Til innholdet

TOPPETASJE I HELT NYTT BYGG PÅ JARLSØ; Påkostet eierleilighet i 1. rekke m/panorama til sjøen. 24 m² innglasset balkong.

Jarlsøveien 74D
Prisantydning 5 190 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 74
BRA: 76 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2019
Tomtareal: 7900 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Jesper Snekkestad

Jesper Snekkestad

Finn.no: Lokalområde

Tønsberg - Jarlsø

Adresse

Jarlsøveien 74D 3124 Tønsberg 3. etasje

Velkommen til denne flotte og nyoppførte leiligheten i Jarlsøveien 74D ved Innseilingen 1 på idyllen Jarlsø

Velkommen til Innseilingen 1 og denne herlig beliggende toppetasjeleiligheten på Jarlsø beliggende i 1. rekke ved vannkanten.

Det er friskt og rent i alle kroker - leiligheten er nettopp ferdigstillet og du kan bli den første som flytter inn i denne delikate og lyse leiligheten med svært gunstig plassering i forhold til unik utsikt og toppetasjeplassering.

Med en gang man kommer inn i leiligheten, skjønner man at dette er et spesielt sted å bo. Fra både stue-/kjøkken, en unik innglasset balkong og leilighetens begge soverom vil man oppleve et fantastisk utsyn gjennom alle årstider enten det er dag eller kveld. De store vinduene mot Oslofjorden og Tønsbergskjærgården gir en helt spesiell følelse. Den innglassede balkongen mot sjøen på hele ca. 24 m² og blir nærmest blir som en utvidelse av leilighetens oppholdsarealer gjennom store deler av året.

Utover den unike balkongen byd denne lekre ett plans leiligheten blant annet på en lys stue-/spisestue med åpen løsning med svært påkostet og eksklusivt kjøkken (påkostet ca. kr 200 000,- utover opprinnelig løsning), romslig entre/gang med skyvedørsgarderobe, to soverom hvorav et stort "master bedroom", to baderom hvorav et ligger i tilknytning til hovedsoverommet og bod både innvendig i leiligheten, i tilknytning til balkong og på kjellerplan.

Bilen din parkerer du trygt og god i parkeringshuset hvor det medfølger egen garasjeplass.

På vegne av eier og Z-eiendom AS ved eiendomsmegler Jesper Snekkestad ønskes du hjertelig velkommen til visning av en rålekker leilighet som ganske sikkert vil begeistre!

Fremtredene egenskaper for eiendommen

º Toppetasjeleilighet med unik og uhindret panorama til sjøen og skjærgården
º Alt er nytt og ubrukt - opplev nyboligfølelsen i unike og maritime omgivelser!
º "Innseilingen 1" er nettopp oppført og ligger i 1. rekke mot sjøen
º Flott inndeling og arealeffektiv løsning med alt på ett plan
º Store og dype vinduer ned til gulv skaper en moderne atmosfære og slipper masse lys
º Bred skyvedør m/store glassflater ut til unik innglasset balkong på ca. 24 m²
º Få meter til sandstrand, bryggeanlegg og langstrakt friareal langs sjøen
º Arealeffektiv stue-/spisestue med åpen løsning mot kjøkken
º Lekkert og svært påkostet kjøkken m/Miele hvitevarer
º To romslige soverom hvorav hovedsoverom med eget bad
º To flislagt baderom - lekre rom med "spafølelse"
º Påkostede skyvedørsgarderober fra Crown på hovedsoverom og i entre/hall
º 3 boder - innvendig i leiligheten, kjellerbod og sportsbod på terrasse
º Vannbåren gulvvarme i alle rom gir herlig varmekomfort
º Elektrisk varmekabler på begge baderom
º Gasspeis sentralt plassert i stue-/kjøkkensone
º Balansert ventilasjon med varmegjenvinning og eget ventilasjonsaggregat
º 1-stavs mattlakkert og moderne eikeparkett i alle rom
º Utstrakt bruk av innfelte downlights i himlinger
º Medfølgende garasjeplass i parkeringskjeller m/heisadkomst
º Mulighet for ladestasjon for elektrisk kjøretøy v/egen garasjeplass
º Ingen boplikt
º Felles gjesteleilighet på ca. 17 m² m/bad, minikjøkken, soveplass og terrasse
º Vakre fellesarealer på Jarløs med bryggekant, strand, parkanlegg osv.

Nærområdet

Leiligheten har en fantastisk beliggenhet!

Her bor et steinkast fra Husøysundet og innseilingen til Tønsbergfjorden mot vest i tillegg mot Nøtterøy/Tønsbergskjærgården i øst.

