Til innholdet

Vestvendt og lekker terrasseleilighet fra 2015. Fine solforhold og gunstig plassering. Heis og garasjeplass i p-hus.

Steinbruddveien 15
Prisantydning 3 475 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 82
BRA: 87 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2015
Tomtareal: 3285 m²

Visninger

mandag 2. mars Kl 17.30 - 17.30
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jesper Snekkestad

Jesper Snekkestad

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - VEARPARKEN

Adresse

Steinbruddveien 15 3173 Vear 3. etasje

Velkommen til Vearparken og denne flotte terrasseleiligheten i Steinbruddveien 15

Velkommen til Vearparken og dette nyere leilighetskompekset "midt i smørøyet" på Vear. Dette attraktive området ligger nærmest så sentralt du kommer på Vear og med kort vei til Tønsberg sentrum,

På en stor og solrik tomt i rolige omgivelser på Vear, finner du dette moderne og nyoppførte terrasseleilighetsbygget fra 2015 tegnet av Spir arkitekter i Tønsberg hvor gode ett-plansløsninger, store private terrasser og moderne standard er sentrale elementer.

Leiligheten vi her presenterer ligger i byggets neste øverste etasje, og er øverste leilighet før inntrukket toppetasje. Med denne plasseringen ligger man usjenert uten noen direkte overliggende naboterrasse ved egen uteplass. Man har vestvendt, skjermet terrasse hvor solen kan nytes til langt ut på kvelden. Leiligheten har gjennomgående påkostet og moderne standard hvor det bl.a. nevnes et lekkert kjøkken med delikate løsninger, 1-stavs eikeparkett i alle rom, stort flislagt bad m/delikat innredning og vannbåren gulvvarme fra egne energibrønner. Hjemmet byr også på en romslig stue og spisestue m/god plass for langbord, to soverom og romslig og bred entrè gang. Det medfølger også to boder, en innvendig i leiligheten og en i i byggets nederste etasjeplan.

Store vindusflater og gjennomgående bruk av lyse veggfarger gir et moderne og innbydende helhetsinntrykk. Dette i kombinasjon med solid bygningsstandard og trygt bomiljø fordrer for at dette er en fremtidsrettet boliginvestering.

Bilen din parkererer du trygt og godt i byggets p-hus hvor det medfølger egen garasjeplass. Herfra er det direkte adkomst via heis opp til leilighetens etasjenivå. Vear parken kan også by på et felles trimrom til bruk for alle beboerne.

På vegne av selger og Z-eiendom AS ved eiendomsmegler Jesper Snekketad ønskes du velkommen til visning!

Kort fortalt om lelilighetens særtrekk

* Nyoppført i 2015
* Planløsning med alt på ett etasjeplan
* Høytliggende terrassebygg med stue-/kjøkken og terrasse orientert mot vest
* Nest øverste etasje - kun inntrukket toppetasje ligger høyere
* Skjermet beliggenhet mot naboleiligheter 
* Svært solrik og skjermet terrasse mot vest med sen kveldssol
* Uteplass med morgen-/formiddagssol ved inngangsparti med plass til kafèmøbler
* Lys og møbleringsvennlig stue og spisestue
* Innholdsrikt kjøkken med bl.a. benkeplater av stein og integrerte hvitevarer fra Siemens
* To soverom hvorav ett stort hovedsoverom med plassbygget skyvedørsgarderobe
* Stort, lyst og lekkert baderom
* Innbydende og romslig entrè og gang med integrert skyvedørsgarderobe
* Romslig kjellerbod i tillegg til innerbod i leiligheten
* Vannbåren gulvvarme i alle rom gir suveren varmekomfort
* Felles treningsrom
* Innslag av innfelte LED-downlights i moderne himlinger
* 1-stavs eikeparkett i alle rom - helt nytt gulv i stue, kjøkken og entrè/gang i 2020
* Heis til alle etasjer
* Garasjeplass i byggets p-hus - direkte adkomst fra heis
* Energivennlig m/vannbåren varme fra egne energibrønner
* Kort kjøreavstand til Tønsberg sentrum
* Flotte tur-/rekreasjonsområder "rett utenfor døren"
* Dagligvareforretning rett ved eiendommen
* Velkommen til visning av en lys, moderne og lekker selveierleilighet!

