Til innholdet

Torød; Lys og pen rekkehusleilighet | barnevennlig og sjønært | vestvendte terrasser m/sen kveldssol | nyere garasje

Svensrødveien 1C
Prisantydning 2 135 000 , -
Boligtype: Rekkehus
P-ROM: 83
BRA: 90 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1975
Tomtareal: 0 m²

Visninger

torsdag 25. juni Kl 17.00 - 18.00
mandag 29. juni Kl 17.00 - 18.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jørgen Nyhus

Jørgen Nyhus

Adresse

Svensrødveien 1C 3135 Torød 1. etasje

Boligens innhold og uteplasser

Rekkehusleilighet over to plan med en gjennomgående og god planløsning med følgende inndeling;

Hovedetasje:
Vindfang,
Kjøkken med spiseplass
Stue med utgang til balkong
Lagringsbod.

Underetasje:
Trappegang
Toalettrom
Bad/vaskerom med dusj
2 soverom, hvorav det ene har utgang til terrasse.
Lagringsbod

Standard

Lys og meget tiltalende leilighet, hvor alle innvendig overflater og innredning er pusset opp i 2012. Boligen holder en god standard og gir et moderne og godt inntrykk med følgende innredning og standard i de ulike rom;

Stuen:
Stuen er romslig og store vinduer mot sydvest slipper rikelig med lys inn i rommet. Det er utgang til flott balkong med sjøutsikt og meget gode solforhold.

Kjøkkenet
Kjøkkenet er plassert slik at det er skjermet fra stuen/spisestuen -  likevel ligger rommene i en fin sammenheng med hverandre. Det er plass til spisebord på kjøkkenet. Innredningen av type Strai er ny 2012 og har godt med benkeplass og skapplass. Takhøye overskap gir en pen estetikk og enklere renhold. Videre er det integrerte hvitevarer som komfyr og platetopp. Det er opplegg for oppvaskmaskin.

Baderommet
Baderommet er pusset opp i 2012 med nye overflater og innredning og fremstår moderne. Det er mørke fliser på gulv og matchende, lyse fliser på vegger. Gulvvarme gir en fin varme året rundt. Baderomsinnredningen består av servant nedfelt i innredning med underskap, overskap, speil og lys. Videre er det dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Toalettrommet:
Rommet er innredet med sokkeltoalett og servant nedfelt i innredning med speil og lys.

Soverommene:
Begge soverommene ligger svalt plassert i underetasjen. Det er utgang til terrasse og garderobeskap på hovedsoverommet.

Innvendige overflater:
Gulv: Parkett og fliser
Vegger: Malte plater og tapet
Himling: Gips (fra 2012) og malte plater

Beliggenhet og nærområdet

Eiendommen ligger i et stille og meget familievennlig boligområde på Torød ca. 12 km fra Tønsberg sentrum. Fra eiendommen er det kun ca. 400 meter ned til populære Torødstranden med sandstrand, gressbakke, badeflåte og toalettfasiliteter. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, i tillegg til et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Legg gjerne turen til Torød nærmiljøanlegg som byr på skøytebane, slalåm, lysløype og idrettsplass. Godt innen rekkevidde finner du Nøtterøy Golfklubb. Det er også kort vei til lekeplass og fotballbane. I nærområdet ligger rekreasjonsmulighetene som perler på en snor, enten man er til fots, på sykkel, eller benytter bilen.

Færder er kjent for sin vakre skjærgård, men hovedøya har også fine muligheter for turer i skog og mark, med blant annet Oserødskogen. Tjøme og populære Verdens Ende med sine mange svaberg, småholmer og vakre natur ligger godt innen rekkevidde. Her er det nydelig utsikt utover havet, samt fine bade- og fiskemuligheter. I området ligger Stall Verdens Ende med rideskole og rideleir for alle.

Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Nøtterøy Kulturhus, samt Vardås med kulturminner og flott utsikt anbefales. Tar du turen inn til Tønsberg sentrum, finner du et spennende utgangspunkt for alt i fra shopping til en avslappende forfriskning i solveggen.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Joker Torød og Meny Skallestad. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Teie Torg et rikt og variert utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Tønsberg sentrum har alle bymessige fasiliteter og ligger godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

Eiendommen har gangavstand til Torød barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det skolebussordning til Borgheim ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Torød sentrum som ligger ca. 500 meter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 15 min til Tønsberg, 20 min til Verdens Ende, 40 min til Torp lufthavn, 55 min til Drammen og 1 time og 20 min til Oslo S.

