Til innholdet

Vestvendt og flott beliggende leilighet med sen kveldssol - Stor plass og 2 romslige soverom - Flytt rett inn!

Skarphagaveien 52C
Prisantydning 2 400 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 77
BRA: 77 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1997
Tomtareal: 2155 m²
Få salgsoppgave

Visninger

torsdag 17. oktober Kl 20.00 - 20.45
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Skarphagaveien 52C er en sjarmerende og svært innbydende leilighet i 2.etg. i en populær firemannsbolig, beliggende rolig i et etablert boligområde ca 4 km fra Tønsberg sentrum.
Her har du en leilighet du kan flytte rett inn i, med sen kveldssol på balkongen og meget god plass. Det følger også med en garasjeplass i egen, lukket garasje.

Kort fortalt;
- Vestvendt beliggende med morgen- og kveldssol
- 2 store soverom
- Gjennomgående svært sjarmerende stil og standard som du kan flytte rett inn i
- Eget vaskerom/bod
- Flislagt baderom pusset opp i 2011.
- Peis i stua
- God lagringsplass
- Herlig felleshage med stor gressplen!
- Bo rimelig og enkelt i borettslag!

Vi ønsker velkommen til hyggelig visning.

Finn.no: Lokalområde

NØTTERØY/TANSTAD

Adresse

Skarphagaveien 52C 3120 Nøtterøy 2. etasje

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Boligen ligger i stille etablert boligområde på Tandstad. Området er svært barnevennlig med skoler og barnehager i kort avstand. Bademuligheter på Hella og Fjærholmen hvor det også er småbåthavn i tillegg til Hjemseng og Kalvetangen. Det er kort vei til Borgheim og Teie Torv med diverse butikker og ikke minst Nøtterøy golfbane med flotte turområder i tillegg til et flott golfanlegg. Ca. 4,5 km til Tønsberg sentrum

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1997

Bygninger og byggemåte

Firemannsbolig bygget i trekonstruksjon over støpt såle.

2.etg.: entré/gang, 2 romslige soverom, flislagt baderom med dusjhjørne, servantinnredning og toalett. Vaskerom/bod/teknisk rom. Kjøkken og stue i åpen løsning.
Kott/kneloft.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 77 kvm, Bruksareal: 77 kvm, Bruttoareal: 83 kvm

2.Etasje: 77 / 77 kvm p-rom/BRA. Kott inn fra kjøkken og kott inn fra gang tilfredsstiller ikke krav til målbarhet og kommer i tillegg til målte arealer.

Garasje i felles rekke samt utebod på 5 kvm kommer i tillegg til romfordeling og målte arealer.

Møblering / utstyr

Følgende utstyr medfølger ikke i handelen;
- lampe på det minste soverommet, samt i tak i gangen.

Standard

Gjennomgående normalt god standard i denne leiligheten oppført i 1997 og pusset opp i 2011 og senere malt opp. Det er hovedsakelig heltre furugulv gjennomgående i leiligheten, foruten bad med fliser og vaskerom med belegg.
Ellers er det malt tapet på vegger og gipsede, malte og slette himlinger. Kjøkkenet er velholdt og pent, og fikk ny heltre benkeplate i 2011. Gassbluss som koketopp - stilig.

Det er verdt å merke seg at kun én vegg har noe skråtak i stua. Alle andre vegger er i normal høyde. Leiligheten har en romslig grunnflate og oppleves som lys og luftig. Dette til tross for gangen som har et mørkere fargevalg - meget stilfullt og moderne.
Det er også god lagringsplass i boligen, med både boder/kott og plass innenfor vaskemaskinen på vaskerommet, samt i utvendig sportsbod.

Øvrig teknisk info (utdrag fra tilstandsrapport)
- Innvendig røropplegg fra byggeår med vannrør av kobber. Avløpsrør og sluk av pvc. Bereder fra
  byggeår med kapasitet på 200 liter.
- Bygningen ventileres naturlig via tilluftsventiler i vegg/ vinduskarm og mekanisk avtrekk fra
  våtrom og kjøkken. Anlegget er plassert på loft og styres fra bryter ved dør til bad.
- El- anlegg fra byggeår med skjult ledningsnett. Sikringsskap med automatsikringer til alle kurser. Termostatstyrt gulvvarme på bad. Varmekabel på bad reparert av M-Tek i 2016.

For ytterligere teknisk info om boligen, se tilstandsrapport utarbeidet av takstmann.

Oppvarming

Det er montert flott peisinnsats i stua. Varmekabler på bad.
For øvrig oppvarming via elektriske panelovner.

Parkering

Garasje følger leiligheten. 8 garasjer i BRL. Kostnad inkludert i felleskostnadene. Gjesteparkering ute.

Areal og eierform

Areal: 2 155 kvm, Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Meget hyggelige utearealer med flott, flat gressplen og asfaltert parkeringsplass. Hekk mot naboer.

Eier

Vivi Beate Rønningen

Vei, vann og avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Borettslaget er beliggende i område regulert til boligbebyggelse nåværende. Ingen planlagte endringer som vil berøre eiendommen.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 14.11.1997.
Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Skarphaga Borettslag, Orgnr.: 965035990
Andelsnr.: 7
Andel fellesgjeld: kr. 140.163,-

Styregodkjenning: Ja
Forkjøpsrett: Ja

Forsikret hos: NEMI - polisenummer 2690594.
Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Nei
TV/Internett: Borettslaget har fellesavtale for bredbånd og kabel-TV via Canal Digital som er inkludert i felleskostnadene. Andelseier kan selv bestille og betale tillegg til avtalen.

Selskapets totale lån og vilkår:
* 2DNB-16291677316 A 1.200.254,- 4 år 7 md. 4 Flyt 2,75%
Vi gjør oppmerksom på at vi kan ha mottatt varsel om renteendring eller nye lån som ikke er iverksatt pr dags dato.

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

2 400 000,- / Felleskostnader: 6 134,- pr. mnd inkl. nedbetaling felleslån og renter, kommunale avgifter, Tv og internett, snømåking, plenklipping, utvendig vedlikehold, garasje, strøm fellesarealer, felles bygningsforsikring, styre og drift BRL m.m.

Beregnet totalkostnad

2 400 000,- (Prisantydning) 140 163,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 540 163,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 5 132,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 545 295,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 250919 (Kr.4 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 540 163,-) (Kr.40 800) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.12 200) Kommunale opplysninger (Kr.3 100) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 100) Totalt kr. (Kr.84 070)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?