Nærmest rett på utsiden av leiligheten kan du bruke øyas idylliske sandstrand eller rusle langs den ca. 150 meter lange bryggepromenaden med bl.a. benker, sjøboder m.m. Her kan det også hende at du støter på noen av beboerne i full gang med å spille petanque - øya har faktisk en egen klubb og bane! Man kan også rusle bort til fyret på sydsiden av Jarlsø som ligger idyllisk på spissen av øya. Denne plassen bl.a. alttid vært en yndet fiskeplass.

Det er ikke vanskelig å forstår hvorfor denne idylliske øya på kort tid er blitt et av Tønsbergs mest attraktive steder å bo. Jarlsø har en rik historie og er nå åpen for allmennheten. Øya har en rik historie langt tilbake i tid. Fra omtrent begynnelsen av 1900 og frem til midten av 2000-tallet var området regulert for industri og nå bebygd med variert, moderne leilighetsbebyggelse i fin harmoni med eksisterende bygninger.

Jarlsø har også sin egen dagligvareforretning -  nærbutikken Joker som ligger kun 300 meter unna. Her er det også en restaurant og andre tilbud. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Olsrød Park senteret på Tolvsrød og Tønsberg sentrum med bl.a. Farmandstredet et godt og variert utvalg.

Rett utenfor øya finnes også andre flotte rekreasjonsområder. Det går kilometerlange kyststier i Husvikområdet mot Vallø, Ringshaug, Skallevold og Karlsvika. 

Det er også flotte tur- og rekreasjonsområder i skogsområdet rundt Råel med bl.a. lysløype på vinterstid.

For uten bademuligheter på Jarlsø sin egen strand, finner du en rekke badeplasser i nærmiljøet,  bl.a. på Klopp, Rødstein og på Nes i tillegg til de mange små, usjenerte badeplassene i de mange friområdene på Husvik og i området rundt.

Jarlsø ligger ca. 100 km fra Oslo og har fått svært enkel adkomst til E-18 med den nye tilførselsveien i Kjelletunnellen fra Kilen.
E 18 fra Tønsberg til Oslo er nå ferdigstillet med 4 felt hele veien, noe som gjør at kjøreturen fra Jarlsø til Oslo gjøres unna på drøye timen!
Utmerket kommunikasjonstilbud, både med buss til Tønsberg sentrum, Til Torp Flyplass er det ca. 25-30 minutter med bil med daglige avganger til en rekke Europeiske byer.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil med kart og nærmere forklaring.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2019

Innhold

Stor og bred ENTRE OG GANG med plassbygget skyvedørsgarderobe.
KJØKKEN med svært påkostet innredning i tillegg til utvidet løsning i forhold til opprinnelig leveranse.
STUE-/SPISESTUE i åpen løsning med kjøkkenet hvor det er stor og bred skyvedør ut til INNGLASSET BALKONG på hele ca. 24 m².
TO SOVEROM hvorav begge rommene har plass til dobbeltseng hvis ønskelig. Skyverørsgarderober under montering på hele langveggen i hovedsoverommet. 
TO LEKRE BADEROM hvorav hovedbadet ligger i tilknytning til hovedsoverommet.
Innredet BOD med praktisk adkomst fra entre/gang.
UTEBOD på ca. 2,2 m² i enden av innglasset balkong.
KJELLERBOD i eget boderom med adkomst fra garasjekjeller.

Innglasset balkong på hele ca. 24 m²:
Leiligheten har en unik, innglasset balkong med flott plassering i forhold til gunstige utsiktsforhold. Den inntrukne løsningen med sidevegger på hver side og ikke minst innglassingen hvor glassvegger kan skyves helt til sides gjør at balkongen kan benyttes store deler av året. Det er montert strømuttak for evt. ønske om installering av varmelamper hvis ønskelig. Balkongen er også utstyrt med vegglampe. Flott gulvdekke med terrassebord av tre fra MøreRoyal som gir en lunende og varm effekt. I tillegg til å være trykkimpregnert er MøreRoyal-terrassebord kokt i en prosessolje under vakum. Denne behandlingen gir en tilnærmet vannavvisende overflate. Terrassebordene har en rillet overflate som gjør gulvdekket både lekkert å se på og ikke minst behagelig å bevege seg på.

Garasjeplass:
Leiligheten disponerer 1. stk. garasjeplass i byggets oppvarmede parkeringskjeller. For ytterligere beskrivelse av parkeringsplassen og garasjekjelleren, se punktet "parkering". I parkeringskjelleren er det også felles sykkelparkering.

Bod utenfor leiligheten:
Det medfølger egen, avlåsbar bod i byggets kjelleretasje. Denne ligger i adskilt bodanlegg. I denne er det innlagt lys og dobbel stikkontakt.

