Til innholdet

Vestskogen - Oppusset topp- og endeleilighet. 3. sov. Vestvendt og solrik balkong. Fyring & v.v inkl! ZOLGT

Kjernåsveien 5E
Prisantydning 2 750 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 84
BRA: 84 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1967
Tomtareal: 36782 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Simon Mellingen

Simon Mellingen

Adresse

Kjernåsveien 5E 3142 Vestskogen 3. etasje

Adkomst

Reiserute frem til eiendommen:
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Eiendommen vil bli merket med "Til Salgs" skilt fra Z-eiendom, og det vil bli skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Eiendommen har en attraktiv beliggenhet i et hyggelig og etablert boligstrøk. Solrikt og attraktivt område med gangavstand til skoler og barnehage. Her har man også nærhet til sjø og strand, samtidig som man har skog og mark i umiddelbar nærhet. med flott turterreng, lysløype og idrettsanlegg ligger også rett i nærheten.

Det er kun fem minutter å gå til Tørkopp med badestrand, brygger, båthavn og fine rekreasjonsområder. Fra Tørkopp kan man også følge kyststien videre utover øya. Flere hyggelige badeplasser i nærområdet, som Hella og Munkodden.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi Vestskogen, eller evt. Meny/ Rema 1000 på Teie. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Farmandstredet og Teie torv et variert utvalg av butikker og fasiliteter. Tønsberg sentrum har alle bymessige fasiliteter og ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil. Bussforbindelse til Kaldnes/Tønsberg brygge og Tønsberg sentrum fra holdeplass på borettslagets eiendom.

Nøtterøy golfbane ligger 5 min unna med bil. Her får du en av de flotteste golfbanene i Norge, rett i nærheten. Eiendommen har umiddelbar nærhet til Labakken skole fra 2021, og også kort gangavstand til Teigar ungdomsskole. Det finnes videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Nøtterøy Videregående skole. Steinerskolen i Vestfold ligger også i området. Kommunen har både private og kommunale barnehager. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1967

Bygninger og byggemåte

Lavblokkk fra 1967 som er organisert i borettslag. Leiligheten ligger i 3. etasje og har adkomst via felles oppgang.
Kjøkken og innvendige overflater er pusset opp 2021/2022. Badet er fra 2006.
Det er registrert enkelte avvik, men disse er stort sett relatert til normal elde, slitasje og avvik fra dagens forskriftskrav. For ytterligere info, se tilstandsrapportens enkeltpunkter.
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende.

Antall rom

Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 84 kvm, Bruksareal: 84 kvm

3.Etasje: Gang, kjøkken, 3 soverom, bad, wc, stue, spisestue og overbygget balkong.
Bod i kjelleretasjen.

Standard

Velkommen til Kjernåsveien 5E!
Leiligheten er fint innredet med gjennomtenkt løsninger. Leiligheten er gjennomgående, noe som gir godt med naturlig lys.
En leilighet med mange innredningsmuligheter, 3 romslige soverom, fint bad, innholdsrikt nytt kjøkken og godt planlagte løsninger fordrer for at du skal trives i denne leiligheten.
Fyring og varmtvann er inkl. i felleskostnadene!
Vi må spesielt trekke frem den flotte balkongen mot vest, denne har godt med sol hele dagen, og er som en naturlig forlengelse av stuen.

Stue og spisestue:
Stuen og spisestuen er i halvåpen planløsning med kjøkkenet. Her er det god plass til å dekke til langbord i spisestueavdelingen.
Store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys i både stue og kjøkken.
Det er lagt opp til kabel-Tv/ fibernett i stuen.
Utgang til en nydelig, solrik vestvendt balkong. Denne er overbygget og kan nytes store deler av året. Muligheter for innglassing.

Kjøkken:
Et tidsriktig rom i halvåpen løsning til spisestuen og stuen. Godt med naturlig lys og utsikt over fellesområdet.
Innredning fra 2021 med slette trefiberfronter og benkeplate av laminat.
Integrert kjøleskap m/ frys, microbølgeovn, stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin.
Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut.
Barløsning ved vinduet, og godt med skap- og benkeplass.

Soverom:
Det er 3 soverom i leiligheten, alle i god størrelse.
Soverommene har moderne skyvedørsgarderober fra 2021.
Rommene ligger i nærheten av bad og toalettrom.

Baderom/wc/vaskerom:
Badet er sist renovert i 2006 iflg. tidligere salgsoppgave.
Rommet har innredning med nedfelt servant, opplegg for vaskemaskin/tørketrommel og dusjhjørne.
Det er fliser på vegg og malte plater i taket. Flislagt gulv med varmekabler.
Rommet har plastsluk og smøremembran. Det er naturlig ventilering.
WC inneholder toalett og servant. Det er belegg på gulv og ellers malte flater.

Terrasse/uteplass:
Balkongen har utsyn over omgivelsene og er vendt mot vest, noe som gir godt med sol hele dagen og ettermiddagen.
Borettslaget består av 36.782 m² felles festet tomt. I Vestskogen borettslag er det pene, opparbeidede fellesareal bestående av asfaltert adkomst til bygningene, asfalterte parkeringsområder/gjesteparkering, opparbeidede bed på blokkenes inngangspartiside og pent, stort opparbeidet og barnevennlig utomhus-/grøntareal mellom bygningene med bl.a. lekeplass og sittegrupper samt grillplass.

