Til innholdet

Unik utsiktseiendom på hele 4046 m²! Særdeles innholdsrik enebolig med 5 soverom ca. 60 meter fra sjøen!

Kirkeveien 549
Prisantydning 9 500 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 236
BRA: 243 m²
Soverom: 5
Byggeår: 2008
Tomtareal: 4046 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Marianne Gran Rustadstuen

Marianne Gran Rustadstuen

Finn.no: Lokalområde

Færder/Kjøpmannskjær

Adresse

Kirkeveien 549 3143 Kjøpmannskjær

Beliggenhet

Kirkeveien 549 har en beliggenhet av de sjeldne! Godt tilbaketrukket og skjermet fra veien ligger eiendommen med en helt fantastisk panorama! Uansett hvor man befinner seg på eiendommen har man denne utsikten over Vrengensundet. Her kan roen senke seg mens man nyter den vakre utsikten over båt- og sjøliv.

Eiendommen ligger inn en veisnutt fra Kirkeveien. Uten gjennomgangstrafikk og med svært lite innsyn kan man nyte sol- og sommerdager på terrassen eller i hagen i vakre omgivelser. Eiendommen er høytliggende, samtidig som det er kort vei ned til sjøen. Her kan man ta en kort spasertur for et bad eller en tur ut med båten til kanskje Norges vakreste skjærgård. Her vil man også finne Kiwi Kjøpmannskjær som er nærmeste dagligvareforretningen.

Nærområdet kan by på fantastiske turområder i skog og mark, eller nydelige kyststier. Her lever man i naturskjønne omgivelser med naturen tett på seg. Vest for eiendommen ligger friområde som er flittig brukt av både store og små.

Nærmeste barneskole er Brattås skole hvor man har en trygg og god skolevei inn Torbjørnrødveien. Brattås barnehage ligger som nærmeste nabo til skolen. Både skole og barnehage er av nyere dato med gode fasiliteter. Borgheim ungdomsskole og Nøtterøy videregående skole ligger på Borgheim ca. 8 min. i bil, og meget gode bussforbindelser rett utenfor døren!

Området kan også by på rikelig med fritidsaktiviteter for både barn og voksne. Kort vei til Tømmerholt idrettsanlegg, Nøtterøy golfbane, flerbrukshaller, m.m.

Teie torv og Tønsberg sentrum ligger kun 13-15 minutter fra eiendommen i bil, med alt av servicefasiliteter.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 2008

Bygninger og byggemåte

Inneholder:

1. etasje: Entré/hall, 2 soverom, vaskerom/teknisk rom med adkomst ut, bad og badstue.
2. etasje: Stue med adkomst til terrasse (mot øst, sør og vest), kjøkken, kjølerom, bod, 3 soverom, gang og bad.

Bygget er fundamentert med støpte såler og grunnmurer er oppført i leca i underetasjen som er pusset og deler med støpt gulv på grunn. Yttervegger i bindingsverk er kledd utvendig med spaltepanel. Sperretak med er tekket med takfolie og forøvrig består alle taksperrer av limtre.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 5, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 236 kvm, Bruksareal: 243 kvm, Bruttoareal: 267 kvm

1. etasje: 69/69 kvm P-rom/BRA
2. etasje: 167/174 kvm P-rom/BRA

Standard

Dette er en spennende eiendom med en sjeldent god beliggenhet! Den store tomten består av et variert terreng hvor en har lykkes med å plassere huset i ett med terrenget. Huset ligger tilbaketrukket på tomta, lunt og godt mot knausen bak. Det spesialbygde huset har en spennende og meget funksjonell løsning. Man kommer inn i en stor, flislagt hall med skyvedørsgarderobe og vannbåren gulvvarme, slik det er i hele 1. etasje og deler av 2. etasje. Det er enstavs eikeparkett i de fleste rom og vegger er malte i lyse farger. Dimbare downlights finnes i mange av rommene.

En stilfull eiketrapp som er et møbel i seg selv, leder til den imponerende stuen i 2. etasje! Med sine 119 kvm byr stuen på enormt mange muligheter. En avskjermet sone er velegnet som tv-hjørne, hvor man innimellom kan la tankene vandre mens man ser utover fjorden. I stuen forøvrig er det plass til det meste; langbord (til hele konfirmasjonsfølget), bibliotek, en mer formell sofagruppe, lesehjørne m.m. Det særegne er at uansett hvor man befinner seg i stuen, er den fantastiske utsikten der! Peisovnen er også gunstig plassert, slik at avslapping ved peisen kan kombineres med nytelse av sjøutsikt. Enstavs eikeparkett gir følelse av kvalitet, noe også eikekjøkkenet i egen sone gjør. Stilige glassdører avskjermer kjøkkenet fra stuen, samtidig som det er god kontakt og flyt mellom sonene. Oppbevaringsmulighetene er gode, og hvitevarer er integrerte; oppvaskmaskin, stekeovn, induksjonstopp, mikroovn og kjøleskap/fryser. I direkte tilknytning til kjøkkenet finnes en bod og et romslig og praktisk kjølerom.

Fra stuen er det utgang til den enorme terrassen på ca. 63 kvm! Terrassen følger huset og terrenget, og gjør at man kan flytte seg med solen rundt huset. Fra terrassen kommer man videre til den store hagen hvor alle husets medlemmer kan boltre seg, enten man liker ballek, solbading, syssel i blomsterbed eller klatring på knausene.