Gjesteleilighet:
Alle som eier leilighet i INNSEILINGEN 1, vil få tilgang til en egen liten gjesteleilighet  på ca. 17 m² som beboerne eier sammen og disponerer på deling. Denne ligger i første etasje, har egen balkong og er leverert ferdig innredet med dobbeltseng, bad og minikjøkken.

Planskisser:
Vedlagt følger planskisse over leiligheten. Vi gjør oppmerksom på at planskissene kun er av illustrativ karakter og ikke er i målestokk. Det tas forbehold om avvik fra stedlig løsning og innredning. Megler besitter målsatte tegninger som utleveres på forespørsel.

Byggemåte

Selveierleilighet i frittliggende boligbygg på tre etasjer som er oppført i 2019.

Selveierleilighet i frittliggende boligbygg på tre etasjer samt garasjekjeller hvor det er heis og trapper mellom alle etasjer. Bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i betong. Fasader består i det vesentlige av teglsteinsfasader mot nord og vest, mens det er utstrakst bruk av maritimt og moderne treverk i fasader mot "tunet" i øst og syd.  Vinduer og heve-/skyvedør til balkong som er utvendig aluminiumsbelagt og innvendig av malt tre.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 2, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 74 kvm, Bruksareal: 76 kvm

BRA/P-rom:  ca. 76/74 m² + innglasset balkong på ca. 24 m².

Primærrom (p-rom) i boligen består av følgende rom: Alle innvendige rom untatt innvendig bod.

De oppgitte arealer er hentet fra byggetegning. Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA).

Standard

En lekker leilighet rett ved sjøkanten med unik utsikt. Leiligheten byr på en særdeles fin planløsning og har dype og store vindusflater som i tillegg til å by på imponerende utsyn slipper inn godt med naturlig lys.

Leiligheten er innredet med moderne, høy og tiltalende standard som beskrives blant annet som følger:

Gulv:
Et vakkert gulv gir et rom et ekstra pent inntrykk og en god følelse, et gulv er "boligens femte vegg". Det er en stavs delikate og solide eikeparkettgulv i alle rom. Disse er både klassiske, solide og moderne. Den vannbårne gulvvarmen gir en lun og deilig følelse. I tillegg slipper man veggmonterte varmekilder som stjeler plass og begrenser møbleringsmuligheter. Begge baderommene har "selvsagt" flislagte gulv hvor det er elektriske varmekabler i gulvet.

Innervegger, himlinger og belistning:
I overgang innervegger/himlinger er det listefritt på baderommene, en løsning som sammen med de lekre, hvitmalte gipshimlingene ytterligere forsterker det moderne uttrykket på baderommene. I øvrige rom er det stiltilpassede hvitmalte hulkillister i overgang innervegger/himlinger. Himlingene består av hvitmalte gipshimlinger med utstrakt bruk av innfelte downlights - se spesifikasjon av de ulike rommene i leiligheten.

Alle innervegger i leiligheten har lysmalte og slette overflater som gir en flott helhetsfølelse med tanke på at det er brukt like fargetoner i alle rom med unntak av på hovedsoverommet som er malt i en mørkere og moderne farge. Hvitmalte geriktlister rundt dører/vinduer som er sparklet og malt.

Stue-/spisestue i kombinasjon med kjøkkenet:
Fra dette rommet kan man gjennom den store heve-/skyvedøren nyte et helt unikt panorama over skjærgården og Oslofjorden. Rommet "fylles" med utsikt og maritime inntrykk, og overlysvinduer gjør at så og si hele veggen mot sjøen består av vindusflater. Åpner du den brede skyvedøren, får man følelsen av å sitte i ute i friluft mot sjøen selv om man oppholder seg inne. I store deler av året blir i tillegg den ca. 24 m² innglassede balkongen som en "ekstra stue". Det er plass til både sofa-/lenestolgruppe og spisestue. I tillegg er det godt med veggplass å møblere mot. Sentralt plassert står den lekre gasspeisen med moderne brennerteknologi og fjernstyring. Denne gir en ekstra god varme på vinterkvelder,og blir ikke minst som "et møbel" i rommet. I himlingen er det i alt 6 stk. innfelte LED-downlights m/dimmerfunksjon i sonen nærmest vindusflatene. I tillegg er det tilvarende antall downlights i "kjøkkensonen" i rommet. Det er egen termostat til til den vannbårne gulvarmen i i stue-/kjøkkenarrangmentet.

