Til innholdet

Unik og stilfull leilighet på 115 m² I Omfattende modernisert i 2018 I Store rom I Sjøutsikt I 1 min. til "Brygga"!

Nordbyen 2B
Prisantydning 5 090 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 115
BRA: 115 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1735
Tomtareal: 830 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

lørdag 21. mai Kl 14.00 - 15.00
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
Jesper Snekkestad

Jesper Snekkestad

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG SENTRUM - NORDBYEN!

Adresse

Nordbyen 2B 3111 Tønsberg 2. etasje

Velkommen til stilfulle Nordbyen 2 B og denne unike og omfattende påkostede selveierleilighet i Tønsberg sentrum - ditt nye hjem?

Velkommen til denne lekre og romslige selveierleiligheten sentralt i Tønsberg sentrum, nærmere bestemt i Nordbyen. Leiligheten ligger i byggets 2. etasje som er øverste boligplan i huset.

Eiendommen har en praktfull beliggenhet i Nordbyen, et av Tønsbergs eldste strøk like ved foten av Slottsfjellet. Nordbyen representerer langt på vei Tønsbergs "skjulte" perle, et attraktivt boområde meget sentralt ved bykjernen, men godt tilbaketrukket fra støy og trafikk. Dette er Tønsbergs eldste bydel og kjent for sin vakre trehusbebyggelse og ikke minst sin sjarmerende atmosfære.

Leiligheten ligger i bygning med meget tiltalende, klassisk og vakker bebyggelse i empirestil. Det er utført omfattende innvendige oppussings-/moderniseringsarbeider av leiligheten høsten 2018. Ved innvendig modernisering og oppussing er lagt stor vekt på at detaljer og modernisering skal stå i stil med husets historie og identitet. Samtidig som det er en svært gjennomført stil, er alt gjort med moderne funksjonalitet i fin harmoni med gamle håndverkstradisjoner hvor egenart og stil er bevart. Vi er sikre på at denne leiligheten vil imponere deg - legg merke til de mange flotte detaljene når du er på visning!

Hjemmet har planløsning med ca. 115 m² på ett plan, åpent forbundet i en svært helhetlig og vellykket løsning. Innslag av høye himlinger, variert og spennende arkitektur og gjennomtenkt materialvalg er toneangivende for leilighetens interiørmessige uttrykk. Dette er spesielt fremtredende i de tre stuene i leiligheten som består av forstue, spisestue med kjøkken og hovedstue. Den unike og åpne sonen hvor kjøkken-/spisestue og hovedstuen er plassert representert hjemmets naturlige samlingspunkt!  Med gjennomgående løsning og vinduer på ytterveggene mot vest og øst blir atmosfæren usedvanlig lys og luftig. Her slipper både rikelige lysmengder, solstrålene og utsikt blant annet mot sjøen rett inn fra ulike vinkler og kanter - dagene og året gjennom!

Det medfølger også en parkeringsplass til leiligheten!

På vegne av selger og Z-eiendom AS ved eiendomsmegler Jesper Snekkestad ønskes du velkommen til visning!

Kort fortalt om leiligheten

* Innvendig omfattende oppusset og renovert i 2018
* En av byens eldste trebygninger med historie helt tilbake til ca. år 1735
* Store rom og høye himlinger gir et flott særpreg!
* Vestvendt og solrik beliggenhet
* Utsikt mot sjøen - ned mot gjestehavna og mot Smørberg
* Gjennomgående planløsning med vinduer mot både øst og vest
* Solide tømmerbjelker flere steder i tak og vegger gir en flott atmosfære
* Særdeles romslige stuer med suverent særpreg!
* Tre stuer; Forstue - hovedstue og spisestue m/kjøkken
* Nytt kjøkken fra 2018 hvor flere av hvitevarene er for "den kresne"
* Nytt baderom som er totalrenovert i 2018 i "gammel stil"
* To soverom som inkluderer et svært romslig hovedsoverom
* Nær alle innvendige overflater er nymalt i 2018
* Rålekker antikk kakkelovn samt klebersteinspeis blir som "smykker" i leiligheten
* Nytt røranlegg i 2018 i leiligheten ifm. nytt kjøkken og nytt bad
* Nær totalrenovert elektrisk anlegg i 2018
* Utstrakt bruk av nye lysbrytere og stikkontakter i "retro-/antikk stil"
* Heltre gulv fra ulike epoker - blant annet originale brede gulv i hovedstue
* Kjellerbod + to loftsboder
* Meget koselig felleshage med sosiale felles uteplasser 
* Tilbaketrukket eiendom med fredfull og rolig beliggenhet
* Byens forretninger og utelivstilbud i umiddelbar gangavstand
* Kort gangavstand til Jernbanestasjonen og Sykehuset i Vestfold.
* Her bor man midt i "smørøyet" i rolig og historisk del av sentrumskjernen
* En av byens kanskje flotteste bygårder i empirepreg fra sin tidsepoke
* Egen biloppstillingsplass til leiligheten
* Sjelden mulighet med sjel og stil på en og samme tid!