Beliggenhet og nærområdet

Eiendommen ligger meget sentralt i et rolig område på Vear i Tønsberg kommune. Mer sentralt på Vear kan man nesten ikke komme, og det er kort vei til blant annet Tønsberg sentrum.

Nærområdet byr på et godt fritids- og servicetilbud med gangavstand til Vear barne- og ungdomskole, barnehager og Vear idrettsanlegg/hall. Alt dette ligger innenfor i underkant av 1 km fra eiendommen.
Lysløypa på Vear er populær såvel vinter som sommer og ligger nærmest kun et steinkast fra Vear parken.

På naboeiendommen, men likevel orienert i motsatt retning av Vear parken, ligger Kiwi dagligvareforretning. Det er i underkant av 2 km til et mindre handelssenter på Jarlsberg med bl.a. Meny dagligvareforretning, sportsforretning, bilforretninger, Jarlsberg travbane m.m.

For den golfinteresserte, er det kun ca. 2 minutter med bil til Vestfold Golf Club med 18 hulls golfbane og vis a vis eiendommen ligger Vestfold golfhall.

Vestfjorden, som ligger øst for området, ligger innen kort avstand med bade-/strandmuligheter blant annet ved idylliske Rakkevik. Her er det også flott et flott turterreng langs kyststi.

Gode bussforbindelser i umiddelbar nærhet og kort vei til Tønsberg og Stokke. Til Tønsberg sentrum er det ca. 5-6 kilometer. Til Stokke sentrum er det ca. 7 km. Lettvint adkomst til E-18 mot Oslo og Gardermoen og det er ikke mer en 15-20 minutter med bil til Torp flyplass.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2015

Innhold

Leiligheten ligger usjenert, høytliggende og flott i byggets nest øverste etasjeplan. Gjennomgående planløsning hvor du har alt på ett-plan og hvor leilighetens inndeling er som følger:

Leilighetens indre rom:
Romslig, bred og lys ENTRÈ/GANG med innfelt skyvedørsgarderobe og plass til ulike møbler.

TO SOVEROM hvorav ett romslig hovedsoverom med innholdsrik skyvedørsgarderobe.

Lyst og delikat BADEROM med blant annet veggmontert WC, romslig dusjhjørne, moderne baderomsinnredning og flislagt nisje med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

STUE OG SPISESTUE med utgang til leilighetens vestvendte terrasse.

Innholdsrikt, lekkert og påkostet KJØKKEN med integrerte hvitevarer.

Innredet INNERBOD med god oppbevaringsplass. Boden fungerer også som teknisk rom.

Vestvendt terrasse samt uteplass ved svalgang:
Leiligheten har er svært solfylt terrasse beliggende mot vest med adkomst fra stuen. Her kan du kan nyte lange soldager. Le-/skillevegg mot naboleilighet i syd gir god skjerming. Naboleiligheten mot nord er inntrukket, så også mot denne siden er det usjenert. Terrassedekket er av impregnert og nylig oljet treverk som gir en god lunhet. Moderne og flott rekkverk av glass og galvanisert stål med overliggende oval håndløper av impregnert tre. Deler av terrassen er inntrukket i bygningskroppen hvilket gir noe overbygg. Det er mulig å montere terrassemarkise dersom ønskelig. Det er montert strømuttak/stikkontakt samt utvendig belysning ved terrassen. 

På fellesarealet, ved overbygget svalgang i forbindelse med byggets inngangsparti, er det mulighet for plassering av kafèmøbler eller lignende. Her kan man nyte tidlig morgen-/formiddagssol før solen senere på dagen faller inn terrassen på vestsiden.

Garasjeplass i byggets p-hus:
Leiligheten har egen garasjeplass på kjellerplan i byggets p-hus som medfølger. Se for øvrig punktet "parkering" for ytterligere beskrivelse av denne.