Type, eierform og byggeår

Rekkehus Borettslag, oppført i 1975, modernisert i 2012

Bygninger og byggemåte

Fundamentert på stein og grus. Bygget på betongplate, med betongmur mot grunn i underetasjen. Bindingsverk i tre.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 83 kvm, Bruksareal: 90 kvm, Bruttoareal: 102 kvm

1.Etasje: BTA/BRA/P-rom: 58/54/50 m2
Underetasje: BTA/BRA/P-rom: 44/36/33 m2

Primærrom (p-rom) består av følgende rom:
Alle innvendige rom, bortsett fra bod i 1. etasje og bod i underetasje, er medtatt i primærrommene.

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Felleskostnader og hva de dekker

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 4.917,- pr. md.
Herav:
Strøm garasje 50,-
Felleskostnad 4.307,-
Kabel-tv og bredbånd 560,-

Felleskostnader inkluderer blant annet følgende:
- Grunnpakke tv og bredbånd
- Strøm garasje
- Utvendig forsikring
- Festeavgift
- Forretningsfører
- Personalkostnader og styrehonorar
- Kommunale avgifter
- Renter og avdrag på felles lån
- Garasje
- Andre felleskostnader

Adkomst - slik finner du frem

Fra Tønsberg: Følg veien over Kanalbroa, og ta til venstre i Teie Veidele. Følg så Smidsrødveien forbi Hjemseng, Skallestad, og Arås til Torød er skiltet mot høyre. Følg Torødveien forbi Joker, og ta til venstre inn Nestvikveien. Følg så denne veien til Strandåsveien kommer til venstre. Nesten opp bakken, ligger Stranda Borettslag på venstre hånd.

Det blir skiltet med skilter fra Z-Eiendom ved fellesvisninger, og boligen vil merkes med til salgs-plakat.

Oppvarming / teknisk

Elektrisk oppvarming via varmekabler på bad/vaskerom, samt  stedvis panelovner.

Sikringsskap fra ca. 2012 med automatsikringer og 50 ampere hovedsikringer.

Varmtvannsbereder type OSO, 198 liter, fra 2005. Hovedstoppekran ved bereder, åpent og skjult rør-anlegg,

TV-uttak i begge etasjer. Det er innlagt fiber internett ved Canal Digital/Telenor.

Parkering

Det er egen garasje i felles garasjerekke, som er bygget i 2019

Borettslaget har flere gjesteoppstillingsplasser på tomten.

Areal og eierform

Eierform: Festet fellestomt

Fellesareal og hage

Borettslaget har asfalterte internveier og parkeringsplass. Uteområder og parkeringsplasser er asfaltert i 2019

Andelen disponerer uteplass hvor det er opparbeidet terrasser.

Eier

Kjetil Johansen

Vei, vann og avløp

Offentlig tilknyttet vann og avløp.

Adkomst via offentlig vei.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til boliger i Færder kommunes reguleringsplan for Stranda, vedtatt 02.01.1973.

Eiendommen omfattes av kommuneplanen/kommunedelplanen, hvor området er avsatt fin boligbebyggelse - nåværende.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 14.10.1975. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Stranda Borettslag, Orgnr.: 947975994 Andelsnr.: 11 Forkjøpsrettgebyr: 7325 Andel fellesgjeld: 385000, Total gjeld: 8816223

Lånevilkår på felleslån:
Obos med lånenummer 98207765252. Annuitetslån med restløpetid 29 år. Restgjeld pt.: kr. 8.789.717,- og flytende lånerente pt. 2,25%
Sparebank1 med lånenummer Spare2-Spare2. Annuitetslån med restløpetid 24 år og 9 mnd. Restgjeld pt.: kr. 26.506 og flytende lånerente pt. 0,00%.  

Det ingen IN-ordning (individuell nedbetalingsordning) for andelshaverne i borettslaget.

Borettslaget består av 21 andelsleiligheter.

Solheim Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 947975994, og ligger i FÆRDER kommune med følgende adresse: Svensrødveien 1 a-d, 3 a-d, 5 a-e, Strandåsveien 1 a-d og 3 a-d.

Sikringsfond:
Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten er forhåndsvarslet på OBOS sine hjemmesider

Prisantydning

2 135 000,- / Felleskostnader: 4 917,-

Beregnet totalkostnad

2 135 000,- (Prisantydning) 385 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 520 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) -------------------------------------------------------- 12 557,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 532 557,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann

Forsikring

IF Skadeforsikring Polisenummer: 587804

Faste kostnader

Det betales faste kostnader for felleskostnad, strøm og innboforsikring.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.5 860) Tønsbergs Blad 220420 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.15 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 520 000,-) (Kr.39 750) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 100) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 695) Totalt kr. (Kr.88 780)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jørgen Nyhus

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jørgen Nyhus

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?