Beliggenhet og nærområdet

Det er kun ett minutts gange til bryggeområdet langs sjøen og friområdet oppe på Slottsfjellet. Til jernbanestasjonen er det en 7-8 minutters gange. Fra eiendommen er det flott utsikt mot sjøen, ned mot gjestehavna og mot Smørberg. Vestvendt og solrik beliggenhet med gode solforhold.

I Nordbyen har du alt byen har å by på av servicetilbud nærmest rett utenfor døren. Cafèer og spisesteder ligger på rekke og rad og det tar 1-2 minutter å spasere til "Brygga" med restauranter/serveringssteder, kino og en rekke andre sentrumsfasiliteter. Herfra har du et fantastisk utgangspunkt for en kajakktur på Tønsbergfjorden!

Tønsberg gjestehavn, som er svært populær på sommerstid, ligger et steinkast unna. Nærmeste dagligvareforretning finner du innen et par minutters gange lengre øst i Nedre Langgate (Kiwi). Det er også kort vei til Meny i Farmandstredet samt Spar som ligger i tilknytning til gangbroen mellom bryggeområdet og Kaldnes brygge.

Tønsberg bibliotek ligger en kort rusletur unna, innen du kommer dit har du allerede nådd byens butikksenter med et hav av tilbud. Vestfolds største kjøpesenter, Farmandstredet, ligger noen hundre meter unna.

Eiendommens historie

I Nordbyen 2 "oser det" av historie. I historieboken "Berget" fra 2016, en årbok for Tønsberg, omtales eiendommen med store overskrifter som "Skipsrederens leiegård, tollerens bolig og tre generalkonsulers barndomshjem".

Her fortelles det at Nordbyen 2, som er et av de eldste husene i Tønsberg, har vært gjenstand for mange by aktiviteter med blant annet butikkdrift, postkontor og skipsverft. Kjente navn som Bull (butikkhandler), Hvistendahl som drev butikk på eiendommen og hvor eiendommen under hans eie het "Hvistendahlgården", don Pedro Christoffersen (utenlandshandler) og konsul Christensen (skipsreder) er knyttet til huset.

Man har funnet dokumentasjon på at bebyggelsen eksisterte i 1735,  selv om huset trolig så annerledes ut på dette tidspunktet. Man antar at empirefasaden er fra tidlig 1800-tallet. Det er også sannsynlig at det har vært bebyggelse på eiendommen også før dette, kongsgårdruinene som nærmeste nabo gir indikasjon på dette. Boken forteller at det meste av huset er dimensjonert av godt dimensjonert tømmer, stort sett 20 - 25 cm tykke, ytterveggene enda tykkere. Søndre del av bygget er konstruert med bindingsverk. Innvendig himlinger har kraftige takbjelker i mange av rommene, enkelte rom har høyere takhøyde enn andre. Flere rom har også godt bevarte tregulv, disser er antatt å være originale fra 1700-tallet. Leilighetens stue omtales også i boken: "Stuen i 2. etasje (nordøst) har et visst preg av fordums storhet med flotte bjelker i taket og 19-22 cm brede gulvbord, ca. 5 meter lange uten skjøter".

Type, eierform og byggeår

Selveierleilighet i byggets 2. etasje hvor man har alt på ett plan. Bebyggelsen på eiendommen er opprinnelig oppført ca. 1735 og er senere på-/ombygget. På midten av 1980-tallet ble bebyggelsen ombygget med dagens leilighetsinndeling. Leiligheten som her selges er innvendig omfattende oppusset og delvis renovert høsten 2018.

Innhold

Leiligheten ligger i som endeleilighet i byggets 2. etasje som er byggets øverste boligetasjeplan. Med gjennomgående løsning vest-øst gir store vindusflater i begge himmelretninger et herlig innslipp av naturlig dagslys. Fra vinduene mot vest har man også noe utsikt ned til sjøen. Med andre ord har man en flott og gunstig beliggenhet med tanke på lys og utsyn. Her står de imponerende inntrykkene i kø!

INDRE ROM PÅ LEILIGHETSPLANET:
Innbydende ENTRE/GANG med god garderobeplass og adkomst fra innvendig fellesgang i 2.etasje.

FORSTUE med blant annet plassbygget skapinnredning, fastbygget "loungeplass" og sone til for eksempel arbeidsbord eller lignende.  Herfra er det vinduer ut mot sjøen.

Fantastisk romslig og stilfull SPISESTUE OG KJØKKEN  med stor plass til spisestuebord, ny kjøkkeninnredning fra 2018 og flott kakkelovn. Vinduer i dette rommet er også rettet ut mot sjøen.

Stor HOVEDSTUE med vid åpning mot spisestuen og kjøkkenet. Rommet har god plass for flere møbelgrupper og har blant annet klebersteinspeis samt medfølgende plassbygget bokhylle.

2 SOVEROM hvorav digert master bedroom som vender ut mot øst, det andre har vinduer som vender ut mot sjøen i vest.

Nytt BADEROM fra 2018, innredet med blant annet dusjnisje ved glassvegg,  toalett, baderomsinnredning med servant og egen skjermet sone med opplegg for vaskemaskin.