Ytre egne rom:
Bod i underetasjen på ca. 5 m² som er til eksklusiv benyttelse for denne leiligheten.
Boden er avlåsbar og ligger i eget avlukket bodanlegg. Faste skillevegger mellom de ulike bodene. Det er innlagt lys men ikke eget strømuttak.
Bodens plassering er avmerket i seksjoneringsbegjæring som følger som vedlegg til salgsoppgave.

Ytre fellesrom:
Felles, innbydende inngangsparti og gang hvor det er heis til respektive boligetasjer via dets svalganger samt til garasje og bodanlegg.
Det er eget trimrom i underetasjen som er til felles benyttelse for sameierne. Rommet har bl.a. TV-skjerm med tilknyttede kanaler fra Altibox, tredemølle m.m.

Planskisser over leilighetens inndeling:
Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av boligen. Denne er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter og er ikke å anse som noen plantegning. Garasjeplass og bod i underetasje er ikke illustrert i skissen.

Standard

Leiligheten er moderne innredet med stiltilpasset eksteriør og interiør. Den innvendige standarden bærer preg av forsiktig bruk, god teknisk standard og moderne løsninger. Helhetelig farge-/materialvalg, moderne bad og kjøkken samt vannbåren gulvvarme gir god bokomfort.

Vannbåren gulvvarme og godt ventilasjonsanlegg:
Den vannbårne gulvvarmen er fra sameiets egne energibrønner. Varmesystemet i kombinasjon med balansert ventilasjon er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet. I tillegg slipper du å ha varmeovner på veggene og står mer fritt til plassering av møbler. Den vannbårne gulvvarmen ligger i alle gulv bortsett fra på baderom hvor det er elektriske varmekabler. Hver av leilighetene har sine egne ventilasjonsaggregat og disse styres av veggmontert styringstablå i leiligheten. 

Gulvet - rommets femte vegg:
Et vakkert gulv gir et rom et ekstra pent inntrykk og en god følelse. I alle rom, også i innvendig bod, er det lagt 1-stavs mattlakkerte eikegulver som er både klassiske, solide og moderne - et gulv vi er sikre på at du vil bli glad i og som vil begeistre deg og dine gjester. Det er helt nylagte gulv i stue, kjøkken og entrè/gang. Disse er ekstra lyse og moderne. 

Innervegger og himlinger:
Alle innervegger i leiligheten har malte overflater med malte gipsvegger i lyse fargetoner i samtlige rom - dette gir en flott helhet. Overliggende tapet gir bedre finish og mer slitestyrke til veggene. Samtlige himlinger i leiligheten har hvitmalt gips. I den innvendige boden er gipstaket erstattet med himlingsplater. På baderommet og i entrè/gang er det innfelte downlights i himlingene. All montert takbelysning medfølger. I stuen og i spisestuen er det i tillegg uttak for ytterligere taklys, disse er tilknyttet installerte lysbrytere på veggene.

Leilighetens moderne og tiltalende kjøkken:
Kjøkkenet er smart plassert i leilighetet med sin åpne, men likevel noe tilbaketrukne løsning. Plasseringen gir anledning til å plassere langbord i spisestuedelen hvor man kan samle familien og venner til større selskap. Samtidig blir kjøkkeninnredningen nærmest som "et møbel" i spisestuesonen. Kjøkkeninnredningen er moderne, men likevel klassisk og stilrent. Innredning i hvit utførelse fra møbelprodusjenten Arens med rektangulære fronter med speildører. Det er lagt vekt på detaljer som gir et moderne preg, som blant annet takhøye overskap og benkeplater av naturstein. Alt av hvitevarer er integrert og fra Siemens med heltintegrert oppvaskmaskin, separat induksjon steketopp innfelt i benkeplate, stekeovn i høyskap, mikrobølgeovn i høyskap og helintegrert kjøle- og fryseskap. Legg merke til den flotte og moderne detaljen med underlimt oppvaskkum i kvadratisk utførelse som gir et moderne uttrykk. Stiltilpasset ventilator fra Røråshetta med oval front i børstet stål. Flere underskap med kolonialskuffer og innfelte LED-lys med farge og nivåjustering fra fjernkontroll i de av overskapene som har glassdører. Samme type belysning er også lagt over benkeplater, også disse med styring fra medfølgende fjernkontroll.