Kjøkkeninnredningen og utstyr:
Leiligheten er innredet med et moderne og ikke minst svært påkostet kjøkken. Innredningen fra eksklusive Crown Imperal av med heltre fronter er i en nordisk og stilren stil med mange påkostede og flotte detaljer. Selger har påkostet innredningen med i alt kr 197.000,- i forhold til opprinnelig "standardløsning" da både kvalitet og mengde innredning er utvidet. Kjøkkenet byr på svært godt med benkeplass med sin "L-løsning, og innredningen gir en følelse av "håndsøm" med sine rene og eksklusive trekk. Det er i det vesentlige benyttet praktiske kolonialskuffer i underskapene i tillegg til at skap m/slagdører i det vesentlge har innfelte uttrekksskuffer. I området med høyskap, er disse trukket helt opp til himlingen for å gi ekstra skapplass, enklere renhold og ikke minst moderne utseende. De 6 integrerte downlightsene over innredningen er også her utstyrt med dimmerfunksjon. Legg også merke til den lekre, moderne og mørke benkeplaten ("Self Classica Antracite).
Alle hvitevarer fra er fra kvalitetsprodusenten Miele hvor det bys på Mieles helt nye og brede induksjonstopp med integrert ventilator "Two in one". Denne er utstyrt med effektiv benkeventilator, og det er montert komfyrvakt. Videre er det helintegrert og svært romsilg kjøleskap m/"Dynacool" og LED-lys (kjøkkenfront fra gulv til tak), separat fryseskap helintegrert i underskap, stekeovn i høyskap og helintegrert oppvaskmaskin.De to baderommene:
Leiligheten byr på to svært delikate, moderne og lekre baderom hvor farger og materialvalg gir typiske "spafølelse". Det er identiske fliser i begge rom - lune, delikate og matte fliser i sandfarger med 60X30 fliser på vegger og 30 x 30 fliser på gulv. I nedsenkede dusjsoner er det lagt moderne 5 x 5 fliser som skaper en flott variasjon og forsterker det moderne uttrykket. Begge rommene har elektrisk gulvvarme.  Et moderne bad skal også ha god lyssetting. Begge baderommene har innfelte downlights i himlingeri tillegg til belysning i veggspeil. Det er 4 stk. integrerte downligts på hovedbadet, og 2 stk. det andre badet.

Hovedbadet ligger i sammenheng med "master bedroom", og et av rommet særtrekk er svært god romfølelse og gode løsninger. I stor og dyp hjørnedusjnisje m/solid slagdør av herdet glass kan man nyte en lang og forfriskende dusj. Det er moderne, vegghengt toalett fra Villeroy & Boch med "softclose" sete og skjult sisterne. Bred baderomsinnredning fra Linnbad med kolonialskuffer i hvit høyglans, hel servantplate og 3 stk. speilskap med glashyller og skjult strømuttak. Speilskapet har for øvrig også LED-lysstriipe som gir god lys til både speilet og innvendig innredning. Til venstre for overskap er det også installert et dobbelt, veggmontert strømuttak.

Baderom 2 er i dag innredet som kombinert gjestetoalettrom/vaskerom. Det er klargjort for dusj m/uttak for både kaldt og varmt vann i nedsenket dusjsone som med dagens løsning fungerer som plassering av vaskemaskin/tørketrommel. Opprinnelig løsning hadde plass for vaskemaskin på hovedbaderom. Også dette badet har moderne, vegghengt toalett fra Villeroy & Boch med "softclose" sete og skjult sisterne.
Rommet er også innredet med underskap m/ett dørs hvit høyglanset slagdør og overliggende servant samt speiloverskap m/glasshyller og LED-overlysarmatur. Også i dette speilskapet er det skjult strømuttak, og det er dobbelt strømuttak på vegg.

Leilighetens to soverom hvorav det ene evt. kan benyttes som "ekstra stue":
Begge soverommene har store vindusflater hvor man også herfra kan nyte den herlige utsikten. Leiligheten er avbildet med frittstående garderobeskap på hovedsoverommet, men det monteres påkostet skyvedørsgarderobe fra Crown imperial langs hele langveggen (ca. 370 cm) med 4.-dørs hvite skapfronter og innredning. Megler har oversikt over leveranse og innhold som utgis på forespørsel.
Hovedsoverommet blir nærmest som en "privat suite" med sin gode størrelse og direkte inngang til egen baderom. Fra sengegavelen kan man lese en god bok og nyte det koslige båt-/sjølivet som utspiller seg rett utenfor leiligheten. Deler av vinduet mot sjøen kan åpnes, og det er egen sone for vannbåren gulvvarme også i dette rommet. Eier har fått lagt inn TV-uttak og ekstra godt med strømuttak ved evt. ønske om veggmontert flatskjerm og/eller evt. bruk av rommet som delvis TV-stue.
Fra soverom 2 er det også anledning til å plassere sengen på en slik måte at man kan nyte den herlige utsikten fra sengegavl. Også her er det er egen varmesone for vannbåren gulvvarme. Rommets vindue går nær fra gulv til tak og er inndelt med 3 fag hvor midterste del har åpningsmekanisme. Rommet har frittstående dobbelt garderobeskap.