EGNE BODER UTENFOR LEILIGHETEN:
Leiligheten disponerer i dag 2 stk. loftsboder og 1 stk. kjellerbod. Loftsboden er tilkomst fra innvendig trappegang i tilknytning til leilighets felles yttergang. Kjellerboden har tilkomst via felles utvendig inngang. I følge sameiets vedtekter anes ikke fordelingen av bodene i kjeller og på loft å være endelig, men skal fordeles av styret etter den enkeltes seksjonseiers behov til enhver tid. Det fremkommer også av vedtekter at eier av seksjon 2 har ombygget en kjellerbod i mellombygget til å bli en del av leiligheten. Dette er et forhold som skal tas med i styrets vurdering ved fordeling av boder.

PARKERINGSPLASS:
Det medfølger egen parkeringsplass til leiligheten. Se punktet "parkering" for ytterligere beskrivelse av denne.

Planskisse

Vedlagt følger planskisse over boligens etasjeplan. Vi gjør oppmerksom på at planskissene kun er av illustrativ karakter og ikke er i målestokk. Skissene er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen og er ikke å anse som noen eksakt plantegning. Det tas forbehold om avvik fra stedlig løsning og innredning. Bod i kjeller og bod på loft er ikke illustrert i skissene.

Leilighetens arealer

Primærrom - P-rom: 115 m² - alt på ett plan
Bruksareal - BRA: 115 m² - alt på ett plan

Leilighetens boder i kjelleretasje og på loft er ikke medtatt i noen av de ovennevnte arealer.

Følgende rom er inkludert i oppgitte p-rom (primærrom):
I primærrom er alle innvendige rom i leiligheten medtatt.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport utført av Onsrud Taksering AS. Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. Bruksareal (BRA) er det måleverdige arealet som er innenfor omsluttede vegger målt i gulvhøyde (bruttoareal minus arealet som opptas av yttervegger). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler. Boligens bruttoareal (BTA som angir arealer inkl. yttervegger) angis ikke lengre i tilstandsrapporter som følger forskrift i endret Avhendingslov gjeldende fra 1/1-2022.

Bygninger og byggemåte

Bygget er opprinnelig oppført ca. 1730 og er sendere ombygget og omgjort, senest ca. 1985 da bygningen ble ombygget med nåværende inndeling/løsning. Leiligheten som her selges er innvendig omfattende påkostet med betydelig renoverings-/oppussingsarbeider høsten 2018. Bygget er oppført i tre og tømmer over to leilighetsetasjer, i tillegg er det kjeller og loft. Yttertak er tekket med takstein mens kjeller er oppført av mur/stein.

Se for øvrig utarbeidet Tilstandsrapport.

Standard

Leiligheten er innvendig omfattende oppusset og modernisert høsten 2018 med blant annet nytt kjøkken, nytt bad, fornyet elektrisk anlegg, fornyet røranlegg, nymalte overflater i de fleste rom med mer.

Kjøkken og spisestue mot sjøsiden - et sosialt midtpunkt i leiligheten:
Kjøkkenet og spisestuen er nok selve "hjertet i leiligheten". Foruten en rekke særpregede detaljer som blant annet synlig tømmer og en vakker antikk kakkelovn fra ca. 1870 montert i 2018, preges rommet av god romfølelse, store vindusflater mot vest og ikke minst av en pent tilpasset kjøkkeninnredning i "Herregårdsstil" fra 2018. Kakkelovnen gir suveren varme på mørke vinterkvelder og er virkelig et smykke i rommet. Sonen for spisestue i samme rom, hvor det er god plass til store familie-/vennemiddager, gjør at man fint kan holde samtalen gående med hjemmets gjester samtidig som man tilbereder måltidet ved innredningen. Åpen løsning mot leilighetens hovedstue forsterker romfølelsen, de østvendte vinduene i samme rom gjør begge rommene gjennomlyst med innslipp av naturlig dagslys fra både vest og øst. Delvis åpen løsning også mot forstuen tilfører ytterligere romfølelse innslipp av naturlig lys fra vest.
Innredningen fra 2018 er pent tilpasset bygningsstilen innholdsrik og delikat innredning hvor underskapene i stor utstrekning inneholder praktiske og brede kolonialskuffer. Overskap er pent tilpasset himlingshøyden, har vitrine-/glass-skap med innfelt lys i øverste del og ført er opp til taket. Det er lagt opp godt med belysning over benkeplatene har heltre, og dekorative fliser med fasettkanter i gammel stil beskytter veggene i sonen mellom overskap og underskap. Legg også merke til detaljer som lekker messingfarget kjøkkenkran fra Damixa, innfelt vinhylle blant overskap og topphengslet skap i overkant av kjøle-/fryseskapet i rommet.
Alt av hvitevarer medfølger og er også nytt fra 2018. De påkostede hvitevarene til kjøkkenet tror vi også vil tekkes den "kresne kokk". Legg merke til det brede pent tilpassede kjøle-/fryseskapet fra Smeg (et år eldre enn øvrige hvitevarer) med blant annet isbitmaskin og vanndispenser (tilkoblet vann) og ikke minst den rålekre kombiovnen fra Lofra (Dolce Vita 90 cm - black/brassed) med to stekeovner og 5-soners keramiske stekeplater. Den pent tilpassede kjøkkenventilatoren med direkte uttrekk er også fra Lofra, denne har samme stiluttrykk som stekeovnen. Nærmest kjøkkenvasken er det helintegrert oppvaskmaskin.
Overflater i rommet består av heltregulv, malte panelplater på vegger og himling med malte trebjelker i kombinasjon med malt trepanel. I overgangen til hovedstuen er det innslag av originale tømmervegger.

