Til innholdet

Torød; Innholdsrikt rekkehus modernisert 2014 | 2 romslige uteplasser | garasje | solrikt, barnevennlig og sjønært

Strandåsveien 36
Prisantydning 2 190 000 , -
Boligtype: Rekkehus
P-ROM: 128
BRA: 128 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1980
Tomtareal: 10543 m²
Få salgsoppgave

Boligens innhold og uteplasser

Rekkehus med en innholdsrik og arealeffektiv planløsning over 3 halvplan og hvor inndelingen er som følger:

1. etasje:
Vindfang
Gang med trapp til neste plan
romslig spisekjøkken
vaskerom

2. etasje:
Stue med peisovn og utgang til romslig og østvendt terrasse

3. etasje:
3 soverom
Baderom med dusj og innredning
Toalettrom
Garderobe.

Loft:
Delvis gulvet lagringsloft på 28 m2 med adkomst via villetrapp fra garderobe/bod i 3. etasje.

Utebod:
Det medfølger utvendig sportsbod på ca 5 kvm, plassert ved inngangsparti.

Garasje/parkering:
Boligen disponerer egen garasjeplass på ca 14 kvm for 1 kjøretøy i felles garasjerekke. Det er vippeport, gruset dekke og skillevegger som flettverksgjerde.

Uteplass/terrasser:
Hovedterrassen er ut for stuen i 2. etasje med areal på 25 kvm. Terrassen er vendt mot øst med morgen- og formiddagssol. Dekke av impregnerte gulvbord, rekkverk fra 2018, samt levegger mot naboer. Videre er det stor terrassemarkise på vegg. Adkomst via dør i stuen og terreng via port i rekkerk.

Terrasse ved inngangsparti, utenfor kjøkkenet/spisestuen. Terrassen er vendt mot vest med ettermiddags- og kveldssol. De er rekkverk mot gate og levegger mot naboer. Det er adkomst via inngangsdør, dør vaskerom, samt terreng.

Balkong ut for soverommene mot vest i 2. etasje med areal på ca 7,6 kvm. Dekke av impregnerte, malte terrassegulvbord og rekkverk av langsgående bord. Det er adkomst fra innerste soverom i 2. etasje.

Standard

Boligen fremstår som godt bygget og er normalt vedlikeholdt. Boligen er innvendig oppgradert i 2014 med bl.a. ny kjøkkeninnredning, oppusset vaskerom, samt nye overflater i i alle etasjer. I tillegg er det nytt alle vinduer skiftet i 2012 og det er nytt rekkverk på terrasse i 2018.

Boligen fremstår pent oppusett og gir et gjennomgående godt inntrykk med bl.a. følgende standard:

Stuen med peisovn og utgang til terrasse:
Stuen er et naturlig oppholdssted i boligen og et godt rom for avkobling og hygge. Stue har mange møbleringsmuligheter med sin romslige størrelse og har samtidig flott lysforhold med store vindusflater på østveggen. Herfra er det også utgang til den romslige terrassen med markise. Sentralt plassert i rommet står den nyere peisovnen.

Spisekjøkkenet:
Her har man god plass til et langbord som vil være familiens naturlige samlingspunkt. Pen kjøkkeninnredningen fra Marbodal som er ny 2014 med mørke, slette fronter og laminat benkeplater. Det er fliser mellom benk og overskap, samt lysarmatur under overskap. Videre er det integrerte hvitevarer som induksjontopp, stekeovn, kjøleskap, og oppvaskmaskin.

Baderommet:
Badet har belegg på gulv og fliser på vegger. Innredningen, fra 2014, består av servantbenk på innredning med to skuffer og speilskap. Videre er det dusjkabinett el-ovn på vegg. Badet ventileres ved naturlig ventilasjon over tak. 

Vaskerommet:
Det romslige vaskerommet er oppusset i 2014 med fliser på gulv og dels på vegg vegger (deler av vaskerommet har malte plater og malte murvegger) Det er varmekabler i gulv. Det er rikelig med både benk- og skapplass. Praktisk løsning med direkte utgang til gårdsrom/tørkeplas.

Soverommene:
3. etasjen rommer husets bade-/soveromsavdeling, og disse er forbundet med en romslig gang med inngang til de tre soverommene og til baderommet. 2 av soverommene har garderobeskap.

