Til innholdet

Veumåsen; Påkostet enebolig | 2 stuer - 4 sov - 2 nyoppussede bad - kjøkken m/moderne innredning | dobbelgarasje

Veumåsen 13
Prisantydning 5 590 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 165
BRA: 184 m²
Soverom: 4
Byggeår: 1991
Tomtareal: 706 m²
Få salgsoppgave

Visninger

mandag 24. juni Kl 18.30 - 19.30
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jørgen Nyhus

Jørgen Nyhus

Boligens innhold og uteplasser

Frittliggende enebolig med innholdsrik og arealeffektiv planløsning over to plan med bl.a. 2 stuer, separat kjøkken med moderne innredning, 4 soverom, 2 nyere dusjbad med wc, samt eget vaskerom. 

Rominndelingen er som følger:

Underetasjen:
Vindfang
Hall med trapp til 1. etasje
Lagringsbod/garderoberom med skyvedørsgarderober
3 soverom
Baderom med badekar, toalett og servantinnredning
Vaskerom

1. etasje:
Stue med ildsted og utgang til terrasse
Tv-stue med ildsted
Kjøkken med plass til spisebord og nyere innredning
Grovkjøkken med ut-/inngangsdør
Baderom med dusj, toalett og servantinnredning
Soverom

Uteplass/terrasser:
Romslig hovedterrasse med areal på hele 57 m2 utenfor stuen. Terrassen er både syd- og vestvendt og det er gode solforhold. Deler av terrassen er overbygget, noe som forlenger utesesongen. Videre er det dekke av malte, impregnerte terrassebord og rekkverk i malt tre. Det er adkomst fra både stue og terreng.

Som en forlengelse av terrassen, men med litt lavere nivå, er det anlagt koselig uteplass med areal på 15 m2. Det er dekke av belegningsstein og adkomst via trapp (ny 2018) fra grovkjøkken, samt fra terreng.

Garasje/parkering:
Frittstående garasje med utvendig areal på 32 m2. Støpt plate på mark og stål isolert leddport med fjernstyrt motorstyring. Også adkomst via sidedør i stål. Videre er det innlagt lys og stikkontakter, samt det er gulvet lagringsloft med sponplater som dekke.

Forøvrig er det parkering i egen oppkjørsel/gårdsplass.

Planskisser over boligens inndeling:
Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av boligens under- og 1. etasje. Dobbelgarasjen er ikke illustrert i tegningene. Skissene er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen og er ikke å anse som noen eksakt plantegning.

Standard

Smakfull, tidsriktig og påkostet enebolig som med sin standard og stil burde appellere til de aller fleste. Boligen er betydelig renovert og oppgradert de siste årene og gir et gjennomgående godt inntrykk. Av oppgraderinger er bl.a. begge badene oppusset i 2016, det er ny kjøkkeninnredning i 2012, ny inngangsdør i 2017, terrasse er utvidet og delvis bygget tak over, samt flere innvendige overflater er oppgradert.

Beskrivelse av de ulike rom og installasjoner er som følger:

Stuene - 1. etasje:
De to stuene ligger vegg-i-vegg og har begge ildsteder, hhv. peis med innsats og peisovn. Hovedstuen har rikelig med vindusflater, så dette er virkelig et lyst og trivelig rom. Det er også plass til både salong med tilhørende møblement og langbordet i her. Herfra er det også utgang til den syd- og vestvendte terrassen. Den andre stuen, som ligger mellom hovedstuen og kjøkkenet benyttes i dag som tv-stue.
 
Spisekjøkkenet:
Spisekjøkkenet er et hyggelig rom med plass til spisebord. Flott løsning med dør direkte til grovkjøkkenet og videre ut til terrassen. Innredningen fra IKEA er ny i 2012 og har rikelig med både skap- og benkeplass. Moderne slette fronter i høyglans og laminat benkeplater. Av integrerte hvitevarer er det; komfyr i brysthøyde, stor induksjonstopp, oppvaskmaskin, samt kjøl- og fryseskap. Videre er det ventilator med utlufting i yttervegg.