Hovedstuen med klebersteinspeis og plassbygde bokhyller:
Det store hovedstuen er også et rom med unikt særpreg. Her finner man blant annet de originale og brede tregulvene i leiligheten. De plassbygde og medfølgende bokhyllene, som fyller hele østveggen og omrammer vinduene i rommet, er ført nærmest helt opp til himlingen bidrar også til et flott særpreg. Rommets størrelse legger til rette for mange møbleringsalternativer, fra det mest naturlige plasseringen av sofa-/loungemøbler får man utnyttet vinduene fra øst samtidig som man har flott innsyn mot vinduene i vest på kjøkkenet og spisestuen. Veggene i stuen er tidsriktig tapetsert. I sonen hvor den koselige klebersteinspeisen er plassert, er det innslag av originale tømmervegger. Legg merke til den flotte gnistfangeren av messing som tilhører det åpne ildkammeret til peisen! Himlingene har malte takbjelker og mellomliggende eldre trepanel. Det er montert medfølgende lysskinner i taket.

Forstuen med ny plassbygget innredning fra 2018:
Her ønskes man "velkommen inn" av et lekkert og luftig rom hvor det er hyggelig å ta imot gjester. Forstuen, som ligger mellom leilighetens entre/gang og kjøkken/spisestue, er et allsidig rom som også tilfører hjemmet noe spesielt!  Her kan man ta en velfortjent "time out" ved den plassbygde loungeplassen under vinduet som vender ut mot tregårdshagen og sjøen, det er avsatt plass til kontor-/arbeidsrom og forstuen egner seg ypperlig som et rom å servere velkomstdrikke i dersom man har bedt inn til selskap! Rommet var frem til 2018 leilighetens kjøkken før det på høsten samme år ble flyttet inn i spisestuen i forbindelse med ny innredning og moderniseringsarbeider. Den plassbygde innredningen, som blant annet består av diverse kolonialskuffer ført helt ned til gulv, høyt vitrineskap med underliggende skuffer og nevnte loungeplass, er også ny fra 2018.
Forstuen har overflatebehandlinger med malte heltregulv, vegger med kombinasjon av malt trepanel, malte panelplater samt tapet og himling med malte takbjelker og mellomliggende malte himlingsplater.

Entre/gang - det første rommet som møter deg i leiligheten:
Vel innenfor leilighetens inngangsdør fra fellesgangen i 2. etasje, møter man hjemmets entre og gang som ligger i åpen løsning med hverandre. Herfra er det inngang til både bad, begge soverom og videre inngang til forstuen. Rommet har plassbygde garderobeskap fra tidligere tidsepoke hvor det er plass til ytterplagg, skotøy og annet. Garderobene består et dobbelt innebygget skap med både høyskapsdører og overskapsdører i tillegg til plassbygget enkeltskap med høyskapsdør. Entreèn og gangen har malte heltregulv, malt trepanel på vegger og hvitmalt slett himling.

 Det nye baderommet fra 2018:
Baderommet er nybygget/renovert i 2018. Eier har også her valgt å tilpasse materialbruk og innredninger i gammel stil.
Her er det lune historiske fliser i gråhvitt mønster på gulvet og klassisk hvite veggfliser i dusjssonen, hvilket gjør rommet tidløst og delikat innredet. Øvrige innervegger har malte panelplater med underliggende sokkelfliser. Det er "selvsagt" termostatstyrte varmekabler i gulvet, disse er også fra 2018. Ventilasjon fra elektrisk vifte over tak i overgang vegg-/tak. Også her finner man en rekke påkostede detaljer, all innredning er også nytt fra 2018 med blant annet søylevask, sokkeltoalett og blandebatterier i britisk stil fra Burlington/Little England. Den brede og dype dusjsonen har glassvegg mot en side, legg merke til den fine detaljen med separat hånddusj og takdusj!
Ytterst i rommet, i hjørnet når man går inn baderomsdøren, er det plassbygget nisje for vaskemaskin og underliggende plass for leilighetens skjermede varmtvannstank. Denne løsningen gir praktisk tilgang til vaskemaskinens dørluke som man dermed får i brysthøyde! Baderomshimlingen består av hvitmalt trepanel, på hver side av det medfølgende veggspeilet over søylevasken er det montert vegglamper.