Innvendige overflater:
Gulv:
1. etasje: Keramiske fliser.
2. etasje: Laminat
3. etasje: Laminat

Vegger:
1. etasje: Malte plater, malte murvegger, malt tapet og malte MDF- plater. Glassbyggerstein i vegg fra gang mot kjøkken.
2. etasje: Malte plater . Malt tapet.
3. etasje: Malte plater. Malt tapet og tapet.

Himling:
1. etasje: Malte plater.
2. etasje: Malte plater.
3. etasje: Malte plater.

Beliggenhet og nærområdet

Strandåsveien 36 ligger attraktivt til i et barnevennlig, trafikkstille og rolig område. Boligen har en solrik beliggenhet med to romslitge uteplasser.

Fra eiendommen er det umiddelbar adkomst til flotte turområder, med kystsstien passerende forbi, samt flere andre turstier, også med lysløype i området. Noen hundre meter unna ligger Torødstranda, en populær og hyggelig strand med både gresslette og sandstrand. Det er gangavstand til både barnehage og barneskole, dagligvare, pizzarestaurant, samt Torødsletta hvor du finner gresslette, håndballbane, basketbane, sandvolleyballbane og om vinteren blir det laget skøytebane og alpinbakke.

Gode bussforbindelser til Tønsberg, med avgang opptil 4 ganger i timen. Det er ca 12 km til Tønsberg hvor du finner shoppingmuligheter, restauranter, jernbane, kulturtilbud og brygga med sitt yrende folkeliv.

Type, eierform og byggeår

Rekkehus Borettslag, oppført i 1980, modernisert i 2014

Antall rom

Oppholdsrom: 3, Soverom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 128 kvm, Bruksareal: 128 kvm, Bruttoareal: 138 kvm

1.Etasje: BTA/BRA/P-rom: 48/45/45 m2
2.Etasje: BTA/BRA/P-rom: 34/31/31 m2
3.Etasje: BTA/BRA/P-rom: 56/52/52 m2

Primærrom (p-rom) består av følgende rom:
Alle innvendige rom er medtatt i primærrommene. Garderobe er vurdert som P- rom ut fra eiers bruk og muligheter med rommet. Gulvet lagringsloft på 28 m2 (ikke måleverdig areal).

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Fellerkostnader og hva de inkluderer

Felleskostnad 4.853,-
Dugnad 100,-
Kabel-tv og bredbånd 300,-

Totale felleskostnader er dermed kr 5.253,- pr. måned som inkluderer blant annet følgende:
* Kabel-/TV og bredbånd fra Canal Digital
* Kommunale avgifter
* Felles bygnigsforsikring
* Forretningsførerhonorar
* Felles strøm
* Renter og avdrag på felles lån
* Drift og vedlikeholdskostander
* Andre felleskostander til borettslaget

Hver andel betaler et dugnadsbidrag på kr 100,- pr. måned som refunderes ved oppmøte på dugnad. Utbetaling ved reduksjon av felleskostnader en gang i året. Styret innleverer dugnadsliste på andelseiere som skal ha reduksjon i felleskostnadene.

Adkomst

Fra Tønsberg: Følg veien over Kanalbroa, og ta til venstre i Teie Veidele. Følg så Smidsrødveien forbi Hjemseng, Skallestad, og Arås til Torød er skiltet mot høyre. Følg Torødveien forbi Joker, og ta til venstre inn Nestvikveien. Følg så denne veien til Strandåsveien kommer til venstre. På topppen av bakken, ligger Svensrødveien Borettslag på venstre hånd.

Det blir skiltet med skilter fra Z-Eiendom ved fellesvisninger, og boligen vil merkes med til salgs-plakat.

Oppvarming / teknisk

Elektrisk oppvarming med varmekabler hele 1. etasje( minus vindfang), bad og vaskerom. Det er også stedvis elektriske panelovner. Vedfyring ved nyere peisovn i stuen.

Varmtvannsbereder type Høiax på 200 liter fra 2014.

Ventilasjonsanlegg type Flexit. Styres fra panel bryter på toalettrommet.

El- skap med automatsikringer og 3x63 hovedsikringer.