Entre/gang:
Den brede og romslige entreèn har en praktisk to-dørs plassbygget skyvedørsgarderobe med dører ført helt opp til himling. Den ene døren er av speil, og det er innredning med hyller og hengeanordninger integrert i skapet. Det er i tillegg plass til ytteligere møbler som konsollbord, skoskap eller lignende. Fra rommet er det inngang til samtlige rom i leiligheten med unntak av hovedbadet som har inngang fra "master bedroom". De innfelte downlightsene i himlingen gir god belysning til rommet. Det er egen sone og termostat til den vannbårne gulvarmen i rommet.

Innvendig bod i leiligheten:
Også dette rommet er har en stavs eikeparkett og malte gipsvegger. Det er godt med lagringsplass samtidig som teknisk anlegg er integrert i vegger og i himling:

* Innfelt tavleskap for automatsikringer med i alt 14 kurser inkl hovedsikring og overspenningsvern
* Elektrotavle har 40A hovedbryter, 25A til steketopp og for øvrig 15 A kurser
* Innfelt og skjult balansert ventilasjonssystem m/varmegjenvinner i himling veggmontert betjeningspanel fra Flexit
* Innfelt samleskap i vegg for VVS rør-i-rør skap og rørfordeling for vannbåren gulvvarme inkl. måleravlesere

Bod på terrasse og kjellerbod:
Terrasseboden har uisolerte vegger (de som ikke er mot bygningskropp) og tilsvarende gulvdekke som på balkong. Det er innlagt dobbel stikkonktakt samt veggmontert lampe i overgang mot himling.
Kjellerboden i fellesanlegget har slipt betongdekke og vegger hvor to av disse er av malt mur og to av galvaniserte lettvegger. Boden er avlåsbar, har innlagt lys samt dobbel stikkontakt.

Annet:
* Alle innfelte downlights diskre, hvite LED-armaturer m/dimmerfunksjon
* Gasspeis - se beskrivelse under "oppvarming"
* Callinganlegg med elektronisk døråpner av byggets hovedinngangsdør
* Felles brannvarslingssystem
* Tv og Internett er levert av Altibox med uttak både i stue og på hovedsoverom
* Innerdører med god kvalitetsfølse - Advanceline fra Swedoor med "kvadratrammer"

Særskilte opplysninger om kjøpspris for leiligheten

Leiligheten ble i 2017 ervervet av selger på "tegnings-/planleggingsstatie" for kr 4 950 000,- + omkostninger. I tillegg har selger påkostet leiligheten etter tilvalgsprosess med i alt kr 292 076,- slik at total kjøpspris har vært kr 5 242 076, + omkostninger. Komplett oversikt med detaljer over tilvalg og priser for dette utleveres på forespørsel.

Felleskostnader og hva de inkluderer

Felleskostnadene på pt. kr. 2 403,- pr. måned iht. sameiets driftsbudsjett ulevert av forretningsfører og dekker blant annet:

* Kommunale avgifter
* Felles bygningsforsikring
* TV-grunnpakke og internett grunnpakke ibernett - Altibox fra Viken fiber
* Drifts-/serviceutgifter til heisanlegg
* Vaktmester for fellesområder
* Snøbrøyting
* Service ventilasjonsanlegg
* Renhold i fellesarealer
* Fjernvarm ved fellesarealer
* Vedlikehold uteområder
* Forretningsførsel for sameiet og revisjon
* Årsavgift brannalarm
* Avsetting til uforutsette utgifter
* Strøm på felles utelys og innvendige fellesarealer
* Utgifter til styrearbeid
* Servicefunksjoner hos Jarlsø drift AS
* Løpende drift og vedlikehold av garasjeanlegg

Fullstendig budsjett over sameiets felleskostnader inkl. fordeling av de ulike poster finner du i komplett salgsoppgave. Det gjøres oppmerksom på at sameiet er nyetablert, og sameiets kostnader vil derfor kunne økes eller reduseres med tiden avhengig av tjenestetilbudet sameiet/styret beslutter. Sameiet kan også beslutte en annen fordelingsform for fellesutgiftene.

Oppvarming og ventilasjon med varmegjenvinner

Leiligheten har oppvarming fra vannbåren gulvvarme med energi fra felles oppvarmingsanlegg (plassert i tekniske fellesrom i kjeller), elektrisk gulvvarme på baderommene og gasspeis. Det vannbårne anlegget er tilknyttet fjernvarmesystem.

Det er vannbåren varme og balansert ventilasjon, hvilket er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet. I tillegg gir fraværet av veggmontert oppvarming større fleksibilitet for møblering etc. Den vannbårne varmen finner er lagt under gulv i entre/gang, i stue-/kjøkken og på begge soverom. Veggmonterte trådløse termostater i hvert av rommene.