Leilighetens soverom som også inkluderer et stort "master bedroom" med massevis av plass:
Soverommene er strategisk plassert i forhold til hverandre, på hver side av leiligheten og byr på hver sine flotte kvaliteter.

Leilighetens store "master bedroom" er plassert for seg selv, innerst i leiligheten med inngang både fra entre/gang og fra hovedstuen. Rommet har vinduer mot øst og er dermed plassert på den "svale siden" når kvelden faller på. Dette er et svært romslig soverom med god plass for stor dobbeltseng, en rekke soveromsmøbler og garderobeskapsløsninger. På motsatt side av rommets plassering av dobbeltseng er det en plassbygget barne-/gjesteseng med underliggende oppbevaringsplass. Det er også et plassbygget dobbelt garderobeskap i rommet. De store vinduene gir godt med lysinnslipp. Soverommet har nylagt gulvteppe fra 2018, vegger har en kombinasjon av malt panel og veggtapet mens taket har malte slette flater.

Leilighetens andre soverom har vestvendt vindu ut mot sjøen. Dette rommet har også inngang fra entre gang og er videre innredet med to plassbygde garderobeskap på hver sin side av værelset. Her er det malt heltregulv, malt perlefaspanel/tapet på vegger og malte trebjelker med mellomliggende malt trepanel i taket.

Elektrisk anlegg:
Det elektriske anlegg er nær totalrenovert i 2018 av PET installasjon i Tønsberg. I forbindelse med dette er det blant annet montert stikkontakter og brytere i retro/antikk stil. Flere av lysbryterne har dimmerfunksjon. Selger sitter på dokumentasjon på alt som er utført og dette oversendes hvis ønskelig på forespørsel. Sikringsskap er montert i felles gang - alle sikringer har automatiske sikringer.

Innvendig VVS-røropplegg:
Nytt rørsystem i 2018 i forbindelse av flytting av kjøkken og ny innredning samt nytt bad.  Selger sitter på dokumentasjon fra lokale Terjesen før på alt som er utført og dette oversendes hvis ønskelig på forespørsel.

* Komfyrvakt er montert i tilknytning til kjøkkenventilator
* Waterguard (vannsikring) er montert under benkeskap
* Rør i rør system på baderom for vannledninger
* Ca. 150 liter (ny 2018) varmtvannsbereder montert på bad
* Mekanisk avtrekk fra kjøkken og bad

Internett/TV

Det er fremført fibernett frem til eiendommen, og det er bestilt installering av fiber fra Telenor. Selger vil dekke oppkoblingsgebyr til leverandør da leilighetseierne i Nordbyen 2 gjør individuelle avtaler med leverandør. Installeringen ventes utført i nærmeste fremtid, antatt mai/juni i år med et er ikke angitt eksakt dato.

Oppsummerte tilstandsgrader - fra tilstandsrapport

Det foreligger et tilstandsrapport datert med rapportdato 22/4-2022 fra rapportansvarlig Onsrud Taksering ved Jens Martin Onsrud som er uavhengig Takstmann. 

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten, hvor innholdet i denne er regulert i egen forskrift, gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Rapporten tar ikke for seg felles bygningsdeler. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger med i alt 18 stk. punkter;

-  1 stk. tilstandsgrad  0 (TG-0) - ingen avvik.
- 14 stk. tilstandsgrad 1 (TG-1) - mindre eller moderate avvik.
-  0 stk. tilstandsgrad 2 (TG-2) - avvik som ikke krever tiltak.
-  2 stk. tilstandsgrad 2 (TG-2) - avvik som kan kreve tiltak.
-  1 stk. tilstandsgrad 3 (TG-3) - store eller alvorlige avvik.
 
TG-2 (2 stk.) som er kommentert i rapporten gjelder leilighetens vinduer hvor det fremkommer at disse har noe alder/værslitasje. Tiltak: Normalt vedlikehold kan påregnes. Det er anført i rapporten at det ved fremtidig renovering bør benyttes vinduer med løs midtstolpe for større rømningsåpning.
Det er påvist at enkelte innerdører er feilmontert/tar i karm. Tiltak: De aktuelle dørene justeres. 

TG-3 (1 stk.) som er kommentert i rapporten gjelder stedvis skjevheter i gulv. Målt høydeforskjell på over 20mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 3 er gitt med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Skjevhetene er naturlig som følge av konstruksjonenes alder.

Fellesutgifter og hva de inneholder

Leilighetens felleskostnader på totalt kr 3 426,- per måned dekker blant annet følgende:

* Felles bygningsforsikring
* Diverse reparasjoner og annet løpende vedlikehold
* Festeavgift til Tønsberg kommune
* Strøm i innvendige og utvendige fellesarealer
* Felles branntavlesystem og Add Secure brannalarm
* Snørydding - avtale med Strandman
* Forebyggende serviceavtale for skadedyrbekjempning
* Sameiets medlemsavgift i Huseiernes landsforbund
* Tømming av felles septikk
* Leie av ekstra parkeringsplass for sameiet
* Innkjøp av sommerblomster, pleie av trær/hage ved fellesarealer med mer

Se for øvrig sameiets regnskap/årsberetning som utgjør vedlegg til salgsoppgave og som viser fullstendig oversikt over hva som dekkes over andel fellesutgifter.