Stuen og spisestuen:
Stuen ligger i åpen løsning mot kjøkkenet og rommet særpreges blant annet av store og dype glassflater og ikke minst godt med plass til flere møbelgrupper. Den meste naturlige plasseringen stuemøbler ligger i "egen avdeling" delvis skjermet fra kjøkkenet mens spisestuen har massevis av plass ut for kjøkkeninnredningen. Fra stuen er det også utgang til leilighetens vestvendte terrasse som nærmest blir som en "ekstra stue" i sommerhalvåret". Monterte gardinstenger medfølger, det samme gjør innvendige persienner.
Åpningsbare vinduer er utstyrt med mulighet for å stå i lufteposisjon både som "kippløsning" og som sidehengslet løsning. TV-uttaket fra Altibox er også plassert i dette rommet.

Det romslige, praktiske og lyse baderommet:
Hva er ikke mer behagelig enn å komme inn på et varmt, lunt og delikat bad på morgenen? Baderommet har flislagte vegger og flislagte gulv med elektrisk gulvvarme. I dusjen er det lagt matchende fliser av mindre dimensjon enn øvrige gulvfliser og dusjvegger med glassdører av herdet glass. Legg også merke til detaljen med nedsenket gulv i dusjsonen. Veggene har tidsriktige, rektangulære veggfliser mens det på gulvet er valgt en gråtonet farge for å skape en matchende kontrast. Baderomsinnredning hvor servantskap har kolonialskuffer og fronter i hvitt fra Arens. Vegghengt toalett fra Duravit og skjult sisternesystem fra Geberit. Et moderne bad skal også ha god lyssetting. Baderommet har derfor innfelte downlights med nivåjustering i himling. I tillegg er det også veggspeil med innfelt LED-belysning i sidefeltene. Belysningen i speilet styres via separat lysbryter og kan skrus av/på uavhengig av downlightsbelysningen.Legg også merke til den flotte detaljen med flislagt skjermvegg hvor du har egen nisje for vaskemaskin og tørketrommel i "tårnløsning". Miele vaskemaskin og AEG tørketrommel, begge nye i 2015, kan overtas av kjøper etter nærmere avtale hvis ønskelig.

Leilighetens romslige entrè og gang:
Skyvedørsgarderoben med speildører i entreèn er plass-/innbygget i veggen og det er komplett innredning inne i garderobeskapet. På innsiden av inngangdøren er det installert porttelefon. Rommet har lysbryter for downlights i begge ender av rommet, og alt lys har bryter for nivåjustering. Gangen er såpass bred at det er god plass til møbler som f.eks. konsollbord, kommoder, skoskap eller lignende. Rommet skjermes fra stue-/kjøkkensonen med innerdør.

De to soverommene:
I leilighetens to soverom er det som ellers i leiligheten vannbåren gulvvarme, så tøflene du tidligere hadde ved siden av sengen kan nå "pensjoneres". Soverommene ligger vis av vis hverandre, begge med lettvint og kort tilkomst til leilighetens baderom. Vinduene i begge soverommene er plassert godt opp på veggen, og dette gir plass for møbler også under området hvor det er plassert vindu.
Hovedsoverommet er luftig og romslig med blant annet flott garderobearrangement. Her finner man en bred og plassbygget skyvedørsgarderobe med speildører fra vegg-til-vegg. I tillegg er det komplett innredning inne i skapet med blant annet hyller og heng. Skyvedørsgarderoben strekker seg faktisk i hele rommets lengderetning.
I leilighetens andre soverom er det plass til dobbelt, frittstående garderobeskap. I tillegg er det plass evt. arbeidsbord vis a vis rommets mest naturlige plassering av seng i rommet.