I hovedetasjen er det 3 soverom av god størrelse. I tilknytning til disse er et pent, helfliset bad innredet med servant i innredning, vegghengt wc og dusjnisje i glassbyggerstein.

Det finnes i tillegg et romslig bad i 1. etasje, også dette innredet med fliser på gulv og vegger. Her finnes servant i innredning, vegghengt wc, dusjhjørne og et stort hjørnekar. Direkte tilgang til en deilig badstue med ny ovn i 2021.

Et stort vaskerom/teknisk rom er særs praktisk innredet med masser av skap- og benkeplass. Under brettebenken er det plass til vaskemaskin og tørketrommel.

De 2 soverommene i denne etasjen har begge god plass, hyggelig sjøutsikt og gode lysforhold. Det ene er innredet med skyvedørsgarderobe.

Denne boligen har alt man måtte ønske seg av en familiebolig; mye boltreplass både ute og inne og en utsikt av de sjeldne!

Oppvarming

Svingbar peisovn i stuen. Forøvrig bergvarme/varmepumpe med vannbåren varme i 1. etasjeog deler av gulv i 2. etasje (det som ligger på grunn). Oppvarming ellers via panelovner i rom som ikke har gulv direkte på grunn. Dersom det i enkelte rom ikke er oppvarmingskilde, medfølger dette heller ikke.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter i stor innkjørsel/gårdsplass.

Areal og eierform

Areal: 4 046 kvm, Eierform: Eiet tomt

Meget stor tomt med huset velplassert i forhold til terrenget. Innkjørsel er gruset, og hagen rundt huset er plenlagt og enkelt beplantet. Deler av tomten består av fjell og knauser hvorpå man om mulig har enda bedre utsikt over Vrengensundet! Arealet mot nord er plenlagt og ideelt for lek. Her kan barn og voksne spille fotball og volleyball, og det er god plass til trampolinen!

Selger opplyser at vei er solgt til gnr. 87 bnr. 5 (lenger opp i veien). Dette er en utbygger som planlegger utbygging av flere boenheter. Eier av gbnr. 87/5 har sendt inn forslag til kommunen om omregulering fra grønt område (LNFR) til gult område (boligområde) i kommuneplanen. Deler av eiendommen som nå selges (volleyballbane) er pt regulert til LNFR, og derfor tatt med i søknaden. Av 200 søknader, er gbnr. 87/5 sammen med del av gbnr. 87/237 (volleyballbane) en av 50 utvalgte områder som kommunen vil se nærmere på. Rundt vår/sommer 2022 vil kommunen trolig ha vurdert om nevnte område blir omregulert til gult (boligområde) i kommuneplanen.

Eier

Marianne Ravndal Lepsøe

Vei, vann og avløp

Offentlig vann og avløp.
Eiendommen har felles private ledninger sammen med andre eiendommer.
Ifm anlegging av vann/avløp til gbnr. 87/5 er det lagt forgreining til del av tomt mot nord (volleyballbane), og det er avtalt at eier av gbnr. 87/237 vederlagsfritt kan koble seg på.

Veisnutt eies av gbnr. 87/5. Gbnr. 87/237 har skriftlig avtale om bruksrett på denne.

Vei bak, på vestsiden, er en godkjent midlertidig anleggsvei som nabo skal fjerne.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som ihht kommuneplan (31.01.2018) er avsatt til boligbebyggelse - nåværende.
Deler av eiendommen ligger i område som er avsatt til LNFR (areal for nødvendig tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag - nåværende). Se vedlagte kommuneplan.

Eiendommen ligger i uregulert område.

Selger opplyser at vei er solgt til gnr. 87 bnr. 5 (lenger opp i veien). Dette er en utbygger som planlegger utbygging av flere boenheter. Eier av gbnr. 87/5 har sendt inn forslag til kommunen om omregulering fra grønt område (LNF) til gult område (boligområde) i kommuneplanen. Deler av eiendommen som nå selges (volleyballbane) er pt regulert til LNFR, og derfor tatt med i søknaden. Av 200 søknader, er gbnr. 87/5 samt del av gbnr. 87/237 (volleyballbane) en av 50 utvalgte områder som kommunen vil se nærmere på. Rundt vår/sommer 2022 vil kommunen trolig ha vurdert om nevnte område blir omregulert til gult (boligområde) i kommuneplanen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

2011/151743-1/200  Jordskifte  
24.02.2011 
Sak 0700-2008-0027 Tokenes
Gjelder denne registerenheten med flere

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 23.09.2015. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

9 500 000,-

Beregnet totalkostnad

9 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 237 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 500 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 250 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 9 750 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av: Jan-Erik Rossavik
Takstdato: 03.03.2021
Formuesverdi for 2018: 329 989,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter B
Strømforbruk 2020: 14.794 kWh. Strømforbruk vil variere med innetemperatur, antall medlemmer av husstanden m.m.

Forsikring

Premie: 7817

Kommunale avgifter

Kr. 14 091 pr. år Kommunale avgifter for 2021 dekker vann, avløp, renovasjon og feiing.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 070421 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Markedspakke inkl dronefoto (Kr.21 700) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Provisjon (forutsatt salgssum: 9 500 000,-) (Kr.95 000) Tilrettelegging (Kr.14 950) Totalt kr. (Kr.145 000)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk.

Det er Verisure kodelås på inngangsdør.

TV og internett: Fiber fra Telenor.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Visning etter avtale med megler. Ta kontakt, så finner vi et passende tidspunkt. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt, så er du godt forberedt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Marianne Gran Rustadstuen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Marianne Gran Rustadstuen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?