Baderom / vaskerom:
Baderom i underetasjen ligger fint plassert med enkel adkomst fra de omkringliggende soverommene i etasjen. Badet er oppusset i 2016 og fremstår meget delikat med moderne, gråtonede fliser på vegger og gulv. Varmekabler i gulvet gir deilig temperatur året rundt. Badet er utstyrt med baderomsinnredning med 2 skuffer, helstøpt servantplate og overhengende skapspeil med innebygget lysarmatur. Videre har rommet vegghengt toalett, badekar med dusjarmatur på vegg, samt håndkletørker. Det er forøvrig gjort klart med sluk og opplegg for framtidig dusj. Badet ventileres med el- vifte i yttervegg (med funksjon-/bevegelsesensor).

Også baderommet i  1. etasje er pent oppusset i 2016 med moderne, gråtonede fliser på vegger og gulv. Også her er det selvfølgelig varmekabler i gulvet.  Baderomsinnredning med 2 skuffer, helstøpt servantplate med 2 servanter og overhengende skapspeil med innebygget lysarmatur. Videre har rommet vegghengt toalett med spylefunksjon, dusjnisje med inn- og utfeltbare glassdører, samt håndklevarmer. Badet ventileres via ventilasjonsanlegget.

Vaskerommet er pent oppusset i 2011 med fliser på gulv og malte MDFplater på vegger. Romslig vaskebenk med diverse skap og overskap. Det er opplegg/uttak for vaskemaskin og tørketrommel. Rommet ventileres ved naturlig ventilasjon.

Soverommene:
Underetasje rommer husets bade-/soveromsavdeling, og disse er forbundet med en lys og romslig gang med inngang til tre av soverommene og til det ene baderommet. Det fjerde soverommet er plassert i boligens 1. etasje.

Det ene av soverommene i underetasjen har installert kjøkkeninnredning og tidligere vært benyttet som en hybel.

Innvendige overflater:
Gulv:
1. etasje: Det er hovedsakelig laminat (kjøkken nytt 2012). Parkett på soverom.
Underetasje: Det er parkett i hall, soverommene og trimrom. Skiferflis i bod/garderobe og fliser i vindfang,.

Vegger:
1. etasje: Malte MDF- plater. Tapet på gipsplater forøvrig. Malt tre- brystningspanel i stue, fra byggeår. Skyvedørsgarderobe på soverom . Innredning på grovkjøkken. Vaskebenk og div. Skap
Underetasje: Malt trepanel i hall, Malte MDF- plater i soverom, tapet på sponplater i soverom nord . Skyvedørsgarderobe i garderobe/bod, fra 2011/12. Innredning av hyller, reoler og trådkurver. Malte plater i vindfang. Innredning på soverom nord med minikjøkken, vaskebenk, ventilator med kullfilter

Himling: 
1. etasje: Malt trepanel . Utenpåliggende belysning på kjøkken. Innbygde spotter i karnapp stue
Underetasje: Malt trepanel.

For ytterligere beskrivelse av standard og utstyr vises til det utarbeidet tilstandsrapport fra takstmann Hans Holt.

Beliggenhet og nærområdet

Eiendommen ligger solrikt og fredfullt til i et attraktivt og etablert boligområde. Fra eiendommen er det kort avstand til fine tur og friluftsområder både sommer som vinter, med blant annet gåavstand til flotte badeplasser på Vardun og Ulvøtangen, samt til Knarberg båthavn. Her har man direkte tilgang til vår fantastiske skjærgård!

Oserød barneskole, som var ny i 2004, Barnas Have barnehage, Hårkollen barnehage og Oserød barnehage ligger alle i gåavstand fra eiendommen. I tillegg er det skolebuss til Borgheim ungdomsskole og Nøtterøy Videregående skole.

Kort vei til flott idrettsanlegg på Nesskogen med flere fotballbaner, tennisbaner, basketballbane og en friidrettsbane, samt til Hårkollhallen. Det er også kort vei til Nøtterøy golfbane som består av en 18hullsbane, en 6- hulls treningsbane og et flott treningsanlegg. Om vinteren er det flotte opplyste skiløypere der.

I nærmiljøet har man også Bergan Vel bestående av beboere fra østre Nøtterøy. På sommerhalvåret drifter og leier de ut nydelige "Barneskjær" hvor de bl.a. arrangerer konserter med kjente norske artister og leier ut kanoer. Det arrangerer også olabilløp om sommeren for de minste og Triatlon for de eldste. På vinterhalvåret er de med å holde is-banen på Nøtterøy idrettspark i stand og arrangerer bl.a. juletrefest og Nissetog fra Eidsvingen til Sjømannshjemmet! Bergan Vel er med andre ord med på å skape et flott og hyggelig nærmiljø på Nøtterøy.