Innvendig bod:
Boden har godt med lagringsplass. Også her er det lagt 1-stavs eikeparkett og malte veggflater. Leilighetens ventilasjonsaggregat er plassert i rommet. Frittstående garderobeskap i rommet medfølger. 

Øvrig - teknisk:
* Eikelister langs gulver som går pent "i-ett" med eikegulvene
* Hvitmalte geriktlister langs gulv i stue-/spisestue, kjøkken og entrè/gang
* Hvitmalte geriktlister av treverk rundt dører og vinduer
* Alle vinduer har 3-lags glass og vindusrammer av PVC
* Hvitmalte innedører av massiv og god kvalitet
* Vannsprinkelsystem i himlinger m/skjult forlegning og innfelt dyse i hvit utførelse
* Felles brannvarslingssystem
* Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner fra Flexit m/styringstablå på vegg
* Varmtvann fra byggets fellesssystem gjør at det ikke er separate tanker i leilighetene
* Innlagt fibernett fra Altibox hvor grunnpakke TV og internett er inkludert i fellesutgifter

For ytterligere beskrivelse av standard og utstyr, vises til det utarbeidet tilstandsalgsrapport som følger av salgsoppgave.

Fellesutgifter

Felleskostnader for leiligheten er kr. 1 971 per måned som bla. inkluderer følgende:

* Felles bygningsforsikring
* Grunnpakke TV (fibernett)
* Grunnpakke internett (fibernett)
* Renhold av fellesarealer inkl. innvendige trapperom
* Snøbrøytning
* Drift/service av heis inkl. alarmoverføring
* Service brannalarmanlegg og kontroll nødlys
* Kontroll av el-anlegg v/fellesarealer m.m.
* Service sprinkelanlegg
* Service varmeanlegg
* Lys og strøm i fellesarealer
* Vederlag til forretningsfører og revisor
* Diverse vedlikehold/drift og avsetting til dette
* Diverse utstyr/diverse kostnader

Se for øvrig sameiets budsjett og regnskap som utgjør vedlegg til salgsoppgave og som viser fullstendig oversikt over hva som dekkes over andel fellesutgifter.

Det betales i tillegg månedlig kr 616,- akonto for forbruk for oppvarming og varmtvann fra sameiets oppvarmingssystem hvorav dette avregnes en gang pr. år med refusjon til seksjonseier ved evt. underforbruk og tilleggsregning ved evt. overforbruk. Det er installert forbruksmåler for avlesning av dette.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Alt på ett plan: Primærrom: 82 kvm, Bruksareal: 87 kvm, Bruttoareal: 93 kvm

Primærrom (p-rom) i boligen består av følgende rom: Alle innvendige rom utenom innerbod på ca. 5 m². Bod i kjeller er ikke inkludert i noen av de oppgitte arealer.

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport avholdt av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Byggemåte

Sameiets bygning er oppført i treverk ihht. TEK-10 sine byggeforskrifter.

Utvendige fasader er i en kombinasjon av behandlet trekledning og platekledning (Cemberitt). Bygningens yttertak er tekket med SBS-belegg.  Vinduer med vedlikeholdsvennlig PVC-ramme. Bygningen er oppført som modulbygg/prefabrikasjon.

Parkeringshus og fellesarealer i underetasjen under boligene er oppført i betong/mur samt med innslag av tre.

Se forøvrig Tilstandsrapport for  ytterligere beskrivelse av bebyggelsen sin byggemåte.

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum kjører man ut av byen i retning Sem. Ved Jarlsberg Travbane holder man venstre i rundkjøringen, følg opp Hogsnesbakken og ta inn til høyre ved Kiwi-dagligvareforretning. Leilighetene ligger deretter på venstre hånd rett bak dagligvareforretningen. Byggets hovedinngangsparti er på østsiden av bygget hvor det er utvendig heishus som fører til samtlige etasjer i bygget.

