Best om garasje/parkering  
18.09.1990 
Overført fra: 0704-1007/253
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:2  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:3  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:4  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:5  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:6  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:7  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:8  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:9  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:10  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:11  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:12  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:13  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:14  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:15  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:16  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:17  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:18  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:19  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:20  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:21  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:22  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:23  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:24  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:25  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:26  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:27  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:28  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:29  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:30  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:31  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:32  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:33  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:34  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:35  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:36  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:37  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:38  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:39  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:40  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:41  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:42  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:43  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:44  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:45  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:46  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:47  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:48  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:49  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:50  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:51  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:52  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:53  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:54  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:55  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:56  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:57  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1007 Bnr:253 Snr:58  
på div. vilkår. Best. ang. tilbygg og inngrep i fasaden på
bnr. 268.
Overført fra: 0704-1007/253

Disse tinglyste dokumentene kan være av interesse å lese innen budgivning. Be om kopi ved henvendelse til meglers kontor.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Annonsering (Kr.4 500) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.4 000) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.9 990) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 250) Totalt kr. (Kr.29 115)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jørgen Nyhus

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jørgen Nyhus

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?