Parkering

Garasjeplass i rekke, som følger leiligheten, og er inkludert i felleskostnadene.

Borettslaget har ca 20 parkeringsplasser til gjester og eventuelt ekstra biler.

Areal og eierform

Areal: 10 543 kvm, Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Borettslaget har asfalterte internveier, og delvis naturtomt.

Andelen har gressplen rundt husveggene, og en solrik beliggenhet.

Eier

Marit Nordberg Mie Nordberg

Vei, vann og avløp

Offentlig tilknyttet vann og avløp. Adkomst via offentlig vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et område som er regulert til offentlig friområde, boliger og offentlig trafikkområde i Færder kommunes reguleringsplan for Stranda, vedtatt 02.01.1973.

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse - nåværende.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 18.12.1987. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Svendsrødåsen Borettslag, Orgnr.: 954097773 Andelsnr.: 7 Forkjøpsrettgebyr: 7187 Andel fellesgjeld: 239000, Total gjeld: 4185123
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Opplysninger om borettslaget sitt felleslån:
OBOS med lånenummer 98207460575. Annuitetslån med restløpetid på 21 år og 3 mnd. Restgjeld pt. 4.185.123,-  og flytende lånerente pt. 2,45%. Det ingen IN-ordning (individuell nedbetalingsordning) for andelshaverne i borettslaget.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Kort om borettslaget:
Borettslaget består av 18 andelsleiligheter. Svendsrødåsen Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 954097773, og ligger i FÆRDER kommune med følgende matrikkelnr. gbnr. 60/70.

Kontaktperson for borettslaget hos forretningsfører: Christina Tanggaard pr. telefon 33 30 94 34 evt. pr. e-post: christina.tanggaard@obos.no.

Styreleder i borettslaget: Edel Marie Erlandsen Strandåsveien 62, 3135 TORØD, e-post: edel.erlandsen@hotmail.com

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

2 190 000,- / Felleskostnader: 5 253,-

Beregnet totalkostnad

2 190 000,- (Prisantydning) 239 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 429 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) -------------------------------------------------------- 12 319,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 441 319,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann

Tinglyste rettigheter og servitutter

Følgende fremkommer av boligens grunnbokblad:

Heftelser i eiendomsrett

1969/547-1/91  Erklæring/avtale  
04.02.1969 
En del av d.e. skal ikke benyttes til annet enn
friluftsformål
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1979/6248-2/91  Erklæring/avtale  
09.10.1979 
PANT FOR RESTKJØPESUM
RETTIGHETSHAVER: NØTTERØY KOMMUNE
 
1979/6248-4/91  Best. om adkomstrett  
09.10.1979 
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Med flere bestemmelser
 
1979/6249-1/91  Obligasjon  
09.10.1979 
BELØP: NOK 200.000
Panthaver:FÆRDER KOMMUNE  
Org.nr: 817263992
ANF. PRIORITET ETTER OBLIGASJON(ER) TIL HUSBANKEN
SOM TIL ENHVER TID HVILER PÅ EIENDOMMEN
 
1980/721-1/91  Fellesobl. for bor.innsk.  
04.02.1980 
BELØP: NOK 1.490.000
Panthaver:Nøtterøy Boligbyggelag Al  
Lnr: 1305222
ANF. PRIORITET ETTER OBLIGASJON(ER) TIL HUSBANKEN
SOM TIL ENHVER TID HVILER PÅ EIENDOMMEN
 
2001/11550-1/91  Erklæring/avtale  
30.08.2001 
Bestemmelser vedr. tilrettelegging, vedlikehold og merking
av kyststi, gjelder i 10 år, kan forlenges i 10 år av gangen

2015/521871-1/200  Pantedokument  
11.06.2015 
BELØP: NOK 5.000.000
Panthaver:OBOS-BANKEN AS  
Org.nr: 911986884
Uomsettelig
Eletronisk innsendt

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Faste kostnader

I tillegg til felleskostnader betales det kostnader for strøm og innboforsikring.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 429 000,-) (Kr.38 750) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Tønsbergs Blad 120619 (Kr.4 500) Internett annonsering (Kr.15 995) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.5 750) Totalt kr. (Kr.82 865)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jørgen Nyhus

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jørgen Nyhus

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?