Det vil bli skiltet med visningsbukker frem til eiendommen ved fellesvisninger.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Oppvarming

Vear parken skal være et miljøvennlig sted å bo. Det er derfor vannbåren gulvvarme hvor energi hentes via. felles jordvarmesystem.
Dette sikrer lave energiutgifter og best mulig varmekomfort. Leiligheten har vannbåren gulvvarme i alle innvendige gulvflater fra sameiets egne energibrønner. Brukskostnader fra systemet blir fordelt mellom sameierne etter måleravlesning (se forklaring av fellesutgifter) for hver enkelt leilighet etter faktisk forbruk, og det tilbakebetales/etterfaktureres i forhold til akonto innbetaling fra hver seksjon.

På baderommet er det elektriske varmekabler.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, følger dette heller ikke med. Med andre ord fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Parkering

Egen garasjeplass (1 stk.) medfølger leiligheten. Gulvdekket i garasjen er av drensasfalt. Fra parkeringsetasjen på nedre plan tar du heis direkte opp til utvendig svalgang til egen leilighetsetasje.

Garasjeplassen er seksjonert som tilleggsareal til hver enkelt leilighetsseksjon, og tildeling fremkommer av tegning i seksjoneringsbegjæring hvor p-plassen er merket med leilighetens seksjonsnummer. Denne begjæringen følger som vedlegg i salgsoppgave.
Da det er 30 garasjeplasser i p-huset (en til hver av sameiets 30 seksjoner), er det ikke mulighet for ekstra p-plass med mindre annen sameier ønsker å leie ut sin plass.

I tillegg til egen garasjeplass er det rikelig med utvendige, asfalterte felles p-plasser på sameiets eiendom.  Disse tilhører sameiet i fellesskap og parkering skjer etter "først til mølla" prinsippet for sameiets beboere og deres gjester.

Areal og eierform

Areal: 3 285 kvm, Eierform: Eiet tomt

Se situasjonskart og utdrag fra eiendommens matrikkelbrev for beskrivelse av tomtens grenselinjer. Disse dokumentene følger av vedlegg til salgsoppgave.

Tomt og hage

Tomten er selveiet og er felles for sameiet.
Pent opparbeidet med bl.a. en hageparsell, prydbusker og nyplantende løv-/aletrær. Det er også etablert hekk på deler av eiendommen.

Sentralt i fellesområdet er det opparbeidet et felles oppholdssted. Her danner en hellelagt uteplass inn mot en kolle et hyggelig møtested for alle beboere. På kveldstid er denne kollen belyst av uplights som følger fjellet.

Asfaltert gårdsplass m/parkeringsareal og asfaltert internvei/gangvei frem til byggets heis-/trappehus.

Se for øvrig vedlagt situasjonskart i salgsoppgave som viser sameiets tomtegrunn.

Eier

Janne Berg Vidar Welmer Bjørn Åge Welmer

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra kommunal vei.

Eiendommen er offentlig tilknyttet vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen for Tønsberg kommune av 22.05.2019 er avsatt til "Samlevei - Nåværende" og "Boligbebyggelse - Nåværende".

Eiendommen ligger i regulert område med plannavn Vear sentrum (c) vedtaksdato 26.04.1993 reguleringsformål kjørevei, Vear sentrum (B) vedataksdato 12.06.1989 reguleringsformål forretning/kontor og planid 3803 01048 reguleringsformål kjørevei.

Eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov, og ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak. Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Det er igangsatt planleggingsarbeider på et område som inkluderer/berører eiendommen med planid 3803 90015 "Dobbeltspor Tønsberg-Larvik".

Forholdet til boplikt, konsesjon og odel

Det er ikke boplikt, konsesjon eller odel knyttet til seksjonen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Heftelser:
2003/14677-1/91. Elektriske kraftlinjer tinglyst 20.10.2003. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Bestemmelse om trafostasjon/kiosk. Byggeforbud på nærmere angitt avstand/område. Overført fra: 3803-202/176. Gjelder denne registerenheten med flere.