Det ble vedtatt på sameiets årsmøte den 25. april 2022 å øke fellesutgifter for alle seksjoner med 20% gjeldende fra og med 1. mai 2022. De oppgitte fellesutgifter har tatt hensyn til denne økningen (økte fra kr 2 855,- per måned tiil kr 3 426,-) Sameiet praktiserer fordeling av fellesutgifter regnet ut fra de enkelte leiligheters areal. Sameiets kasserer opplyser at "Dette er et gammelt hus, og vi må alltid regne med utgifter til vedlikehold. Styret har vedtatt at vi har lave fellesutgifter og at vi betaler inn ekstra ved byggearbeider og lignende, framfor å ha høye fellesutgifter og legger til side penger til vedlikehold". Det er foreslått utbedring av to inngangspartier (inngang A og B), per tiden er det ikke innhentet anbud for dette.

Oppvarming

Leilighetens fyringskilder er elektrisk og med vedfyring.

Nye elektriske varmekabler med termostatstyring i baderomsgulv i forbindelse med nybygget bad i 2018. Samme år er alt av tidligere panelovner utskiftet til nye veggmonterte, elektriske oljeradiatorer i rom hvor dette er installert.

I september 2018 er det installert antikk kakkelovn i kjøkken-/spisestue og antikk klebersteinspeis i stuen. Kakkelovnen er opprinnelig fra ca. 1870 og er muret opp og installert i leiligheten av Håves Kallelugnar fra Halmstad i Sverige. I forbindelse med dette har murermester Dag Arne Nilsen i Tønsberg gjort diverse utbedringer av tilknyttet pipeløp. Klebersteinspeisen er av ukjent alder, men er installert av samme firma. Se www.antikakakelugnar.se for presentasjon av leverandør og installatør.

Til opplysning er det nye pipebeslag og nye pipehatter over byggets yttertak i 2022.

Kontroll av eiendommens pipe/fyringsanlegg - VIB rapport

Det er utført rapport fra VIB (Vestfold interkommunale brannvesen) ved seneste anledning 21. november 2018. Kontrollen er gjort etter ønske av selger i forbindelse med at kakkelovn og klebersteinspeis var nyinstallert og pipeløp av utbedret. Det ble under dette tilsynet ikke avdekket avvik, anmerkninger eller andre forhold som har betydning for sikkerheten eller atkomsten for anlegget. Den gangs tilsyn ble derved formelt avsluttet. Rapport oversendes hvis ønskelig på forespørsel.

Parkering

Leiligheten disponerer 1 stk. utvendig biloppstillingsplass på eiendommens gruslagte gårdsplass.

Alle seks leilighetene i sameiet har hver sin utvendige p-plass. Fem av disse plassene er inn på eiendommens gårdsplass, den sjette består av avmerket gateparkeringsplass til sameiet rett ut for eiendommens innkjørsel og leies av Tønsberg kommune. Leiligheten som her selges har parkeringsplassen lengst syd på eiendommens gårdsplass, den første på venstre hånd når man kjører inn på eiendommen. Styret utformer regler for oppstillingsplass i gården, per tiden er denne anvist som beskrevet for denne leiligheten.

For øvrig gateparkering etter lokale retningslinjer/gjeldende regelverk i nærmiljøet.

Evt. installering av lader for El-bil

Ønske om etablering av ladepunkt er regulering i sameiets vedtekter, punkt 2.4: "En seksjonseier kan med samtykke fra styret anlegge ladepunkt for elbil og ladbare hybrider i tilknytning til en parkeringsplass seksjonen disponerer, eller andre steder som styret anviser. Styret kan bare nekte å samtykke dersom det foreligger en saklig grunn".

Tomt og hage

Tunet og gårdsplassen på eiendommen er svært hyggelig opparbeidet med heller, bedd og blomster. Her har beboerne hyggelige sammenkomster og et sosialt forhold, om man vil. Solen har du i tunet til ca. klokken 18 på sommeren. Solen skinner inn i stuen og kjøkkenet i leiligheten til 21-tiden.  Gårdsplassen er gruset.

Sameiets tomt er en festet fellestomt for sameiet på ca. 830 m² iht. matrikkelbrev. Grunneier er Tønsberg kommune og andel av festeavgiften (total per tiden årlig kr 611,- for hele sameiet) er inkludert i fellesutgiftene. Festeavtalen mellom Tønsberg kommune og Sameiet Nordbyen 2 utløper år 2024 ifølge tinglyst festekontrakt og opplysninger fra bortfester. Neste regulering av festeavgift er i 2024 etter utløpsregler.  Evt. innløsning av festetomten må skjer etter samlet ønske/vedtak av sameiet med henvendelse til kommunen.

Eier

Sissel Tveito

Vei, vann og avløp

Offentlig vann og avløp ifølge opplysninger fra kommunen. Avløpet er tilknyttet felles septikk.

Adkomstvei til eiendommen er offentlig (kommunal).