Gåavstand til dagligvare med post i butikk. Det er ca. 7 km inn til Tønsberg sentrum og man har god bussforbindelse inn til Teie og Tønsberg flere ganger i timen.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1991

Antall rom

Oppholdsrom: 3, Soverom: 4, Bad: 2, Antall rom: 14

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 165 kvm, Bruksareal: 184 kvm, Bruttoareal: 198 kvm

Underetasje: BTA/BRA/P-rom: 96/87/68 m².
1. etasje: BTA/BRA/P-rom: 102/97/97 m².
Loft: Ikke målbart

Alle innvendige rom, bortsett fra garderobe/bod i underetasjen, er medtatt i primærrommene. Loft har ikke målbart areal.

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Fra Tønsberg følger man veien over kanalbroa mot Nøtterøy, og tar til venstre i Teie veidele. Følg så veien rett over Teie Torv, og følg Smidsrødveien ut i Berganveien. Ta til venstre ved skilt mot Veumåsen like før Meny på Skallestad. Følg veien til Veumåsen 13 kommer på venstre side. Det vil bli skiltet med Z-eiendoms visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Oppvarming / teknisk

Elektriske varmekabler i hall og i begge badene (varmekabel koblet fra i hallen - kabel intakt). Det er stedvis panelovner. Vedfyring ved peis med innsats i hovedstuen og peisovn i tv-stue.

El- skap med automatsikringer fra 2017 og 63 ampere hovedsikring

Varmtvannsbereder- OSO på 200 liter fra 2019. Utvendig vannkran med vinterstenging i vegg- vindfang.

Internett/bredbånd via Hårkollen radio og TV- lag.

Ventilasjonsanlegg type VIlavent med motor på loft, som styres med bryter på yttervegg på kjøkken. Anlegget er tilknyttet grovkjøkken og bad første etasje. Forøvrig naturlig ventilasjon med klaffventiler i yttervegger og spalteventiler i vinduer.

Parkering

Frittstående garasje med utvendig areal på 32 m2. Støpt plate på mark og stål isolert leddport med fjernstyrt motorstyring. Også adkomst via sidedør i stål. Videre er det innlagt lys og stikkontakter, samt det er gulvet lagringsloft med sponplater som dekke.

Forøvrig er det parkering i egen oppkjørsel/gårdsplass.

Areal og eierform

Areal: 706 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Pent opparbeidet og koselig tomt med hageplen og naturtomt. Tomten består av flere nivåer og har romslige og solrike uteplasser Tujahekk mot naboeiendom mot syd.  Det er belegningsstein i gårdsplass og foran inngangsparti og støpt trapp mellom gårdsplass og inngangsparti med trinn av belegningsstein.

Eier

Helge Sundby Ingunn Åkvik Sundby

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk.

Reguleringsplan

Eiendommen omfattes av reguleringsplan Veumåsen med vedtaksdato 14.12.2005 og reguleringsformål bryggeområde.

Ferdigattest

Boligen har midlertidig brukstillatelse datert 28.11.1991. Denne er vedlagt salgsoppgaven.

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse.

Ifølge Færder kommune eksisterer det ingen planforslag som berører eiendommen.

Prisantydning

5 590 000,-

Beregnet totalkostnad

5 590 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 139 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 590 000,-)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 152 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 742 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann Ligningsverdi : 1 127 827,- Sekundær ligningsverdi : 4 060 177,-

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter, strøm og forsikring.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Følgende fremkommer av boligens grunnbokblad:

Heftelser i eiendomsrett

1989/18719-2/91  Best. om vann/kloakkledn.  
07.11.1989 
Bestemmelse om bebyggelse
Med flere bestemmelser

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 120619 (Kr.4 500) Internett annonsering (Kr.15 995) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 5 590 000,-) (Kr.41 925) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Tilretteleggingshonorar (Kr.11 995) Totalt kr. (Kr.79 290)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jørgen Nyhus

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jørgen Nyhus

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?