Velkommen til en hyggelig visning!

For ytterligereinformasjon om borettslaget, se boligselskapets hjemmeside: www.vestskogenbrl.no

Oppsummerte tilstandsgrader - fra tilstandsrapport

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen. Sammendraget viser avvikene ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG 2) eller 3 (TG 3). Se utdypende informasjon i tilstandsrapporten.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;
- 12 stk tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.
- 4 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som ikke krever tiltak.
- 3 stk tilstandsgrad 2 (TG2 oransje) - avvik som kan kreve tiltak, se mer info nedenfor.
- 0 stk tilstandsgrad 3 (TG3) - store eller alvorlige avvik, se mer info nedenfor.

Elementer hvor TG-2 (oransje) tilstandsgrad er angitt som hovedvurdering, med kommentarer utover normal elde/slitasje/levetidsbetraktninger som ligger til grunn for tilstandsgraden, er det blant annet kommentert at: Registrert svertesopp i fuger på bad. Overflater og utsyr på toalettrom er av eldre dato. Eldre rør i toalettrom.

Det vises forøvrig til rapportens øvrige beskrivelser med detaljer og tilstandsvurderinger som er del av PDF-salgsoppgave som må leses før inngivelse av bud.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp via radiatorvarme med energi via felles system.

I 2016 ble det montert solkollektorer på tak for å utnytte solenergi til oppvarming av forbruksvann. Det ble samtidig montert luft til vann varmepumper for oppvarming av leilighetene. Oljefyring med bioolje benyttes i tillegg på de kaldeste dagene, samt som en backup/reserveløsning.

Borettslaget har avtale med Ista AS om leveranse av energiservicetjenester. Ista AS avregner faktisk energiforbruk til oppvarming pr. år mot innkrevd à kontobeløp. Avregning og eventuell justering av à kontobeløp skjer årlig. Et à kontobeløp pr. måned er inkludert i felleskostnader.

Parkering

Garasje følger ikke leiligheten: Borettslaget har 92 garasjer som tildeles etter venteliste. De som ønsker å stå på venteliste må søke styret om garasjeplass. Garasjeleie/administrasjonskostnader belastes etter gjeldende satser.
Parkeringsplass følger ikke leiligheten: Borettslaget har ca. 50 parkeringsplasser. Det betales ikke leie for parkeringsplass.

Areal og eierform

Areal: 36 782 kvm, Eierform: Festet fellestomt

Eier

Camilla Mobakk

Vei, vann og avløp

Offentlig vann og avløp, samt adkomst fra kommunal vei.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse, friområde og gang-/sykkelvei, vedtatt den 17.06.2015.
Eiendommen ligger i regulert område. Gjeldende reguleringsplan er: Vestskogen sentrum (ID 3811 13) med formål blokkbebyggelse, felles park.plass, offentlig friområde, offentlig trafikkområde, anlegg for lek og gangvei, vedtatt den 30.04.1965.
Regulering under arbeid: Områdeplan Vestskogen (ID 3811 2016003).

Diverse opplysninger

Borettslag: Vestskogen Borettslag, Orgnr.: 948010070 Andelsnr.: 148 Andel fellesgjeld: 176000, Andel fellesformue: 44000
Borettslaget består av 169 andelsleiligheter.
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.
TV/Internett: Borettslaget har fellesavtale med Viken Fiber for TV og internett som er inkludert i felleskostnadene. Andelseier kan selv bestille og betale tillegg til avtalen.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Selskapets totale lån og vilkår:
Lånenr, Restsaldo, Restløpetid, Type rente:
OBOS-98207533319 - 23.376.313,- - 13 år 10 mnd. - Flyt 2,90%
Vi gjør oppmerksom på at vi kan ha mottatt varsel om renteendring eller nye lån som ikke er iverksatt pr dags dato.

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

2 750 000,- / Felleskostnader: 5 606,- Kommunale avgifter, energi/fyring/oppvarming, forsikringer, tv og internett, drift og vedlikehold, renter og nedbetaling av gjeld, festeavgift, forr.fører, vaktmester, snømåking, gressklipping, m.m.
Totale felleskostnader pr. d.d. kr 5.606,- pr. mnd.
Herav:
Fyring 844,-
Felleskostnad 4.291,-
Renhold 67,-
Mediaprodukter 404,-

Beregnet totalkostnad

2 750 000,- (Prisantydning) 176 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 926 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 6 132,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 932 132,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik Takstdato : 13.09.2022 Formuesverdi : 699 668,- Formuesverdi pr. : 31.12.2020

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter C

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til 2985 kWh. Forbrukstall er innhentet fra Lede og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:699 668,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: ,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Markedspakke (Kr.12 900) Pantattest selger (Kr.387) Provisjon (Kr.46 890) Tilrettelegging (Kr.15 950) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.6 115) Eierskifteforsikring (Kr.7 876,50) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Inneståelse-fakturavederlag (Kr.2 950) Internettannonsering (Kr.4 700) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 775) Totalt kr. (Kr.107 443,50)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd. til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 988024082
Laster kart..

Simon Mellingen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Simon Mellingen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?