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et området hvor det ikke finnes egen reguleringsplan. Området er avsatt til "Boligbebyggelse - Nåværende" iht. gjeldende kommunedelplan for Sentrum, Byplan 2018 - 2020 vedtatt den 22. mai 2019.

Tønsberg kommune opplyser for øvrig at eiendommen ikke omfattes av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov, og ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak. Det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som berører/inkluderer eiendommen og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Sefrak registrert eiendom

Eiendommen er Sefrak-registert. Over 500 000 bygninger i Norge er Sefrakregistert. Registreringen er et kulturhistorisk register og fungerer som et "rødt flagg" for kommunene hvor det skal vurderes evt. verneverdi ved endinger på eiendommen. Det opplyses at også at eldre bygninger enn 1850 er underlagt meldeplikt etter Kulturminneloven i en vurdering av verneverdi knyttet opp mot søknad ved evt. endringer, rivningsarbeider og lignende på en eiendom før dette kan igangsettes.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse fra byggeåret, dette skyldes opprinnelig byggeår (1735).  Det foreligger godkjente bygningstegninger fra Tønsberg kommune av 20. desember 1984 ifm. ombygging av bygningen til 6 leiligheter. (bygningssak 395/1984). I følge §8 i "Proposisjon til Stortinget (Prop. 99 L) Endringer i plan- og bygningsloven (forenklinger i byggesaksdelen og oppheving av krav om lokal godkjenning av foretak", skal det ikke utstedes ferdigattest i gamle saker fra før 1998 som ikke er avslutta med ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse.

Beskrivelse av sameiet

Sameiet Nordbyen 2 består av 6 boligseksjoner. Fem av seksjonene ligger i eiendommens hovedbygning som også inkluderer pluss 2/3 av mellombygget på eiendommen, seksjon nr. 6 ligger i eiendommens sidebygning samt i 1/3-del av mellombygget.
Sameiets eiendom ligger på matrikkelen gbnr. 1001, bnr. 100 i Tønsberg kommune. Sameiet er registrert som foretak med org.nr.: 994 916 81 og ble opprettet ved seksjoneringsbegjæring tinglyst 19.juni 1985.

Sameiets styreformann: Ingrid G. Backer - E-post: in-groen@online.no, tlf. 990 41 892.

Kasserer/forretningsfører i sameiet: Torhild Holthe - E-post: harnaess@online.no.

Evt. felleslån i sameiet: Sameiet har ingen lån.

Sameiets totale formue: kr 140 161,- per 31/12-2021. Seksjonens andel av formuen er ikke opplyst av forretningsfører, men skal etter seksjonsbrøk utgjøre 18,51% av den totale formuen.

Sameiebrøk for denne leiligheten: 1851/10 000. ihht. tinglyst seksjoneringsbegjæring av 1985.

Av sameiets vedtekter fremkommer det blant annet at utskifting av vinduer og ytterdører, oppsetting av markiser, endring av fasadekledning, endring av utvendige farger eller lignende, skal skje etter en samlet plan vedtatt av årsmøtet. Skal slikt arbeid utføres av seksjonseierne selv, må det kun skje etter forutgående godkjenning av styret. Tilbygg/påbygg og andre endringer av bebyggelsen som etter vedtektenes punkt 7.10 og eierseksjonsloven krever årsmøtets samtykke, må ikke igangsettes før samtykke er gitt. Dette gjelder selv om bygningsmyndighetene har gitt tillatelse til igangsettelse. Søknad eller melding til bygningsmyndighetene må godkjennes av styret før byggemelding kan sendes.
Ytre vedlikehold av fellesarealene, deriblant rør- og ledningsnett, stigeledning o.a. elektrisk i fellesarealene, utstyr, snømåking, sandstrøing, samt vedlikehold av hagen, bekostes og holdes vedlike av alle 6 seksjonen i fellesskap.

Ytterligere informasjon om sameiet finnes i opplysningsbrev fra sameiet. Brevet følger av PDF-salgsoppgave. Vedlagt i denne følger også sameiets vedtekter, husordensregler, årsmøteprotokoll samt seneste tilgjengelige årsregnskap og budsjett.

Informasjon om det å eie bolig i et boligsameie

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1. Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd. Leilighetene inngår i eierseksjonssameie i samsvar med Eierseksjonsloven av 23. mai 1997. Kjøper får et tinglyst skjøte på sin seksjon og har eksklusiv bruks- og disposisjonsrett til egen bolig, og bruksrett til sameiets fellesarealer.

Den enkelte seksjonseieren hefter for felles ansvar og forpliktelser etter sin sameiebrøk. Sameiet har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Prisantydning

5 090 000,- / Fellesutgifter: 3 426,- pr. mnd

Beregnet totalkostnad

5 090 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 127 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 090 000,-)) -------------------------------------------------------- 136 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 226 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Energiforbruk - elektrisitet

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til 9 028 kWt. Forbrukstall er innhentet  fra strømleverandør og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon.

Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Det bemerkes at energimerking tar utgangspunkt i boligens byggeår (ca. 1730), den er utført som "enkel registrering" uten hensyn til utskifting av vinduer, evt. etterisolasjon osv. Energimerking som "utvidet registrering" som ville hensyntatt disse forhold antas å gi en høyere karakter.

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 55548972

Ovennevnte er felles bygningsforsikring tegnet av sameiet. Utgiftene til denne inngår i fellesutgifter. Evt. innbo-/løsøreforsikring må bekostes og besørges av leilighetseier.

Kommunale avgifter

Kr. 11 665 pr. år

Kommunale avgifter for 2022 inkluderer vann, avløp, renovasjon og feiing. I det oppgitte årsbeløpet er det inkludert rabatt for felles renovasjonsbeholdere. Det er ikke installert vannmåler.

Forholdet til eiendomsskatt

Det er ikke eiendomsskatt per i dag i denne delen av Tønsberg kommune.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Formuesverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig: kr 886 447,-.
Formuesverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: kr 3 191 207,-.

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er for inntektsåret 2020. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% (neste år 95%( for sekundærboliger - alle andre boliger.

Dyrehold

Dyrehold er tillatt ifølge sameiets vedtekter punkt 2.6. Dyreholdet må ikke være til sjenanse for de øvrige brukerne av eiendommen.

Adgang til utleie

Seksjonen er registrert med en boenhet og den har ingen separat utleiedel i tillegg til denne.

Leiligheten kan leies ut dersom ønskelig.  jfr. punkt 2-3 i sameiets vedtekter. Korttidsutleie skal forelegges og godkjennes av styret i sameiet. Sameiets styre skal underrettes om alle leieforhold.

Ved utleie av egen boligen skal sameiets styre underrettes. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i skattemessige konsekvenser ved utleie av egen bolig. Til orientering stilles det ved utleie av bolig krav til fremleggelse av radonmåling ovenfor leietaker.

Boplikt/konsesjon/odel

Det er verken konsesjonsplikt eller odel på eiendommen. Det er heller ikke boplikt på eiendommen.

Forkjøpsrett

Tønsberg kommune har forkjøpsrett i kraft av å være bortfester, denne blir besørget avklart av megler i etterkant av akseptert bud.

Det er ikke forkjøpsrett mellom seksjonseierne i sameiet, ref. sameiets vedtekter. Husordensreglene fra 1999 har et punkt om forkjøpsrett. Dette punktet er ikke lenger gyldig etter vedtektsendring i 2019 ifølge opplysninger fra sameiets styre.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg & Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Adkomst - slik finner du frem til Nordbyen 2b

Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Det vil bli skiltet med meglers visningsbukker frem til eiendommen ved fellesvisning. Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Denne er vedlagt i salgsoppgaven.
Det gjøres oppmerksom på at enkelte av utvendige-/fasadebilder i bildepresentasjonen er fra sommeren 2018, det er ikke gjort bygningsmessige endringer i et terkant med unntak av nye pipehatter på bygget.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Overtagelse etter nærmere avtale. Det kreves ikke styregodkjening av ny eier, jfr. meglers innhentede opplysninger hos forretningsfører.

Hvis mulig, vennligst oppgi ønsket tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud.

Særskilte opplysninger om restriksjoner ved kjøp i sameiet Nordbyen 2a

I følge sameiets vedtekter kan sameiets styre motsette seg at juridiske personer (firma/selskap, foreninger og lignende) erverver bolig i sameiet.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Tinglyste rettigheter og heftelser/servitutter

Følgende er heftelser/servitutter tinglyst på eiendommens grunnboksblad foruten selgers evt. frivillige pant:

Pengeheftelser i eiendomsrett:
1879/900129-1/91. Skjønn av 29.07.1879. Ekspropriasjonsforr./konduktørforr. vedrørende NSB. Overført fra: 3803-1001/100. Gjelder denne registerenheten med flere
 
1924/900149-2/91  Festekontrakt - vilkår av 12.08.1924. Festetid: 100 år med flere bestemmelser. 

Pengeheftelser i festerett:
1924/900149-2/91. Festekontrakt - vilkår av 12.08.1924 Festetid: 100 år med flere bestemmelser. Gjelder feste.
 
1984/11543-2/91. Erklæring/avtale av 30.08.1984. Gjensidig forkjøpsrett for seksjonseierne ved salg til andre enn livsarvinger med flere bestemmelser (meglers kommentar; se punktet "forkjøpsrett" hvor dette ikke er virksomt i sameiets praksis i dag). Gjelder feste. Gjelder denne registerenheten med flere.
 
1985/9571-3/91. Erklæring/avtale av 19.06.1985. Panterett uten opptrinnsrett ftil sameiet for NOK 10 000, med prioritet etter 90% av lånetakst. Gjelder feste. Gjelder denne registerenheten med flere.

Grunndata tinglyst på eiendommen:
1985/9571-2/91. Seksjonering av 19.06.1985. Opprettet seksjoner: snr: 5. Formål: Bolig. Sameiebrøk: 1851/10000. Eiendommen er oppdelt i 6 seksjoner.
 
Eiendommen selges med de ovennevnte tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?