Grunndata:
2014/608234-1/200. Seksjonering tinglyst 21.07.2014. Opprettet seksjoner: snr: 22. Formål: Bolig. Tillegsdel: Bygning. Sameiebrøk: 88/2553.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 05.06.2015. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Diverse opplysninger

Sameie: Sameiet Vear Parken, Orgnr.: 916028105

Sameiet sin sammensetning: Eiendommen er seksjonert og består av 30 seksjoner, samtlige er boligseksjoner. Seksjonen som her selges har en sameiebrøk på 88/2553. Det foreligger ingen forkjøpsrett ved salg av boligseksjoner i sameiet.

Evt. felles lån: Det er ingen gjeld i sameiet, og leiligheten har således ingen andel fellesgjeld.

Leiligheten sin eierseksjonsbrøk: 74/1915

Kontaktperson/forvaltningskonsulent for sameiets forretningsfører: Sameiets forretningsfører for sameiet er Kuba Norge AS ved Lena Onarheim, tlf 33 30 43 33.

Styreleder i sameie: Edvart Fjære (beboer), tlf. 46 61 15 12.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Særskilt om det å bo i et boligsameie

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1. Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd. Leilighetene inngår i eierseksjonssameie i samsvar med Eierseksjonsloven av 23. mai 1997. Kjøper får et tinglyst skjøte på sin seksjon og har eksklusiv bruks- og disposisjonsrett til egen bolig, og bruksrett til sameiets fellesarealer.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregnes at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer om ikke annet er spesielt opplyst.

Prisantydning

3 475 000,- / Fellesutgifter: 1 971,- pr. mnd Felleskostnader kr. 1971,- og a-konto fakturering for vannbåren varme og varmtvann kr. 616,-

Beregnet totalkostnad

3 475 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 86 870,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 475 000,-)) -------------------------------------------------------- 95 612,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 570 612,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Tilstandsrapport

Det er utført Tilstandsrapport av Hans Holt  - Byggmester/Takstmann datert 16.01.2020. Rapporten følger av komplett salgsoppgave.

Formuesverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benttes som primærbolig: kr. 1 004 518
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: kr. 3 616 263

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. 31.12.2018. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til ca. 3 699 kWt.

Forbrukstall er innhentet  fra strømleverandør, er snittforbruk siste 3 år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster, ønsket innetemperatur, antallet i husstanden etc.

Forsikring

If Polisenummer: 95924441

Kommunale avgifter og forholdet til evt. eiendomsskatt

Kommunale årsgebyr 2020 fordeler seg på følgende måte: Vann fastledd kr 686,25, vann areal/m³ kr. 10,625 pr.m³, avløp fastledd kr. 1221,25, avløp areal/m³ kr. 18,4625 pr.m³ og renovasjon kr. 2893,75.

Forbruk av vann og avløp var 55 m³ i 2019, noe som gav en total årlig kostnad for kommunale avgifter på kr. 6401,-.

Det er pr. tiden ikke eiendomsskatt i Tønsberg kommune.

Forholdet til forkjøpsrett

Det er ingen forkjøpsrett i forbindelse med salget av denne eiendommen.

Utleie

Det er ingen restriksjoner vedrørende utleie utover det som følger av Lov om eierseksjoner. Ihht. sameiets vedtekter fremkommer det av punkt 6 at "erverver og leier av seksjon må meldes til styret for registrering".

Det foreligger bare en bruksenhet i boligen.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 230120 (Kr.4 500) Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 3 475 000,-) (Kr.43 437,50) Tønsbergs Blad 050220 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 260220 (Kr.4 500) Markeds- og informasjonspakke (Kr.11 225) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 250) Tingl. hjemmelserklæring - Statens Kartverk (Kr.585) Totalt kr. (Kr.90 567,50)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning. Evt. ønske om forholdsvis rask overtagelse kan imøtekommes dersom ønskelig.

Vennligst angi ønsket tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud. Konferer gjerne megler.

Utfyllende opplysninger og nedlastning av salgsoppgave

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, evt. husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Last ned fullstendig PDF-salgsoppgave fra denne nettsiden eller kontakt meglerselskapet.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?