På begge baderommene er det elektriske varmekabler med termostatstyringer.

Gasspeisen er dekorativ med sin aluminiumsfargede omramming, hvit grus i brennkammer og  den flotte plassbygde løsningen sentralt plassert i stue-/kjøkkenarealet. Peisen er levert av Peisselskabet og er av typen "Vision Line 55L/H", utstyrt med et nytt og avansert brennersystem. Denne gir girstrålevarme og konveksjonsvarme ved hjelp av den nyeste brennerteknologien hvor man kan bruke to brennere (hovedbrenner og effektbrenner) for høy varme eller en enkelt brenner for lavere varme. Peisen betjenes med fjernkontroll, har klokkeinnstilling og forskynes med gass fra fellestank. Det er ikke måleravlesning til gasspeiser, og forbruk vil bli fakturert etter faktisk forbruk i sameiet. Kostnaden blir fordelt på antall leiligheter som har dette installert og ikke etter sameiebrøk iht. opplysninger fra forretningsfører.

Byggets flotte adkomstarealer

Det er eget, innvendig heis-/trappehus i bygningen som fører deg direkte til leilighetens toppetasjenivå. Samme heis fører deg også ned til parkeringskjellen hvor det i samme område er felles sykkelparkering og egen kjellerbod.

Hovedinngangsdør til bygningen er avlåst og utstyrt med ringetablå med porttelefon som kan fjernåpnes innvendig fra leiligheten. Den utvendige deler av inngangspartiet er pent utsmykket med store sidevinduer nærmest fra gulv til tak, moderne treverk i kombinasjon med teglstein og innfelte downlights i overbygg. Innvendig gang på bakkenivået har lekre trefliser. Øvrige trappehus har flislagte trapper og vinduer som  slipper inn daglys.

Parkering

Det medfølger 1 stk. garasjeplass i parkeringskjeller hvor det går heis opp til leiligheten. Plassen er merket med "28" og ligger rett inn for garasjeport som som fjerde plass på venstre side. Parkeringsanlegget har betongstøpt gulvdekke og anlegget er avlåst med kjøreadkomst fra elektrisk garasjeport.

Øvrig parkering inkl. gjesteparkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Det gjøres for ordens skyld oppmerksom på at man har ikke rett til å selge biloppstillingsplass i garasjeanlegg og/eller bod tilknyttet leiligheten med mindre dette skjer sammen med boligseksjonen. Separat utleie av biloppstillingsplass i garasjeanlegg og/eller bod kan kun skje til andre sameiere, ref. boligsameiet sine vedtekter.

Parkeringskjeller er foreberedet for ladestasjon for ladbare kjøretøy hvor det er mulighet for å etablere ladestasjon på egen garasjeplass. Flere har etablert dette i dag, men garasjeanlegg kan ha begrensninger i forhold til hvor mange som kan bekoste og besørge ladestasjon til egen garasjeplass. Dersom du har ønske om slik etablering, ta kontakt med Jarlsø eiendom AS for å forvisse deg om evt. ledig kapasitet.

For evt. ønske om kjøp av ekstra garasjeplass, kan Jarlsø eiendom AS kontaktes for informasjon om evt. ledige plasser, pris etc. Megler bistår gjerne om å innhente denne informasjonen dersom ønskelig.

Areal og eierform

Areal: 7 900 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Da leiligheten nettopp er overlevert, er utomhusområdene knyttet opp til Innseilingen 1 under opparbeidelse av Jarlsø eiendom AS. Hageområdet rundt og foran bygget vil bli utviklet med vakre uteområder og gangveier ned mot kyststien. Et nytt badeanlegg er i følge Jarlsø eiendom sine hjemmesider også under planlegging ved den eksisterende steinmoloen foran Innseilingen 1. Det er felles utelys ved innkjøringer, interne veier, inngangspartier og på byggets fasade (utover det som leilighetseierne har selv på sine terrasser.

For øvrige på øya, og på eksiterende tidligere utbygde område på Jarlsø er det flotte friområder til felles glede. Området har også stort, flott bryggeområde med tilhørende badestrand med solrik beliggenhet hvor lange sommerdager kan nytes for opphold og bading. Sandstranden ligger kun et par steinkast fra leiligheten.

Bygget ligger helt i sjøkanten med steinbelagt vei og trapp ned til stranda og bryggene. På øya er er det også opparbeidet områder med fin utsmykning i form av skulpturer og kunst.

Båtplasser ved Jarlsø

Det medfølger ingen båtplas til leiligheten. På Jarlsø er det kun eiere på Jarlsø som kan erverve båtplasser da de 170 nåværende båtplassene er forbeholdt seksjonseiere på Jarlsø. Båtplasser blir fra tid til annen erfaringsmessig solgt/leiet ut. For mer informasjon om bryggeanlegget, vedtekter etc. hvor det også er egen rubrikk for kjøp/salg av båtplasser, se nettsiden: http://www.jarlsøinfo.no/sameiet/bryggesameiet/.

Bryggesameiet Jarlsø Vest har ansvaret for driften av brygger og båtplasser langs bryggepromenaden.

Eier

Pål Schiøtz Henriksen Jørunn Kjærås Henriksen

Adkomst - slik finner du frem til Jarlsøveien 74D

Fra Tønsberg kjører man forbi Kilen og tar til høyre i lyskrysset på Presterød. Hold Narverødveien til venstre i første veidele og kjør forbi Kiwi dagligvareforretning på Råel. I første rundkjøring etter Kiwi holder man til høyre og deretter første til venstre igjen. Følg nå Jarlsøveien ned til sjøen og kjør rett frem i rundkjøringen. Jarlsø ligger deretter rett frem med adkomst over broen til øya. Jarlsøveien 74 D finner du på venstre hånd ned mot sjøen etter å ha tatt inn venstre rett etter service-/næringsbygget på øya.

Det blir skiltet med meglers visningsskilt frem til eiendommen ved annonsert fellesvisning.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og offentlig avløp.

Adkomst fra Jarlsøveien som er offentlig vei.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til boligformål iht. plan 20110033: Jarlsø, byggetrinn 3 og 4 (25.4.2012)

Relaterte reguleringsplaner:
Planid 52010, Jarlsø ( vedtatt 6.12.2006).
52010-B1:  Jarlsø, byggetrinn 1 (1.6.2007)
52010-B2:  Vegsystem til Jarlsø (29.2.2008)
52010-B3: Jarlsø, byggetrinn 2 (27.3.2009)
20110052: Kai/fergeanløp på Husvik, gbnr. 158/47 (20.3.2013)

Iht. reguleringsplaner og bebyggelsesplaner er området fortsatt under utbygging og prosjektering. Ingen av disse vil ha innvirkning for denne eiendom hva gjelder verken sol og utsiktsforhold. For ytterligere opplysninger om regulering, ta gjerne kontakt med megler.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Heftelser/Servitutter som følger eiendommen:
2007/14126-1/91- Bestemmelse om veg registret 20.09.2007.
2007/15126-1/91 - Best. om båt/bryggeplass registret 05.10.2007. Rettighetshaver Hjemmelshavere på Jarlsø. Overført fra: 0704-162/30. Gjelder denne registerenheten med flere.
2012/801364-1/200 - Erklæring/avtale registrert 28.09.2012. Rettighetshaver: SKAGERAK ENERGI AS Org.nr: 980495302.
2015/70583-1/200 - Best. om adkomstrett registrert 26.01.2015. Rett til bruk av stiforbindelse for allmenheten. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen.

Grunndata:
2018/1408643-1/200. Seksjonering registrert 15.10.2018. Opprettet seksjoner: snr: 28. Formål: Bolig. Tillegsdel: Bygning. Sameiebrøk: 102/4437. For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle selgers pengeheftelser knytet opp mot andelsnummeret som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Boligen har midlertidig brukstillatelse datert 11.03.2019. Det er tiltakshaver, Jarlsø eiendom AS sitt ansvar å besørger ferdigattest etter at alle nødvendige arbeider er utført og innen en tidsfrist som evt. kan fastsettes av Tønsberg kommune. Kopi av attest kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Diverse opplysninger

Sameie: Sameiet Innseglingen 1
Det er ingen fellesgjeld i sameiet.

Forretningsfører i sameiet:
Styreleder i sameiet:
Sameiebrøk for denne seksjon: 102/4437.

Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 1G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Sameiet (opplysninger hentet fra Jarlsø eiendom sine opplysninger:
Sameiet er planlagt å bestå av totalt 35 stk. boligseksjoner. Den daglige driften vil bli organisert som seksjonssameie iht. lov av 23. mai 1997, nr. 31, eierseksjonsloven. I tidsrommet fra stiftelsesdato og frem til hele byggetrinnet er ferdigstilt og alle sameierne har overtatt sine eierseksjoner, vil sameiets interesser bli ivaretatt av et interimstyre med tre medlemmer. Interimstyret består av to representanter fra Jarlsø Eiendom AS (utbygger) og en beboer. Etter at alle sameierne har overtatt sine seksjoner skal det velges et permanent styre - ref. vedtektenes pkt 8.
Sameiets styre har ansvaret for at eiendommen forvaltes etter retningslinjer og vedtekter som fastsettes av Sameiermøtet. Videre er det Sameiermøtet som beslutter om det skal utarbeides husordens-/ trivselsregler for sameiet. Hver seksjon har en stemme i sameiermøtet. Sameiet er pliktig til å avholde årlige sameiermøter hvor regnskap og budsjett fremlegges.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1. Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Leilighetene inngår i eierseksjonssameier i samsvar med Eierseksjonsloven av 23. mai 1997. Kjøper får et tinglyst skjøte på sin seksjon og har eksklusiv bruks- og disposisjonsrett til egen bolig, og bruksrett til sameiets fellesarealer.

Vedalgt salgsoppgave finner man foreløpige sameievedtekter.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregnes at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer om ikke annet er spesielt opplyst.

Prisantydning

5 190 000,- / Fellesutgifter: 2 403,- pr. mnd

Beregnet totalkostnad

5 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 129 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 190 000,-)) 5 000,- (Eierskiftegebyr) -------------------------------------------------------- 143 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 333 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted. Som kjøper skal du med andre ord ikke innbetale noen form for forskuddsbetaling før avtalt tidspunkt for overtagelse.

Takst / tilstandsrapport

Det er ikke avholdt tilstandsrapport fra takstmann i forbindelse med dette salget.

Formuesverdi

Formuesverdi for denne eiendommen foreligger pt. ikke da boligen er nyoppført.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistret pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Selger har ikke tatt i bruk eller bebodd leiligheten så fullstendig oversikt over størrelsen på de typiske faste løpende kostnadene foreligger ikke.
Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster av tappevann etc. Forbruk for varmtvann (tappevann) og vannbåren avleses for faktisk forbruk hvor under-/evt. overforbruk gir tilbakebetaling eller ekstra fakturering.

Kommunale avgifter og eiendomsskatt


Det er pr. tiden ikke eiendomsskatt i Tønsberg kommune.

Forholdet til boplikt, konsesjon og odel

Det er ikke boplikt, konsesjon eller odel knyttet til seksjonen.

Forholdet til utleie av leiligheten

Leiligheten har ingen separat utleiedel. Hele leiligheten kan fritt leies ut, men ethvert utleieforhold skal meldes til sameiets styre, jfr. sameievedteker hvor følgende fremkommer: "Ethvert salg eller utleieforhold skal meldes til sameiets styre for registrering eller til forretningsfører dersom slik er ansatt".

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergfs Blad 100419 (Kr.4 500) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 5 190 000,-) (Kr.38 925) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Tønsbergs Blad 240419 (Kr.4 500) Markedspakke (Kr.12 200) Grunnbok, servitutter (Kr.387) Oppgjørshonorar (Kr.4 750) Totalt kr. (Kr.78 782)

Boligselgerforsikring

Selger har overtatt eiendommen mars 2019 og ikke bebodd eiendommen. Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring ,og av den årsak at leiligheten nettopp er overtatt er et dermed heller ikke fylt ut egenerklæring.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det fremkommer andre opplysninger i salgsbeskrivelsen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom AS setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning. Evt. ønske om rask overtagelse kan imøtekommes hvis ønskelig. Konferer gjerne megler.

Vennligst angi ønsket, evt. betinget tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges «som den er», jf. Avhendingsloven § 3-9 da den er ferdigstillet på salgstidspunktet.
Lovens normalordning, som beskrevet i Avhendingsloven § 3-2 til § 3-6, fravikes. 
En «som den er» klausul overfører risikoen for skjulte feil og mangler fra selger til kjøper. 
Selger er likevel ansvarlig dersom eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn det kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. Avhendingsloven § 3-9, annet punktum. 
Ved omsetning av nyoppført bolig skal det lite til for at nevnte vesentlighetskrav anses som oppfylt. Det antas at en «som den er» klausul normalt ikke vil ha nevneverdig betydning for mangelsvurderingen ved omsetning av ny bolig. Eiendommen har likevel mangel dersom det er gitt mangelfulle eller uriktige opplysninger om forhold ved eiendommen som selgeren kjente eller måtte kjenne til og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få, dersom det har virket inn på avtalen av opplysningen ikke ble gitt.

Interessenter gjøres oppmerksom på at selger ikke har bebodd eiendommen, og derav ikke har inngående kjennskap til eiendommen.

§ 12-garanti etter Bustadoppføringslova og ett-års befaring fra utbygger

Det er fra utbygger av eiendommen (Jarlsø eiendom AS) utstedet en 5-års pengegaranti pålydende 5% av opprinnelig kjøpesum ekskl. tilvalg gjeldende fra og med mars 2019 til nærværende selger. Iht. Bustadoppføringslova sin paragraf 12, 6. ledd vil denne garantien også gjelde for rettsetterfølgere som er kjøper av eiendommen. Kjøper vil dermed få utlevert garanti i forbindelse med overtagelse av leiligheten.

Det skal også avholdes ett-års befaring i 2020 iht. reglene i Bustadoppføringslova.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?